Aciu mergicos
Mocha,ji tikrai nera reikli orchyte
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 21, 09:29)
Mano Coelogyne cristata prazydo[img]
Nuostabi ir nematyta
As jau labai senai rodziausi, bet neturiu kuo pasigirti. Namie salta, geles neauga, pumpurai niekaip nesiskleidzia, ir jau panasu, kad prarasiu dvi naujokes Numete visus lapus, viena jau be gyvybes zenklu
QUOTE(Tina* @ 2011 01 21, 16:26)
net savo mylimuke patamsy tenka fotkint
labai graži, o kokia čia veislė?
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 21, 18:29)
Mano Coelogyne cristata prazydo
egzotika
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 21, 20:29)
man ji viena iš gražiausių fantastika
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
QUOTE(tviga @ 2011 01 20, 15:41)
Na kad jau Lerikytė parodė savo stovą, tai aš rodausi su savuoju tik maniškis mažiau žiedų turi
dar vazonėlius ne visoms reikiamus supirkau tai ir vaizdo normalaus kol kas nėra o ir foto kokia baisi gavosi
dar vazonėlius ne visoms reikiamus supirkau tai ir vaizdo normalaus kol kas nėra o ir foto kokia baisi gavosi
oho kiek orchidėjų auginat
QUOTE(Tina* @ 2011 01 21, 16:26)
Dar tokio tamsaus sausio senai nebuvo net savo mylimuke patamsy tenka fotkint:
Labai graži
O ši kokia fantastiška , aš tokių dar nedrįstu augint
QUOTE(rosebud1 @ 2011 01 21, 23:17)
oho kiek orchidėjų auginat
na čia dar ne visos tilpo į foto, yra daugiau jų pas mane tik ne visos žydi šiuo metu
o kitos merginos jų dvigubai daugiau turi nei aš, tai man atrodo kad pas mane jų dar ir mažai
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 21, 21:11)
maximinis hibridukas
Coelogyne cristata kokia grazi
sveikos merginos!jei dar prisimenat mane visa menesi atostogavau ir buvau labai toli nuo savo kompo,o prie kito niekaip nepavyko prisijungti siame forume,nes ir slaptazodi jau pamirsus vis uzsukdavau pasigrozeti jusu grozybemis,tik negaledavau nieko pagirti
taigi,geriau veliau nei niekada
o maniskes kad nustebino mane...keli naminiai ziedeliai,keli nauji ziedstiebiai isleisti.zinoma,yra ir nuostoliu,seni ziedastiebiai nudziuve,bet niekis,lauksim nauju taigis taigis,priimkit atgal mane isavo buri,as sugrizau
taigi,geriau veliau nei niekada
o maniskes kad nustebino mane...keli naminiai ziedeliai,keli nauji ziedstiebiai isleisti.zinoma,yra ir nuostoliu,seni ziedastiebiai nudziuve,bet niekis,lauksim nauju taigis taigis,priimkit atgal mane isavo buri,as sugrizau
Laura, sveika sugrįžus namo
Partizane,
pvz šitas pirktas pavasarį žydintis. Nužydėjo, persodinau į ilgą siaurą vazoną, vasarą prabuvo lauke, užaugino tris auginius ir šiuo metu yra vienas jau besiruošiantis skleistis žiedstiebis kitas ką tik atskyrė pumpurus, o kitas dar neseniai pasirodė.
Partizane,
pvz šitas pirktas pavasarį žydintis. Nužydėjo, persodinau į ilgą siaurą vazoną, vasarą prabuvo lauke, užaugino tris auginius ir šiuo metu yra vienas jau besiruošiantis skleistis žiedstiebis kitas ką tik atskyrė pumpurus, o kitas dar neseniai pasirodė.
rodostama, kokie ziedai
tviga, man nerodo tavo stovo
leirikyte, tu turbut stebuklingai tas geles augini, jeigu sitiek ziedstiebiu kalasi
tviga, man nerodo tavo stovo
leirikyte, tu turbut stebuklingai tas geles augini, jeigu sitiek ziedstiebiu kalasi
Kai paziuriu tai jus cia visos profes jau, as senai per 10 zingsniu nuo jus atsilieku, nors orchidejas augint pradejau nuo 2005 m. Ko tik jus neprazydinat.