MANIAKĖMS - BAZIŲ ADRESAI:
KAUNE:
Karmelita
Kalmina
Tik gėlės
Vaidrena
Floriada
GĖLIŲ PARDUOTUVĖS:
KLAIPĖDOJE:
Tik gėlės
Ermitažas
Banginio maxima bazė
Frezija
Bauhof
KLAIPĖDOS RAJ.:
Orchidėja
ORCHIDĖJŲ PRIEŽIŪROS TEMA
AUGINTOJŲ ALBUMŲ NUORODOS!
RAUN'A
EVAJA
SOKEJUKE86
LORUTE
J*G*
TINA
POKAHONTA*
PAPILDOMA SVARBI INFORMACIJA:
Lietuvos orchidėjininkų draugija kviečia visus į praktinius seminarus.
Seminarai numatyti kartą per mėnesį.
Ketvirtasis jų vyks sausio 23 dieną 14 val. Kaune, Raudondvario pl. 107, restorane klube Combo (banketinėje salėje).
Seminaro tema: Odontoglossum ir Oncidium hibridai bei jų auginimas; pranešėja Dalia Raimonda Mačenskienė.
Trumpai aptarsime gruodžio mėnesį Vilniuje vykusio seminaro temą Dendrobium.
Be abejo, atsakysime į Jums rūpinčius klausimus apie visas orchidėjas.
Seminare bus pristatytas ir trečiasis žurnalo Orchidėjos numeris.
Svarbu prašome atsinešti gerą nuotaiką!
Į seminarą galima registruotis: forume, el. paštu ramaspileicikas@yahoo.com, Facebook'e arba tel. 8614 08790
Kviečiame visus: ir pradedančiuosius, ir labiau patyrusius!
Nepamirškite pakviesti ir savo draugų bei pažįstamų.
važiuojantiems savarankiškai:
http://www.combo.lt/...oranas-klubas/k ... ti--93/lt/
SEMINARAS NEMOKAMAS
Evaja, dar kartą pagirsiu, kad tavo pirmoji nerealiai graži
Beje vos nepamiršau
Na, ką plepės Kai kaim reikėtų pasitemti.... o kai kam hmmmm
Lerikyte 95
evers 50
Pokahonta* 39
nila_ks 34
tviga 31
lark 31
Tina* 26
Žanė 24
rrine 22
Beje vos nepamiršau
Na, ką plepės Kai kaim reikėtų pasitemti.... o kai kam hmmmm
Lerikyte 95
evers 50
Pokahonta* 39
nila_ks 34
tviga 31
lark 31
Tina* 26
Žanė 24
rrine 22
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 10, 11:35)
Evaja, dar kartą pagirsiu, kad tavo pirmoji nerealiai graži
prisiminiau, kad čia buvau neįdėjus, tai kaip tik tapetuoju sienas naujoj temoj
o šiaip ačiū, ir man ji labai graži... visad tokios norėjau
Evaja labai gražios gėlytės ir foto
Visos mergaites giriasi ziedais, o as pasigirsiu... saknim... Stovejo grazuole pas anyta, vasara lapus nuo kaitros apdege As kai pamaciau ta "kamiena" ir saknis pasiprasiau kad man atiduotu, nesvarbu buvo net kokie ziedai pas ja
Uz kokybe atsiprasau, - dar nesu igudus orchideju fotografe
Uz kokybe atsiprasau, - dar nesu igudus orchideju fotografe
hmmm tos išorinės tai gražios šaknys, bet ar vazono viduje nepapuvę? o ir lapai pagleibę atsakyti galit priežiūros temoje
mačiau kątik senukuose tuos didžiažiedžius paphiopedilum - gražu, bet 70 lt ir tik vienas auginukas..
žaliajam centre 30% nuolaida orchidėjoms, bet tik viena mano akimis verta dėmesio.. gal kuriai dar kas patiks..
ermitaže tas pats per tą patį.. falenopsiai buvę po 11, dabar po 7.. ai trispalvės katlėjos po 19 lt o jau kvapas
žaliajam centre 30% nuolaida orchidėjoms, bet tik viena mano akimis verta dėmesio.. gal kuriai dar kas patiks..
ermitaže tas pats per tą patį.. falenopsiai buvę po 11, dabar po 7.. ai trispalvės katlėjos po 19 lt o jau kvapas
QUOTE(zuzla @ 2011 01 10, 14:25)
mačiau kątik senukuose tuos didžiažiedžius paphiopedilum - gražu, bet 70 lt ir tik vienas auginukas..
ir nieko nepirkai?
QUOTE(rrine @ 2011 01 10, 14:26)
ir nieko nepirkai?
nea.. bet vos nesugundė ardizija už 7 lt
O aš ateinu pasidžiaugti ir pas jus. Ką tik grįžau su naujokėm, pirkau vieną, o parsivežiau keturias
Dvi paphiodelium ir du phalaenopsius Vot pasisekė su gimtadienio dovana sau. Vėliau foto įkelsiu pahiodeliumų
Dvi paphiodelium ir du phalaenopsius Vot pasisekė su gimtadienio dovana sau. Vėliau foto įkelsiu pahiodeliumų
greičiau ateitų tas vėliau