QUOTE(Vistik @ 2011 01 10, 13:41)
Vaikams savarankiškėjant aš pajutau laisvę ir ji man patiko, dabar ja mėgaujuosi.

O gal metai daro savo?
Ar tu dar žadi imti globoti?
Žadu, dabar jau tvirtai žadu.
O tas laikas, kai vaikų ja nebereikia vedžioti už rankos, ir kol jie dar nepradėjo vedžioti už nosies yra tiesiog nuostabus

Nieko negaliu padaryti,vat dar ne visos vietos širdy išnaudotos, dar ne viskas išsupta ir išliūliuota ir nors tu ką
Kadangi ir Duksiui augant nuo nieko atitrūkus nebuvau, gyvenau kartu su juo. Ta prasme, kad į kiną, į teatrus, į koncertus, į kavinę visur ėjau, ir žinau, kad man to laiko kiek turėsiu užteks, tai planuoju taip.
Čia per tą laiką, kol Duksis sirgo, o sirgo jis ilgai, turėjau daug gražaus laiko atlikti revizijai savuose jausmuose, supratime, patirtyje ir dar kartą paklausti savęs - ar man to reikia, ir kam. susidėliojau ramiai visa tai į lentynas ko man reikia, ko nereikia išmečiau ir jau esu viskam pasiruošus. Nuo vasario trečios pradedu rinkti pažymas iš naujo

.
Papildyta:
QUOTE(karra @ 2011 01 10, 14:10)
kiekvienam vaikui ji mylinti mama graziausia ir geriausia
taip. Bet mano vaikui yra gražiau, kai aš su sukniom ir sijonais,nei su kelnėm ir megztiniais, kai aš su auskarais ir vėriniais, nei be jų. Ir jis noriai man patarinėja, padeda išsirinkti, yra mano susišukavimo būdai kurie jam gražūs, ir kurie nelabai. O kvepalai tai ir iš viso jam daro didelį įspūdį, ir jis turi savus. Sau jis labai ražus visoks, bet dar gražesnis jis sau atrodo su marškiniais ir kaklaraiščiais, jis taip labiau jaučiasi vyru
Estetinius pojūčius lavinti irgi reikia. Ir tai daryti savu pavyzdžiu.