QUOTE(Karusia @ 2011 10 16, 23:38)
kelintą kartą susiduriu ir niekaip negaliu išspręsti.... teisingiau, atrodo, kad išsprendžiu, po kurio laiko pasirodo - anei velnio... Buvo tokia mergaitė Braškės grupėje, kuri elgėsi labai netinkamai. Kai pradėjo lįsti į triusikus perkėlė Braškės lovą į kitą vietą
Vaikinai skundėsi laižiakais, kiti vėl kažkuo - kas mušimu, kas ... O dabar susitiko vėl ... prailgintoje grupėje. kaip ir draugė, nors draudžiu, kalbu ištisai apie draugystę, koks gali būti draugas, koks ne... Susitiko ir prasidėjo: parkeriai išardyti (rašalą iš kapsulių išpylė kažkur, bet penalas visas stipriai rašaluotas, mėlynė vėl, nes stipriai stūmė, griuvo.... Blogiausia - vėl! lindimas, šikart - tik mėlynė ant užpakalio ir lindimas bučiuotis... su nasosais.. ir ką daryt, kaip atkabint tokią 'draugę"? Kalbėtis su VTAS, nes akivaizdu, kad su ja kažkas netinkamais elgiasi? arba prie jos? su tėvais kalbėti jau suprantu, kad beprasmiška, nes atsakymas vienas "atstokit nuo mano vaiko". Aš mielai atstočiau, jei ji atstotų nuo Braškės...

o nera galimybiu jas atskirti- tiesiog kad ji nelankytu prailgintos ar kita lankytu?Jei ne- kelciau didziuuuli triuksma, nebijociau kad kam niors nepatiks ar pan...bijociau kad suzalos vaiko psichika (mano) ir tas mane skatintu veikti...tik nebijokit!
Papildyta:
tiesiog manau, neisizeiksit, kad kartais svelniom ir mandagiom priemonem- pvz. pokalbiai- ne visko galima pakeisti, kartais reikia ryztingai. bet cia mano asm nuomone,kuri gali netikti, nes nezinau visu aplinkybiu...