laikysiu špygas tada kad taip neatsitiktų, nes man tokie gražus žiedeliai, tokie keisti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 13, 20:18)
labai gali būti. nes ji dabar net be liežuvėlio
liežuvėlis, spėju, nulaužtas, bet pumpurai kažkokie įdomūs
QUOTE(zuzla @ 2011 01 13, 21:31)
liežuvėlis, spėju, nulaužtas, bet pumpurai kažkokie įdomūs
kaip kokio dendrobium biggibum
nemanau kad nulaužtas, nes nėra nei menkiausio nuokrypio iš arti žiurint žiedelio centre.. ir palei pumpuro forma abejoju kad jis būtų, nes tiesiog netilptų į tokį pumpurą, jis juk ir kietas ir forma palei kitoki pumpurą būna susiformavęs, nu nežinau čia tik aš taip galvoju, nors ką čia žinosi
tikėkimes, kiti pumpurai pražys ir bus aiškiau
pagal lapus tai paprastas falenopsis
pagal lapus tai paprastas falenopsis
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 13, 20:03)
Lerikyte, šaunu, kad tik kuo daugiau būtų šiuos šunis ir šias gėles mylinčių žmogučių
ir aš turiu tokį šunį tik patiną O dėl orchidėjos, galiu pasakyti, kad ji yra sublūdusi , nes ir aš tokią panašią turėjau (lerikyte turėtu prisiminti, nes jai esu rodžiusi) , tie pailgi pumpurai, neišsiskleis, nes gaunasi vamzdelio formos ir neturi atskirų žiedlapių. Taigi, dabar bus jos naujas žydėjimas, jau pumpuriukai sukrauti, laukiu kol naminiai žiedai prasiskleis. Nekantrauju, nes labai įdomu kokia bus
Nila,gi tiesa,visai užmiršau. Kada žydės?kokie pumpurai dabar?
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 13, 22:36)
Nila,gi tiesa,visai užmiršau. Kada žydės?kokie pumpurai dabar?
nu jai atsiskyrė pumpuriukai, bet dar mažiukai. Dabar tokie normalūs atrodo, kaip ir tūrėtu būti
QUOTE(evers @ 2011 01 13, 14:59)
pasirodisiu ir as kas namie sirdele dziugina..nauju neturiu rodau senas...
cia vakaryksciai isskleistas ziedelis,gaila mazai ziedu sykart( nulauziau laistydama keleta) cia antra mano orchideja(pirma bei antra gerai pamenu,po to seka prapliupo tad nebezinau kas po kokios eina )
o cia mano mylimukas mini mark ...
cia vakaryksciai isskleistas ziedelis,gaila mazai ziedu sykart( nulauziau laistydama keleta) cia antra mano orchideja(pirma bei antra gerai pamenu,po to seka prapliupo tad nebezinau kas po kokios eina )
o cia mano mylimukas mini mark ...
Labai labai gražu, ypač mini markas
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 13, 20:44)
na va nufotografavau visą orchę kartu su savo pamaiva taip baisu buvo kad dėl gero kadro pumpuro nenukąstų
Man patinka orchidėjos ir gyvūnai
O aš irgi rodausi savo žydinčias
šitą rodžiau jau bet natūralesnėm spalvom čia
miniukas
smagu kai nmainiai žiedukai, kad ir kuklūs
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 13, 21:15)
negi gali būti, kad sekantį žydėjimą jis bus paprastutis? taip gaila būtų, nes baltų jau tiek daug turiu, ėmiau tik dėl žiedų formos.. ir tai jau vyras baigia iš namų išvaryti, nes orchidėjų bendrai paėmus jau 18 turiu ir jų nebėra kur dėti, o kur dar keturi pinigų medeliai, bei kitos gėlės ateis diena kai su visom mano gėlėm išmes mane iš namų
o ką daryti tiems, pas kuriuos be kitų augalų orchidėjų virš 50?
QUOTE(Evaja @ 2011 01 14, 07:32)
o ką daryti tiems, pas kuriuos be kitų augalų orchidėjų virš 50?
tai tie reiškia turi kur statyt
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 13, 19:44)
na va nufotografavau visą orchę kartu su savo pamaiva taip baisu buvo kad dėl gero kadro pumpuro nenukąstų
du grožiai in 1
Lerika, manoji Beauty supuvo, bet dar tikiuosi rast pirkt