Lerikyte, nuostabu! ech kaip man reikia tokio stovo
Sveikos mergaites tikiuosi nepykstat, kad paslapcia groziuosi Jusu gelytemis. Man dar toli iki Jusu auginamu gelyciu Renkuosi paprastutes ir stengsiuos susidraugauti su juom
Sian nusipirkau stai tokia negalejau praaiti pro nukainuotas
Tu citrusiniu Pramones maksimoje buvo dar nemazai. Paprastutes, bet labai mielos tik sugunde ji mane, kad su vaikuciu buvo, tai griebiau nedvejodama
Tu citrusiniu Pramones maksimoje buvo dar nemazai. Paprastutes, bet labai mielos tik sugunde ji mane, kad su vaikuciu buvo, tai griebiau nedvejodama
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 18, 21:44)
ačiū, alyvinė ne ta pati
Aprile, gražūs žiedai
P.s. kas domėjosi bulterjerės istorija - ji šnd pagaliau sėkmingai grįžo namo
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 18, 08:35)
Lark,kur pirkai sita grozi? // agnieska ten cymbidium,o pirkt daug kur buna,kur prekiauja orchidejom
dėkui
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 18, 22:42)
o kaip kaip?
Kai zinosiu smulkmenas papasakosiu :-)
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 18, 17:23)
Labai labai gražu net pavydu
QUOTE(Aprile @ 2011 01 18, 22:49)
Sveikos mergaites tikiuosi nepykstat, kad paslapcia groziuosi Jusu gelytemis. Man dar toli iki Jusu auginamu gelyciu Renkuosi paprastutes ir stengsiuos susidraugauti su juom
Labai gražios ypač geltonukė
QUOTE(lark @ 2011 01 19, 09:02)
Lerikyte, man ta bordinė lb graži. Turiu ir aš tokią, dabar visa pumpurais apsipylusi, žydi nuo rudens šakas pratęsdama
aš ją dar atskirai pafotografuosiu kada ačiū
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 18, 17:23)
hmmm, man irgi tokio stovo reikia, nes ant palangių kaip ir vietos jau nėra...
ir aišku labai labai labai gražios gėlytės
man neseniai pražydo geltona su ruda, kaip karvytė o maniau, kad bus tokia kaip jūsų, taip laukiau, nes geltonos dar neturėjau, o nudžiugino dar labiau reiks įkelt nuotrauką
aš stovu laaaaaaaaaaaabai patenkinta. Sukabinau ne tik 11 vazonų bet dar telpa ir krepšeliai ir dar vietos likę... kolkas
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 19, 11:47)
aš stovu laaaaaaaaaaaabai patenkinta. Sukabinau ne tik 11 vazonų bet dar telpa ir krepšeliai ir dar vietos likę... kolkas
gal turit to stovo daugiau nuotraukų?