Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau

QUOTE(alfija @ 2011 10 19, 07:06)
Kas per nesąmonė. Padėjau atimti...
Padedu mamai auginti, ir dar padėsiu. Jums padedu užaugti dorais ir  dideliais, mokaumylėti, pažinti ir etc.
Aš už tai, kad vaikus išimti iš šeimos kuo anksčiau- ypač įsteigus laikinąją globą, kol tas vaikų gyvenimas ir iš tiesų netepo katastrofa visiška. Psichologine prasme, ir šiaip materialine taip pat. Tada, kai dar ir suaugusiam žmogui galima padėti.

Pritariu. Skauda širdį dėl mano vaikų broliukų
Atsakyti
Leidziasi rankos mano mergina per menesi trecia karta serga vis visokios ligos kimba. Tai persalimas tai virusine, tai dar koks galas. Jei 4,5 kai paemiau 9 men tai ir sergam pagerejimas jauciams bet minimalus.
Man jau naktimis sapnuojasi jos buteliukai su vaistais, blyn daruges dvinnormaliai sergancios mergaites neatsevre maniskes vienos.
Siandien buvo asaru pakalne nes dukryte turejo eiti rytoj i gimtadieni vaiku kambaryje. tai verke pasikukciodama kad susirgo . PATI SAU PAISTATE DIAGNOZE ,kai suzinojo kad i darzeli neis, KAD GIMTADIENIO DRAUGES RYTOJ JEI NEMTAYT IR APSIVERKE, sedejom ir abi asarojom (na as taip sakant uz kompanija).
Gaila vaiko labai gaila.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 10 24, 21:47)
Leidziasi rankos

Brangioji,dar truputėlį kantrybės,ir viskas bus gerai.Mano Pupytė visą darželį taip persirgo.Visos Kalėdos-su dirbtinai numušta tempe,nes reikėjo apsispręst-vaiko laukiama eglutė,ar teisingas gydymas...
Tfu tfu tfu - mokykloj viskas pasibaigė
Žinau,kaip tau baisu-išgyvenau,kai nuvedi vaiką po trijų mėn ligos tris dienas ir pasiimi su tempe... doh.gif
Laikykis
Ir gal ramiau reaguok?
Bet kaip bebūtų,mes čia,su tavim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 10 24, 21:47)
Leidziasi rankos mano mergina per menesi trecia karta  serga  vis visokios ligos kimba. Tai persalimas tai virusine, tai dar koks galas. Jei 4,5  kai paemiau 9 men tai ir sergam pagerejimas jauciams bet  minimalus.
Man jau naktimis sapnuojasi jos buteliukai su vaistais, blyn daruges dvinnormaliai sergancios mergaites neatsevre maniskes vienos.
Siandien buvo asaru pakalne nes dukryte turejo eiti rytoj i gimtadieni vaiku  kambaryje. tai verke pasikukciodama kad susirgo . PATI SAU PAISTATE DIAGNOZE ,kai suzinojo kad i darzeli neis, KAD GIMTADIENIO DRAUGES RYTOJ JEI NEMTAYT IR APSIVERKE, sedejom ir abi  asarojom  (na as  taip sakant uz kompanija).
Gaila vaiko labai gaila.

Nu reikėtų kažkaip bandyt imunitetą stiprinti. Vaistai tai tik kova jau su pasekmėmis. Čia kažkas iš mamų rašė apie šaltą dušą (persilieti). Mes kas vakarą geriam skirtingų žolelių arbatas (keičiam pagal veikliasias medžiagas). Per darganų sezoną (rudenį- pavasarį) nuolat stengiuosi, kad kojytės būtų šiltos, seku nosies "temperatūrą" (nosytė negali atšalti). Darželio auklėtojų kasdien paprašau, kad aprengtų ir patikrintų ar vaikas vykdo nurodymus dėl aprangos. Vos prasidėjus menkiausiai slogytei garinam gerklytes bulvių lupenų nuovire, geriam pienuką su medumi prieš miegą. Kol kas sekasi. Nesergame, neskaitant vieno kito lašiuko iš nosytės ir krenkštelėjimo. Kruopšti priežiūra davė rezultatus (mažylis išbrauktas iš astminkų sąrašo). Pernai ir šiemet dar nepraleidom užsiėmimų dėl ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 25 spalio 2011 - 09:16
blink.gif oi merginos, vel prasau jusu pagalbos,
mes vis esame kazkokiuose nesklandumuose. Prad4jome tvarkytis dokumentui mergyciu globos pinigeliaims, kreipemes i teisma del vykdomojo rasto, ir ka jus manote blink.gif
mums isdave vykdomaji rasta tik maziukes islaikymui priteistai globai. As taip suprantu todel kad nuolatine vyresneles globa su islaikymu jau buvo priteista kudikiu namams, o mums tik teismo sprendimu jos globa paskirta, atleidziant kudikiu namus is globejos pareigu.

tai kur dabar mums ieskoti to vykdomojo rasto, kad sutvarkyti dokumentus globos ismokai ir vyresnelei???/ Visikas pasimetimas sitais klausimais... blink.gif
pagelbekite prasau, kas gali suteikti info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2011 10 26, 10:43)
blink.gif oi merginos, vel prasau jusu pagalbos,
mes vis esame kazkokiuose nesklandumuose. Prad4jome tvarkytis dokumentui mergyciu globos pinigeliaims, kreipemes i teisma del vykdomojo rasto, ir ka jus manote blink.gif
mums isdave vykdomaji rasta tik maziukes islaikymui priteistai globai. As taip suprantu todel kad nuolatine vyresneles globa su islaikymu jau buvo priteista kudikiu namams, o mums tik teismo sprendimu jos globa paskirta, atleidziant kudikiu namus is globejos pareigu.

