lark , koks grozis, pasaka
QUOTE(tviga @ 2011 01 19, 16:30)
Tai kad toms nukainuotoms atgaivinti kartais daugiau vargo reik ir ne visada pavyksta išgelbėti, o jei įsigysit normalų sveiką augalą tai ilgai džiaugsities žiedais ir gaivint nereikės
aukso žodžiai, geriau vieną gerą, nei 5 lavonus , nebent, kai būna ką tik peržydėjusios ir dėl to nukainuotos.
Vieną tokią slapukę pirkau, taip įdomu kokie bus žiedai, bet brangiai mokėjau.
Šiaip ne visos išgali nusipirkt normalią, o taip norisi žiedų, tad normalu, o gal net ir gerai, kad yra tokių žmonių, kurie gelbsti augalus, suteikia jiems šansą išgyventi
QUOTE(saulyte:) @ 2011 01 19, 22:36)
lark , koks grozis, pasaka
dėkui, pasisekė man, va tuoj antras žiedas išsiskleis
Koookkkkie...... grožiai
Maniškės dar tik žiedus kraina, nėr ką rodyti, bet nėra ką ir lyginti tokį grožį pamačius
AŠ vakar buvau Ermitaže, net apsalau kai įėjau į oranžeriją ir prieš akis pamačiau mėlynas - žydrai ryškiai mėlynas orchidėjas. Širdis apsalo, nesu ankščiau tokių mačiusi, bet neišdrysau 67,99lt. mokėt dar.......
Maniškės dar tik žiedus kraina, nėr ką rodyti, bet nėra ką ir lyginti tokį grožį pamačius
AŠ vakar buvau Ermitaže, net apsalau kai įėjau į oranžeriją ir prieš akis pamačiau mėlynas - žydrai ryškiai mėlynas orchidėjas. Širdis apsalo, nesu ankščiau tokių mačiusi, bet neišdrysau 67,99lt. mokėt dar.......
jei neklystu, tai tos melynos - ryskiai zydros buna nenaturalios, o dazytos baltos
arba vandos gal?
QUOTE(Raun'a @ 2011 01 20, 12:23)
arba vandos gal?
aš ir apie tai pagalvojau..
Jei daiktus vadintume tikrais jų vardais sumažėtų nesusišnekėjimų. Vanda vanda, phalaenopsis phalenopsis, dendrobium tai dendrobium, o ne orchidėja.. Juk jų rūšių n + k
Na kad jau Lerikytė parodė savo stovą, tai aš rodausi su savuoju tik maniškis mažiau žiedų turi
dar vazonėlius ne visoms reikiamus supirkau tai ir vaizdo normalaus kol kas nėra o ir foto kokia baisi gavosi
dar vazonėlius ne visoms reikiamus supirkau tai ir vaizdo normalaus kol kas nėra o ir foto kokia baisi gavosi
tviga wow geras daiktas tie stovai
Tikrai labai gerai kai jau ant palangės nebetelpa tik aš saviškį visai prie pat sienos pastačiau, tai vazonėlius galiu krauti tik iš vienos pusės.
QUOTE(tviga @ 2011 01 20, 14:41)
Na kad jau Lerikytė parodė savo stovą, tai aš rodausi su savuoju tik maniškis mažiau žiedų turi
vaizdas super...ziedu ir nemazai...
Tikrai tie stovai super as ir viena esu pilnai apgyvendinus phalaenopsiais, tik pas mane kolkas dar nezydi, leidzia ziedstiebius.