Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

sveikos 4u.gif čia gyvenimas jau verda ir dieną, ir naktį bigsmile.gif
sveikinimai Miglutei ir Matukui 4u.gif 4u.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 19, 11:50)
mano baigtas darbelis, gal pakels kam nuotaika... sviesa...ziedai... smelis.... jura... lengvas vejelis plaukuose... ir viltis - as busiu laiminga smile.gif

kaip gražu...kiek įdėta kruopštumo,kiek širdies wub.gif
QUOTE(inezzza @ 2011 01 19, 14:11)
kartais netiki netiki jokiais prietarais, bet gyvenimas priverčia susimastyti, kad gal ir verta jais tikėti 

niekada netikėjau prietarais,horoskopais.paskaitydavau,paklausydavau ir tiek.ir dabar netikiu.tik po nelaimės neliko tikėjimo ateitimi.kaip anksčiau planuodavau,svajodavau.didžiausia svajonė buvo pamatyti savo sūnus suaugusius. kai matau aukštą tamsiaplaukį vaiiną vaikiną vis pagalvoju,kad mano markas gal toks būtų užaugęs.būtų...kaip baisiai skamba...sugriuvo svajonės...tai ir neplanuoju nieko į priekį,kad vėl mano svajonių pilys negriūtų...
QUOTE(rencė @ 2011 01 19, 14:42)
Nors jau greit 2 metai bus praėję, bet 2 komodos stalčiai tebėra paskirti jam... Negaliu kitaip, man taip ramiau... Neplanuoju jais rengti kito vaikučio (jei jis būtų), bet tiesiog man taip reikia...

vat ir pas mus stalčius nepajudintas,ir rūbeliai suruošti į mokyklą kabo.na negaliu aš jų kažkur gilyn slėpti.mes kadien pasikalbame apie Angeliuką.tai brolis ką pasako,tai mes ką nors prisimenam...jetus kaip tas laikas mūsų negydo...

QUOTE(nasata @ 2011 01 19, 23:42)
Siuvinėjimu sirgau mokyklos laikais..tada buvau ir super mezgėja...

nemezgiau nuo to laiko,kai gimė Markas.nebuvo laiko,nieko nespėdavau.o dabar vėl grįžau prie mezginių...kai neliko Jo...
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 20, 21:08)
sveikutes, as ir vel persalau kazkur  verysad.gif sloga tai baisi ir kaip saltis krecia  verysad.gif  net nezinau kaip gydytis, taip bijau, kad nepakenktu mano zirniukui...  verysad.gif

Laikykis mergyt. Nebijok, viskas bus gerai zirniukui tavo. Net nezinau kaip tau cia gydytis patart, arbatom kokiom, jai turi uogienes avieciu pasidaryk ir karsta gerk. Ir po koldra silta gulek. Laikykis mergyt viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 20, 19:08)
sveikutes, as ir vel persalau kazkur  verysad.gif sloga tai baisi ir kaip saltis krecia  verysad.gif  net nezinau kaip gydytis, taip bijau, kad nepakenktu mano zirniukui...  verysad.gif

neina gydytoja kviest i namus ?
as kai prasirgau gripu tai nieko nenoriu doh.gif , ziaurus gripas su komplikacijom, ko pasekoje pakilo ir taip aukstas trombocitu kiekis , dar mazakraujyste nedidele. Na dabar nieko baisaus, bet galejo ir reanimacija baigtis doh.gif . Tai kai kokia babulka pensininke siandien maisiuka vaistu parsinesiau tongue.gif
aciu uz pagyrimus mano darbeliui 4u.gif , dabar viena sena darbeli mucinu, kuri pries pora metu "pameciau" pritrukus kantrybes, butinai pasirodysiu, manau ne viena "susilydys". Siaip siuvinejimas man labai padejo ir padeda pabegt nuo liudesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 20, 21:57)
Siaip siuvinejimas man labai padejo ir padeda pabegt nuo liudesio smile.gif

drinks_cheers.gif viska pamirsti kai pradedi siuvineti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2011 01 20, 20:03)
Sveikutės,

Seniai seniai jau čia neberašiau... Beveik pusantrų metų... dabar žiūrių į tai ką paršiau ir nesuprantu kur tas laikas pabėgo....

