Uogiene,Jediara
Na ir grožių pridėjot. Jediara - šaunuolė, gražu. Uogiene- ypatingai gražios foto Tviga - wow Partizane, labai gražus tavo cymbidium maniškio naujų auginių lapai trumpesni, bet gumbai didesni.
QUOTE(Tina* @ 2011 01 23, 15:01)
Fantastika o as vis dar laukiu...
Tina, tavo nuotrauka labai graži žurnale
Visų gėlytės labai gražios
QUOTE(jediara @ 2011 01 23, 14:25)
Iš Odontoglossum crispum genties... Dar tokios baltutės nebuvau mačiusi... Šauni gėlytė.
QUOTE(jediara @ 2011 01 23, 13:25)
Retokai čia užsuku , bet rodau pražydusią cambria
Oho kokia gražuolė
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 01 23, 16:50)
Negaila tokią gražuolę padovanot buvo?
Tikrai negaila, juk ne bet kam, o mamai dovanojau
Jusu gelytes visu dieviskos
Negaliu nepasigirti ka sian maksimoje pavyko rasti Auginasi du ziedstiebius, lapuka ju viso net vienuolika. Kokie jie idomus ne,kaip pas visus mano turimus phaleonopsiustokie pailgi
Bet mano svajone mini markas
Negaliu nepasigirti ka sian maksimoje pavyko rasti Auginasi du ziedstiebius, lapuka ju viso net vienuolika. Kokie jie idomus ne,kaip pas visus mano turimus phaleonopsiustokie pailgi
Aprile, gražios foto ir naujokė
QUOTE(Oli_vija @ 2011 01 23, 20:46)
Tina, tavo nuotrauka labai graži žurnale
Oi kaip smalsu butu pamatyt
Aprile,labai grazi taviske naujoke
merginos,ar jus cia nikus pasikeite ar cia as jau nieko neatpazystu po menesio pertraukos?
merginos,ar jus cia nikus pasikeite ar cia as jau nieko neatpazystu po menesio pertraukos?
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 23, 21:48)
Aciu. Man ja pamacius net sirdis suspurdejo Nematyta akiai, nes jau pabodo tos pacios gelytes maksimos pasiulos,o iki baziu niekaip neprisiruosiu nuvaziuoti. Turbut Minimark ir liks svajone juk as jos taip paprastai nerasiu Skaitau jusu plepesiukus nuo 2007 metu Tai Tinai* pavyko ji rasti maksimoje, bet turbut is fantastikos srities man taip Viena supermamyte gelytem prekiauja, bet uzkrito nikas, tai teks laukt pavasario ir gal pavyks uzsisakyti, kaip manot
Ačiū visoms už pagyras mano gėlytei Auga ekstremaliomis sąlygomis - temperatūra nuo 6 iki 18 laipsnių
Papildyta:
Labai įdomios formos žiedeliai
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2011 01 23, 23:30)
Labai įdomios formos žiedeliai
QUOTE(Aprile @ 2011 01 23, 22:30)
Jusu gelytes visu dieviskos
Graži koloristika Bet ar čia ne žiedas mutantas (peloric forma)