Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 10, 14:19)
siandien sulaukiau mm  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(agiute @ 2011 01 10, 14:42)
sitas man irgi kol kas graziausias is visu rolleyes.gif o, kad tas grozis virstu po devyniu menesiu tikru rolleyes.gif

Ko ir palinkėsiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 10, 15:46)

Ko ir palinkėsiu  nestuke.gif

kaip ten rusai sako - ne pucha ne pera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 10, 12:41)
ziuriu kad vakaryksciam nt matosi toks platokas seselis doh.gif nezinot ar linke tie nt juosteles su melynais galiukais vaiduokliauti?  bet niekaip negaliu ikelti foto i kompa
Papildyta:
http://s005.radikal....048c0abf632.jpg
Papildyta:

nu nelabai ikuslinu doh.gif
Papildyta:
tikriausiai man vaidenasi lotuliukas.gif

as zabalas nieko nespanginu blush2.gif sitie NT gali ir konturus mesti kur antra juostele turi buti. geriau ryt nusipirk puodeli, jei mm nebus, jis patikimesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(angel08 @ 2011 01 10, 08:51)
labas rytas,pasirodau,memiu dar nera
Linkiu, kad ir nebutu 4u.gif
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 10, 09:07)
as kritau, kaip ir galvojau  unsure.gif  prognozes ne kokios  doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(gera52 @ 2011 01 10, 09:08)
Stabiliai vis dar.
Super stabiliai thumbup.gif
QUOTE(pale_1 @ 2011 01 10, 10:09)
Sveikutes  smile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(diukute @ 2011 01 10, 10:26)
labas rytas...
Graziai kopi virsun wink.gif
QUOTE(agiute @ 2011 01 10, 11:35)
wub.gif grazu....
QUOTE(riberte @ 2011 01 10, 12:10)
labas rytas
as dar neturiu ka rodyt  ax.gif
drinks_cheers.gif ir as lotuliukas.gif
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 10, 14:19)
Labutis mergytes  4u.gif
Sekingo naujojo starto 4u.gif
Atsakyti
angel , as tai siknon tau duosiu uz tu vaiduokliu ieskojima biggrin.gif gi ne karta esi ir pati nudegus ir nusivylus. geriau kas ryta nauja darytis, nei vakaryksciame iekot ko nera 4u.gif
as vakar irgi bandziau visa diena vaiduokli iziureti - ir taip varciau testa ir anaip, ir prie dienos sviesios ir prie dirbtines. seseliai per stikliuka deliojosi. ale tik seseliai. tai sian is pat ryto ji siuksliu dezen ismeciau, kad daugiau neieskociau ko nepameciau doh.gif
dar mmm nepasirode, ir kol kas jokiu pojuciu kad turi parsivilkt. unsure.gif visa praeita savaite maude tai viena tai kita sona, atrode jau tuoj tuoj...o sian kaip ranka viska nueme. tai gal ir mmm neskausmingos bus.
MB tik gaila, skambina kas valanda ir klausia - ar nesusirgau. tikisi vis dar stebuklo sad.gif
Atsakyti
sveikutės.... 4u.gif

prisiduodu... ax.gif

kilusios kilkit ar laikykitės.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kritusios- kilkit.. mirksiukas.gif 4u.gif

sulaukusios mmm neliūdėkit dar kitą ciklč stenksimės visos.. mirksiukas.gif 4u.gif

angel nenoriu aš čia būt tokiu blogio pranašu,be tnematau aš šešėlio jokio... unsure.gif ir BT neperžema nėštumui? g.gif na gal tik aš čia nesigaudau.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=dreaminGirl,2011 01 10, 11:43]
Mmm nera-vilties yra biggrin.gif Ten FF rodo procenta nesciuju,kurios darydamos NT tokia dpo diena gavo teigiamus rezultatus smile.gif tad jei tu dabar esi nescia,tai yra 85%,kad tau tai NT parodys ax.gif

Aha..vadinasi varysiu po darbo NT pirkti ax.gif paziuresiu,ka ten gero pamatysiu bigsmile.gif jei nieko..vadinasi NT bus sugadintas del "statistikos" ir saves negrausiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

mergytes,ar jum sutampa BT rodoma O su tuo,ka rodo OT testai,kurios naudojat g.gif man kaip jau dejo grafikely ovuliacijos linija,tai nesutampa g.gif pagal BT buvo 15CD,paga OT 20CD. g.gif kvaila vista nemoky cia ydet grafiko blush2.gif ir ar buna taip,kad grafikelis dar gali po keliu dienu apsigalvot ir ta linija pakeist g.gif tik tiek,kad aciu D buvo ND karsta.gif
Atsakyti
[quote=pale_1,2011 01 10, 14:17]
[quote=dreaminGirl,2011 01 10, 11:43]
Mmm nera-vilties yra biggrin.gif Ten FF rodo procenta nesciuju,kurios darydamos NT tokia dpo diena gavo teigiamus rezultatus smile.gif tad jei tu dabar esi nescia,tai yra 85%,kad tau tai NT parodys ax.gif

Aha..vadinasi varysiu po darbo NT pirkti ax.gif paziuresiu,ka ten gero pamatysiu bigsmile.gif jei nieko..vadinasi NT bus sugadintas del "statistikos" ir saves negrausiu biggrin.gif
[/quote]
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreaminGirl: 10 sausio 2011 - 15:42
QUOTE(pale_1 @ 2011 01 10, 11:09)
Sveikutes  smile.gif
Prisiduodu su savo netikeliu grafikeliu  smile.gif Kaip sakoma aukstai kylus, zemai krisi  biggrin.gif  Bet dar mm nera, o ff geriausia rodo,kad nestumo tikimybe 85 proc.. biggrin.gif
http://www.fertility...com/home/328a99

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diukute @ 2011 01 10, 11:26)
labas rytas...
jau turiu ka rodyt tai pasirodysiu smile.gif sulaukiau didziosios O rolleyes.gif
http://www.babyplan.ru/profile/89970
geros dieneles visoms smile.gif

na tai db tik aukstyn thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 10, 11:36)
Labas rytas, prisiduodu.  4u.gif

graziai pakritai wub.gif rytoj laukiam kilimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 01 10, 12:35)

ateinu ir as, mm pozymiu ner, bet turbut del velyvesnes O  4u.gif

ir nereik tu mm pozymiu mirksiukas.gif lb lb graziai aukstai laikaisi bigsmile.gif laukiam geriausio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 10, 13:55)

grazu mergyt wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 10, 14:41)
ziuriu kad vakaryksciam nt matosi toks platokas seselis doh.gif nezinot ar linke tie nt juosteles su melynais galiukais vaiduokliauti?  bet niekaip negaliu ikelti foto i kompa

nu kazka lyg matau g.gif laikau kumstukus,kad isrysketu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 10, 15:19)
Labutis mergytes  4u.gif

priklauso 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 10, 16:30)
MB tik gaila, skambina kas valanda ir klausia - ar nesusirgau. tikisi vis dar stebuklo sad.gif

ir tu tikek su juo kartu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 10, 17:42)
Sveikos bigsmile.gif

mergytes,ar jum sutampa BT rodoma O su tuo,ka rodo OT testai,kurios naudojat g.gif man kaip jau dejo grafikely ovuliacijos linija,tai nesutampa g.gif pagal BT buvo 15CD,paga OT 20CD. g.gif kvaila vista nemoky cia ydet grafiko blush2.gif ir ar buna taip,kad grafikelis dar gali po keliu dienu apsigalvot ir ta linija pakeist g.gif tik tiek,kad aciu D buvo ND karsta.gif

man sutapdavo mirksiukas.gif bet gali buti,kad grafikelis dar persigalvos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 10, 15:42)
Sveikos bigsmile.gif

Man sutapdavo, noretusi grafika pamatyti, tada butu galima komentuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Pirmiausia aciu statybininkei uz naujus namucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif
pas mane kolkas nieko naujo, jau baigesi mm, tai dabar laukiu O smile.gif
Atsakyti