aš irgi gelsvos norėčiau, gal kada paklius. Žiedas kaip vaškinis Man rodos, kad daugiau ir nebuvo jų, gal paskutinę paėmiau, nebent šią savaitę užvežė. Kas stoties turguje buvot, gal ko gero matėt?
mano jau antra byra nuo vidurio jau nubarstė lapus į viršų...toliau lyg nieko...nežinau ką daryt nužydėjo ir nuo žiedstiebio pradėjo kristi
turguje buvau ketvirtadienį lyg, tai buvo dviejų rūšių raibuolės, tokia kaip Lark rodė ir gelsvos dideliais žiedais. kaina, kaina gelsvos 35 lyg o anos virš 40.
mano vanda nebarsto lapų, ramybės būsenoje, o šaknys man jos nepatinka greičiau pavasaris, kad naujų prisiaugintų.. o be to kiek bemerkčiau tiek man ji sausa ir sausa
Pokahonta*, jei nuo vidurio lapus barsto, bus amen anksčiau ar vėliau. Rodostoma, man kažką ceologyne cristata žada, kažkokį cibą augina, gal žiedkotį pradėsiu lieti, o tai nudžius lerika, kažkas ne to, maniškių nuo vandens greit pažaliuoja. Aš statau į šiltą vandenį vandas. Pažaliuoja ir traukiu, nelaikau ilgai. Ir dar vienas pažadas
Tai yra Cimbidis (Cimbidium). Yra hibridas, tad tikslio pavadinimo kaip ir nera Pirkau klaipedos Akropolio geliu parduotuveje. Pries savaite buvo likes dar vienas krumas. Kaina 52,- lt.