Kaip gaila matyti čia tiek daug naujų mamyčių... Kažkaip atrodo, jog tu buvai ir būsi paskutinė kuriai taip gali atsitikti, bet.... Laikykitės.... Galiu pasakyti, tik kad su laiku tikrai darosi lengviau. Nors spėju jau milijoną kartų tą patį girdėjot.

Labai džiugu matyti kiek jūsų turit kitus mažučius. Šaunu, kad ir toliau neapleidžiat svajonių turėti gražią savo pačių šeimą, jog jūsų visų angeliukai turi ką saugoti ir prižiūrėti iš viršaus smile.gif

Taip pat gera, jog pervertusi keliolika šios temos psl. nebematau senų vardų... vadinasi kažkam pasidarė daug lengviau... Jog jau nebereikia kasdieninių išsikalbėjimų, jog viskas užsimiršo... Tikiu, kad padėjo tas, jog turėjo su kuo pakalbėti, kas tave supranta ir jaučia tą patį ką ir tu.

Tik tikiuosi, jog vieną dieną tokių temų iš vis neliks...

labai norėčiau daugiau nematyti auju vardu ,bet pačios matot kad jie tik daugėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 20, 21:35)
Laikykis mergyt. Nebijok, viskas bus gerai zirniukui tavo. Net nezinau kaip tau cia gydytis patart, arbatom kokiom, jai turi uogienes avieciu pasidaryk ir karsta gerk. Ir po koldra silta gulek. Laikykis mergyt viskas bus gerai.

daraus as cia visokiu arbatu, ir citrinas valgau. tik po kaldra nelabai kada galiu gulet, juk i darba reik kazkaip dar nueiti, tik gryztu ir iskart i lovyte...

QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 20, 22:57)
neina gydytoja kviest i namus ?

nera cia tokiu dalyku, o pas daktare norint papult reik apointmento (talonelio), kad ir nueiciau pas ja nieko naujo ji nepasakytu, cia daktarai doh.gif pakolkas tik sloga, tikiuos nepabloges ir gripas neuzgriebs. labiausiai bijau del nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
kristulee tavo vaikinuką su gimtadieniu 4u.gif
QUOTE(*ermita* @ 2011 01 20, 19:35)
sugriuvo svajonės...tai ir neplanuoju nieko į priekį,kad vėl mano svajonių pilys negriūtų...

šiandien kaip tik pagalvojau ir aš, kad daugiau nebesvajoju...... kai laukiausi savo mergytės tai svajonių buvo daug.... daug planų..... o dabar tik tenoriu, kad sūnui viskas būtų gerai........ o svajoti nebemoku.... o gal bijau...... ir dar supratau, kad ir kiek savo pasaulį belipdysiu iš naujo, kad ir kiek beieškosiu niekada nerasiu tos vienos dalelės.......

aš ir vėl pas jus ateinu parašau tik tada kai sėdžiu duobėj... atsiprašau..............
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2011 01 20, 23:47)
aš ir vėl pas jus ateinu parašau tik tada kai sėdžiu duobėj... atsiprašau..............

tai saunu kad taip retai ten buni 4u.gif dydele pazanga...as kaip palaikymo komanda visada cia... biggrin.gif kol laiko turiu...itariu arteja toks momentas kada busiu retas svecias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 20 sausio 2011 - 23:06
Mano mažoji ir mano penkiametė wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Grįžtam biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
VJ kokios dydeles jau tavo panelytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 21 sausio 2011 - 00:03
QUOTE(miilita @ 2011 01 20, 22:47)
kad ir kiek savo pasaulį belipdysiu iš naujo, kad ir kiek beieškosiu niekada nerasiu tos vienos dalelės.......

...ir taip trūksta tos dalelės...ji tokia mažytė,bet nepakeičiama...
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 20, 23:50)
Mano mažoji ir mano penkiametė  wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 20, 23:50)
Mano mažoji ir mano penkiametė  wub.gif

Grįžtam  biggrin.gif

user posted image

Kokios grazios paneles wub.gif bet tie vaikai jie gali uzmigti perlenkti per puse ir jiem nieko neskauda. biggrin.gif Mano yra uzmiges tik grizes is lauko- ant grindu, ant palanges ir stovedamas. doh.gif lotuliukas.gif Dar kiek neuzfiksuota.. va trenkia miegas i galva ir viskas hihihi.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti