Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau

Alfija,kaip tavo naujasis sūnelis?
Gal kuri antroką auginat?Įdomu,kaip anglų sekasi.Maniškė šią savaitę parsinešė B verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 10 06, 17:33)
Alfija,kaip tavo naujasis sūnelis?
Gal kuri antroką auginat?Įdomu,kaip anglų sekasi.Maniškė šią savaitę parsinešė B  verysad.gif

Mano mažius pats fainiausias mažius biggrin.gif, labai protingas, labai gabus, labai gerai per tą pirmą klasę žygiuoja. Linksmas, judrus, smalsus. Tiesiog vaikas. Atrodo, kad visada buvo mano wub.gif . Broliukai labai gerai sutaria, daug žaidžia kartu, pasiilgsta vienas kito. Po/per moksleivių atostogas ieškosim dar vieno/dviejų brolių ar sesių. Su šitais viskas jau į ribas įeita- mokykla, pamokos, būreliai, laiko limitas. Ir dabar galima vėl, kaip ir planavau.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 10 06, 17:17)
Po/per moksleivių atostogas ieškosim dar vieno/dviejų brolių ar sesių

Būk gera,kurk šeimyna-pasidalinsi patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 10 06, 18:56)
Būk gera,kurk šeimyna-pasidalinsi patirtim  mirksiukas.gif

va šeimynos tai tikrai nekursiu. Nėra jokio vidinio poreikio tam. Vaikai turi užaugti šeimoj, o ne šeimynoj.
Atsakyti
Jei planuoji augint keturis,tai tilptų ir dar du ax.gif
O aš labai noriu,nes mano trynukų broliukas vaiknamy verysad.gif Bet bijau popierizmo
Atsakyti
iš patirties: kaip išaiškinti vaikui kuo skiriasi atimtis nuo sudėties? sad.gif
košmaras kažkoks....
su rašyba žengiam į priekį, skiemenis pradėjo pagauti, o vat skaičiai.... sad.gif

p.s. įdomus daiktas tas tamo. mano vaikas, pagal jį lanko 6!!! būrelius... turint omeny, kad choras - 3 kartai per savaitę, šokiai - 2, kada kiti sutelpa? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 10 06, 19:33)
košmaras kažkoks.... 
su rašyba žengiam

Mano antrokė atneša šiandien parodyt namų darbus
4+7=3
persiskaičiavus stulpeliu,kad pasitikrintų
4+7=22
doh.gif
Taip kad tavo Braškei dar yra kur tobulėt mirksiukas.gif
Atsakyti
jau visa savaite kaip mergina vakare pati nnueina i vonia pasedejusi putose nusiprause nusivalo dantis blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Apsirenge pizama be 20 priminimu. Spekite kokia to stebuklingo pasikeitimo priezastis.
o gi pakeistas filmuko laikas. vaikas gauna filmukus kai nusipraususi guli lovoje. Ir jeigu dabar mama sako palukek biskuti tuoj isvalysiu dantis vaikas pats griebe sepetuka ir valo.
Tai stebuklai idomu ar ilgam. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 06 spalio 2011 - 20:09
QUOTE(Karusia @ 2011 10 06, 20:33)
košmaras kažkoks.... 
su rašyba žengiam į priekį, skiemenis pradėjo pagauti, o vat skaičiai.... sad.gif

p.s. įdomus daiktas tas tamo. mano vaikas, pagal jį lanko 6!!! būrelius... turint omeny, kad choras - 3 kartai per savaitę, šokiai - 2, kada kiti sutelpa? mastau.gif

dėliojom su Duksiu, ir dabar dėliojam slyvas, obuolius, šiaip daiktus- skaičiuojam kada daugiau- pridėjom, mažiau atimam reiškias. Padeda. Paskui pagaliukus dėliojom.
Atsakyti
Zaika - Braškei labai tiko naujas kanalas - 101 kartą matytą senąją animaciją (naujosios nemėgsta biggrin.gif ) žiūri per tv8 kanalą - lygiai 20 val. vadinasi tuo laiku jau turi būti lovoje, po to dar pasakaitė ir sminga...

Alfija - mes irgi dėliojam, bet ... apsisukus vėl iš naujo... 4-3 lygu 5 doh.gif
pažiūrėjau kaip ant pirštų skaičiuoja - 4 pirštai - 1, atlenkiam vieną ir iš viso - 2 atlenkti pirštai...
kol skaičiuoja ant obuolių - lyg ir viskas aišku, kol vėl nenukrypsta žvilgsnis į atidėtuosius ir jie suskaičiuojami kartu ... nu žodžiu nepramušam kamščio sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 06 spalio 2011 - 20:30
QUOTE(Germinė @ 2011 10 06, 20:27)
Jei planuoji augint keturis,tai tilptų ir dar du  ax.gif
O aš labai noriu,nes mano trynukų broliukas vaiknamy  verysad.gif Bet bijau popierizmo

Nesirengiu pranokti pati savęs. Keturi yra maximum, kad mes visi gyventumėm komfortiškai. Iš esmės galvoju apie vieną, tas keturi- brolis/sesė. Mes visi turim jaustis gerai.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2011 10 06, 21:28)
Zaika - Braškei labai tiko naujas kanalas - 101 kartą matytą senąją animaciją (naujosios nemėgsta biggrin.gif ) žiūri per tv8 kanalą -  lygiai 20 val. vadinasi tuo laiku jau turi būti lovoje, po to dar pasakaitė ir sminga...

Alfija - mes irgi dėliojam, bet ... apsisukus vėl iš naujo... 4-3 lygu 5 doh.gif
pažiūrėjau kaip ant pirštų skaičiuoja  - 4 pirštai - 1, atlenkiam vieną ir iš viso - 2 atlenkti pirštai... 
kol skaičiuoja ant obuolių - lyg ir viskas aišku, kol vėl nenukrypsta žvilgsnis į atidėtuosius ir jie suskaičiuojami kartu ... nu žodžiu nepramušam kamščio sad.gif

Prasimuš, duok truputį laiko. Po mėnesio atostos. Paskaičiuosit. Bet šiaip supras. Iš tiesų tai sunki yra pirmos klasės programa.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 10 06, 17:11)
laikina globa. Globosi?

Jau globoju, taigi apie Fėją kalbu. smile.gif
Atsakyti