O mano vyras jau ir pykt pradejo, nes ka issiuvineju, tuoj padovanoju
. Dabar turiu jo uzsakyma ka nors namams issiuvinet.

QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 16:37)
sveikutes nepatikesite bet as tikis lovos
O dar termino diena pries akys ir as skaiciavau tas dieneles...
Jai tau ne cp pasidaryk visus tyrimus del vyrusu issigydik...ir man gyd realiai leido po 3menesiuku...tik vyras uzsispyre ir sake be puses metu nieko negausi...

Jai tau ne cp pasidaryk visus tyrimus del vyrusu issigydik...ir man gyd realiai leido po 3menesiuku...tik vyras uzsispyre ir sake be puses metu nieko negausi...

Tai vat laukiam kada tyrimu atsakymus gausim, placentos ir skrodimo gal pasakys kodel ir kas ... o taip eisim su vyru tikrintis na tyrimus darytis, sake daktaras pasidaryt kraujo tyrimus kauno gatvej , bet sakiau kad tyrsimes viska kas imanoma istirti.
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 16:45)
Tai vat laukiam kada tyrimu atsakymus gausim, placentos ir skrodimo gal pasakys kodel ir kas ... o taip eisim su vyru tikrintis na tyrimus darytis, sake daktaras pasidaryt kraujo tyrimus kauno gatvej , bet sakiau kad tyrsimes viska kas imanoma istirti.
Jai neklystu tau ir gi vaikelis zuvo ir tu tik po keliu dienu susiemei...

QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 18:10)
Mano atveju nelabai ka galejo nustatyti nes vaikeliui jau pradejo irti audiniai...issiaiskino tik kad tai buvo virusine arba bakterine infekcija...Gyd liepe pasidaryti citomegalo,toksoplazmozes,herpes,ureplazma, mikoplazma, dar dariausi pasieli is nosiarykles ir rado stofilokoka...aisku jis galejo atsirasti po dydelio sterso...dabar neaisku...

taip , trys ar dvi dienas ja nesiojau nebe gyva

QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 21, 16:31)
oj groziai tie Nimukai

Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 15:59)
man daktaras sake kad reiks puse metu kontraceptika pagerti ir poto galesiu nebe gert kontraceptika ir pastot galesiu. na kita menesi eisiu pas ginekologe ka ji man pasakys ir t.t.
o kodel tau reikes tuos kontraceptikus gerti

as pati asmeniskai ejau pas ekspertus ir klausinejausi, kas kaip nuo ko,kodel zuvo Mergaite...nes kitu atveju issiuncia jie duomenis i gimd namus ir sulauk to atsakymo, gerai, kad zmogus ekspertas pasitaike, tai papasakojo viska...nes is gyd tai nieko nesulauksi, tik uodegas savo suka...
o tas zinojimas tikrai nepadejo, nors maniau, kad pades atsakyti i klausima kodellll???

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 17:14)
taip , trys ar dvi dienas ja nesiojau nebe gyva
na tikiuosi gal ka pasakys kodel kas ... cia tau liepe ginekologe pasidaryt ?

Mano sitaucija tokia pat buvo....taip ejau po visko pas ginekologe ji liepe pasidaryti tos tyrimus...
As ir gi ejau pas patalogoanate kuri dare skruodima...ji man viska papasakojo, kas kaip ka ji pati galvoja nuo ko viskas galejo prasideti...Paskui ejau is arhivo prasiau su antspaudais ta israsa....
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 16:37)
tai is vis gerai, kad jis taip uzsispyre...nors po puses metu...

kai ilsiesi, kas tavo mergaites priziuri?netrukdo jos tau ilsetis?ar i darzeli vedi?
manoji siandien ir nejo i darzeli, vakar jau sergancia parsivedziau

jei tau nustate ta infekcine bakterija, tai turbut dbr liepia visus tyrimus su tuo susijusius darytis? man nereikes, nes mire Maziuke ne nuo infekcijos...nuo placentos infarktu...
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 18:10)
Mano atveju nelabai ka galejo nustatyti nes vaikeliui jau pradejo irti audiniai...issiaiskino tik kad tai buvo virusine arba bakterine infekcija...Gyd liepe pasidaryti citomegalo,toksoplazmozes,herpes,ureplazma, mikoplazma, dar dariausi pasieli is nosiarykles ir rado stofilokoka...aisku jis galejo atsirasti po dydelio sterso...dabar neaisku...

tai ilgai nepajutai, kad zuves?kad net irti pradejo?ar kaip nutiko?nes as ir nejutau ilgokai, bet gime pagal termina...

Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 18:19)
Mano sitaucija tokia pat buvo....taip ejau po visko pas ginekologe ji liepe pasidaryti tos tyrimus...
As ir gi ejau pas patalogoanate kuri dare skruodima...ji man viska papasakojo, kas kaip ka ji pati galvoja nuo ko viskas galejo prasideti...Paskui ejau is arhivo prasiau su antspaudais ta israsa....
kur rasti ta archyva?gimdymo namuos?

QUOTE(xiuke @ 2011 01 21, 17:22)
tai is vis gerai, kad jis taip uzsispyre...nors po puses metu...
o maniskis is vis ta tema nebekalba
kai ilsiesi, kas tavo mergaites priziuri?netrukdo jos tau ilsetis?ar i darzeli vedi?
siaucia ligos...nei nosies niekur negali iskist...

Dicke isvaziavusi pas mama i Anglija su maze sedim kol kas namuose...velai ji dabar eina gult velai ir atsikele.Ryte sausu pusryciu pdarau ir atgal i lova...tai ir tusinames lovoj iki 2

Maze zadu vesti i darza nuo pirmadienio tik nezinau dar kokia ten situacija...