tai kur dabar mums ieskoti to vykdomojo rasto, kad sutvarkyti dokumentus globos ismokai ir vyresnelei???/ Visikas pasimetimas sitais klausimais... blink.gif
pagelbekite prasau, kas gali suteikti info 4u.gif

Tai čia Jūs suprantate, o koks teismo atsakymas dėl vyresnėlės išmokų?
Atsakyti
į antstolę, kuri išieškodavo pinigus išlaikymui. Jeigu Ukmergės, tai man regis visus globos namus tvarkė
Antstolės Nijolės Jutkienės kontora
Klaipėdos g. 7b, Ukmergė
Tel.: +370 340 63944
Mob. tel.: +370 615 47932
Faks.: +370 340 63944
Antstoliai(-ės):
--------------------------------------------------------------------------------

(92) Nijolė Jutkienė +370 615 47932

(12) Anykščių, Širvintų ir Ukmergės rajonų apylinkių teismų veiklos teritorija

Atsakyti
lanbas merginos. Lendu i globeju skyreli nes siuo metu esu tik globeja . Vaikeliui dvi savaites, mes su vyru esame susitvarke kaip abu laikini globėjai, tai kas mane siandien isverte is koto tai kad vyras darbe tvarkosi tesio menesio atostogas, tai pasirodo kad nepriklauso nes istatymas numato tik teciui o vyras mat ne tetis o globejas. Esu skaiciusi cia kaskur skyrelyje kad pasieme maza kudikeli isejo seima ir mama ir tetis ( jo valstybe aiskiai pasako kad mes ne mama ir ne tetis-nu zodziu griuk aukstielnikas).
Atsakyti
neaa, kalba eina apie Svencionis. As jau su antstoliu susiskambinau, tai jie neturi jokio vykdomojo dokumento del vyresneles islaikymo isieskojimo.Sako kai kudikiu namai globejais skiriami jiems kitokia kazkokia tvarka galioja... blink.gif
o teismas taip ir pasisake, cituoju: neterminuotai apriboti valdzia dukteru v.p. ir v.p. atzvilgiu
2. nustatyti mazylei v.p. nuolatine globa, (nes vyresnelei ji buvo jau nustatyta).
3. atleisti kudikiu namu administracija is vaiku globejos pareigu.
4. paskirti vaiku globejais mus.
5. Nustatyti vaiku gyv. vieta kartu su globejais.
6priteisti i6 atsakoves i6laikyma jos nepilnametei dukrai (mazylei). (nes vyresnelei jau buvo priteista kai buvo nustatyta jos nuolatine globa).
7. teismo sprendima del globeju pakeitimo leisti vykdyti skubos tvarka.

Na ir vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2011 10 26, 11:08)
neaa, kalba eina apie Svencionis. As jau su antstoliu susiskambinau, tai jie neturi jokio vykdomojo dokumento del vyresneles islaikymo isieskojimo.Sako kai kudikiu namai globejais skiriami jiems kitokia kazkokia tvarka galioja... blink.gif
o teismas taip ir pasisake, cituoju: neterminuotai apriboti valdzia dukteru v.p. ir v.p. atzvilgiu
2. nustatyti mazylei v.p. nuolatine globa, (nes vyresnelei ji buvo jau nustatyta).
3. atleisti kudikiu namu administracija is vaiku globejos pareigu.
4. paskirti vaiku globejais mus.
5. Nustatyti vaiku gyv. vieta kartu su globejais.
6priteisti i6 atsakoves i6laikyma jos nepilnametei dukrai (mazylei). (nes vyresnelei jau buvo priteista kai buvo nustatyta jos nuolatine globa).
7. teismo sprendima del globeju pakeitimo leisti vykdyti skubos tvarka.

Na ir vat  ax.gif

Su šituo sprendimu einate į savo gyvenamos vietos seniūniją (mes taip darėme). Ten pateikiate dokumentus, kad mergaitės globojamos Jūsų namuose ir Jūs esate globėjai. Parašote pareiškimą globos pinigams gauti (mes rašėme pagal pateiktą pavyzdį). Toliau viską per kokius 2 mėn sutvarkė savivaldybės darbuotojai ir pradėjome gauti globai skirtus pinigus. Mūsų abu buvo iš globos namų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 26 spalio 2011 - 11:19
Sunute, aš rašiau prašymą vaiko savivaldybėje. Prieš du metus. sakė tvarka keitėsi, VTAS mane buvo nukreipusi į mano miesto skyrių ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 10 26, 11:26)
Sunute, aš rašiau prašymą vaiko savivaldybėje. Prieš du metus. sakė tvarka keitėsi, VTAS mane buvo nukreipusi į mano miesto skyrių ohmy.gif

Atsiprašau, apie pasikeitimus, žinoma, nežinojau. Mums pasitaikė labai mielos savivaldybės darbuotojos. Jos ir tvarką žinojo ir paaiškino. Prašymą rašėme savo savivaldybėje, o jos bendravo su vaikų savivaldybe pačios.

Karusia, kaip Tavo pirmokėlė? Kaip sekasi.
Mūsų kairiarankiukas teplioja sasiuvinius...neseniai išsiaiškinau, kad rašalas greitai džiūstantis tokiems teplioriams yra, reikalai pasitaisė smile.gif. Ech , paklysta mokykloje ir uniforminis švarkelis, ir šokių batai, ir sportinės kelnės. Kažkas sugrįžta, kažkas nebe. Kaip išmokyti daiktus saugoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 26 spalio 2011 - 11:38