Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Aciu mergicos 4u.gif
Mocha,ji tikrai nera reikli orchyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 21, 09:29)
Mano Coelogyne cristata prazydo[img]

Nuostabi ir nematyta wub.gif

As jau labai senai rodziausi, bet neturiu kuo pasigirti. Namie salta, geles neauga, pumpurai niekaip nesiskleidzia, ir jau panasu, kad prarasiu dvi naujokes doh.gif Numete visus lapus, viena jau be gyvybes zenklu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 21, 16:26)
net savo mylimuke patamsy tenka fotkint

labai graži, o kokia čia veislė? 4u.gif

QUOTE(rodostoma @ 2011 01 21, 18:29)
Mano Coelogyne cristata prazydo

egzotika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 21, 20:29)

man ji viena iš gražiausių wub.gif fantastika wub.gif
Atsakyti
Mano Coelogyne cristata prazydouser posted image

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 01 20, 15:41)
Na kad jau Lerikytė parodė savo stovą, tai aš rodausi su savuoju  biggrin.gif tik maniškis mažiau žiedų turi  blush2.gif
dar vazonėlius ne visoms reikiamus supirkau tai ir vaizdo normalaus kol kas nėra ax.gif o ir foto kokia baisi gavosi doh.gif
user posted image

oho kiek orchidėjų auginat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 21, 16:26)
Dar tokio tamsaus sausio senai nebuvo  unsure.gif net savo mylimuke patamsy tenka fotkint:

Labai graži wub.gif

O ši kokia fantastiška thumbup.gif , aš tokių dar nedrįstu augint ax.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 01 21, 23:17)
oho kiek orchidėjų auginat ax.gif

biggrin.gif na čia dar ne visos tilpo į foto, yra daugiau jų pas mane tik ne visos žydi šiuo metu blush2.gif
o kitos merginos jų dvigubai daugiau turi nei aš, tai man atrodo kad pas mane jų dar ir mažai
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 21, 21:11)
labai graži, o kokia čia veislė? 4u.gif
egzotika  wub.gif

maximinis hibridukas smile.gif

Coelogyne cristata kokia grazi wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos!jei dar prisimenat mane blush2.gif visa menesi atostogavau ir buvau labai toli nuo savo kompo,o prie kito niekaip nepavyko prisijungti siame forume,nes ir slaptazodi jau pamirsus blush2.gif vis uzsukdavau pasigrozeti jusu grozybemis,tik negaledavau nieko pagirti verysad.gif
taigi,geriau veliau nei niekada tongue.gif
o maniskes kad nustebino mane...keli naminiai ziedeliai,keli nauji ziedstiebiai isleisti.zinoma,yra ir nuostoliu,seni ziedastiebiai nudziuve,bet niekis,lauksim nauju smile.gif taigis taigis,priimkit atgal mane isavo buri,as sugrizau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laura, sveika sugrįžus namo biggrin.gif

Partizane,
user posted image
user posted image
user posted image
pvz šitas pirktas pavasarį žydintis. Nužydėjo, persodinau į ilgą siaurą vazoną, vasarą prabuvo lauke, užaugino tris auginius ir šiuo metu yra vienas jau besiruošiantis skleistis žiedstiebis kitas ką tik atskyrė pumpurus, o kitas dar neseniai pasirodė.
Atsakyti
rodostama, kokie ziedai wub.gif wub.gif wub.gif
tviga, man nerodo tavo stovo g.gif verysad.gif
leirikyte, tu turbut stebuklingai tas geles augini, jeigu sitiek ziedstiebiu kalasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai paziuriu tai jus cia visos profes jau, as senai per 10 zingsniu nuo jus atsilieku, nors orchidejas augint pradejau nuo 2005 m. Ko tik jus neprazydinat.
Atsakyti