Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 15, 12:35)

Žemyna_mėlynakė, 15 Sau 2011 - 12:35, parašė:

Žemyna_mėlynakė, 15 Sau 2011 - 12:35, parašė:

Prisiduodu ir einu skaityti naujienu.  4u.gif Nekokie mano popieriai, man taip atrodo. 

Prisiduodu ir einu skaityti naujienu.  4u.gif Nekokie mano popieriai, man taip atrodo. 

Na ir praeitą ciklą pas tave 8-9DPO buvo pakritimas, tai manau dar kilsi, gal paprasčiausiai tai tavo organizmui būdinga ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(coliukeee @ 2011 01 15, 12:45)

coliukeee, 15 Sau 2011 - 12:45, parašė:

coliukeee, 15 Sau 2011 - 12:45, parašė:

Laba ryta, mergaiciukes,
Pasirodau, kazkaip neitiketinai man atrodo grafikiukas  g.gif

Laba ryta, mergaiciukes,
Pasirodau, kazkaip neitiketinai man atrodo grafikiukas  g.gif

Man atrodo, kad tau O dar nebuvo g.gif
Atsakyti
Sveikos, turbut užduosiu lb kvailą klausimą blush2.gif ar pamatavus bt makštyje reikia atmesti kažkiek dalių? na jei rodo 37.1 tai tiek ir yra ar 5 dalis reikia nuimti kaip matuojant kūno temperatūrą išeinamojoje angoje?
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 01 15, 10:53)

ohara, 15 Sau 2011 - 10:53, parašė:

ohara, 15 Sau 2011 - 10:53, parašė:

*gal dėl to kad savim pradėjau tikėt...ir laiminga pradžia... nežinau kažkoks ramus tikėjimas manyje db sėdi ir sako mergyt,viskas bus gerai..tik dar truputi pakentėk,visai nebedaug... wub.gif

**o tai aš darau po vieną testuką tai kai neigiamas žymėt - o kai bus teigiamas + ,o kaip tą ryškiausią padaryt??  blush2.gif

*gal dėl to kad savim pradėjau tikėt...ir laiminga pradžia... nežinau kažkoks ramus tikėjimas manyje db sėdi ir sako mergyt,viskas bus gerai..tik dar truputi pakentėk,visai nebedaug... wub.gif

**o tai aš darau po vieną testuką tai kai neigiamas žymėt - o kai bus teigiamas + ,o kaip tą ryškiausią padaryt??  blush2.gif

*Man labai gera sirdy,kad tavyje ta ramybe atsirado.Tikek,kad visai nebedaug smile.gif
**Dziugu,kad teisingai supratai ta mano nesuprantama paaiskinima doh.gif Kokia esi saunuole!user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 15, 12:57)

Ankara, 15 Sau 2011 - 12:57, parašė:

Ankara, 15 Sau 2011 - 12:57, parašė:

Man atrodo, kad tau O dar nebuvo  g.gif

Man atrodo, kad tau O dar nebuvo  g.gif

Net nzn. Isskyru eggwhite dar nebuvo. Sona maudzia jau kazi kelinta diena. Savijauta, kad O vyksta, tesiasi jau kelinta diena doh.gif
O ir ankstokai dar butu, lyginant su paskutiniu keliu ciklu ilgiu.

QUOTE(sielos angelas @ 2011 01 15, 13:18)

sielos angelas, 15 Sau 2011 - 13:18, parašė:

sielos angelas, 15 Sau 2011 - 13:18, parašė:

Sveikos, turbut užduosiu lb kvailą klausimą blush2.gif ar pamatavus bt makštyje reikia atmesti kažkiek dalių? na jei rodo 37.1 tai tiek ir yra ar 5 dalis reikia nuimti kaip matuojant kūno temperatūrą išeinamojoje angoje?

BT matuojant nereikia nuimti 5 daliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukeee: 15 sausio 2011 - 12:47
Ačiū labai už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 15, 08:57)

Ankara, 15 Sau 2011 - 08:57, parašė:

Ankara, 15 Sau 2011 - 08:57, parašė:

Na ir praeitą ciklą pas tave 8-9DPO buvo pakritimas, tai manau dar kilsi, gal paprasčiausiai tai tavo organizmui būdinga ir viskas mirksiukas.gif

Tai ir pabaiga, greiciausiai bus tokia pati...
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 15, 12:37)

dreaminGirl, 15 Sau 2011 - 12:37, parašė:

dreaminGirl, 15 Sau 2011 - 12:37, parašė:

*Man labai gera sirdy,kad tavyje ta ramybe atsirado.Tikek,kad visai nebedaug smile.gif
**Dziugu,kad teisingai supratai ta mano nesuprantama paaiskinima doh.gif Kokia esi saunuole!user posted image

atisrado begalinis tikėjimas... toks šiltas o ne kažkoks apsėstas.... wub.gif kaip bus taip bus... bet bus gerai..aš žinau... wub.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif neuprantu,neleidzia kompas nuorodoss ykelt,negaliu grafikelio parodyt blink.gif uzkilau iki 36.7 ir daugiau nekylu blink.gif norejau paklaust blush2.gif kita cikla irgi reikia tuo paciu laiku matuot ar tik svarbu sitam cikle laiko nekeist g.gif
Atsakyti
Manau nieko tokio jei nauja cikla kitu laiku matuosi. Svarbu, kad tas ciklas nuo pradzios iki pabaigos butu tuo paciu metu matuotas.
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 15, 16:21)

coliukeee, 15 Sau 2011 - 16:21, parašė:

coliukeee, 15 Sau 2011 - 16:21, parašė:

Manau nieko tokio jei nauja cikla kitu laiku matuosi. Svarbu, kad tas ciklas nuo pradzios iki pabaigos butu tuo paciu metu matuotas.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Kaip cia gaunas, nuo pat prisijungimo i FF as VIP turejau? Nes anksciau matydavau visalaik, kokius pozymius susizymedavau, o nuo siand nebematau doh.gif Bet negi gali buti, kad pora menesiu man uz nieka leido tuo VIP naudotis?
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 15, 09:32)

svajoklele, 15 Sau 2011 - 09:32, parašė:

svajoklele, 15 Sau 2011 - 09:32, parašė:

Labukas smile.gif

Va, ir man maniskis nepatinka    schmoll.gif Reik tiketis kitas rytas bus sekmingesnis musu BT  smile.gif

Labukas smile.gif

Va, ir man maniskis nepatinka    schmoll.gif Reik tiketis kitas rytas bus sekmingesnis musu BT  smile.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif nekantri as si menesiuka g.gif

Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2011 01 15, 12:01)

neirida, 15 Sau 2011 - 12:01, parašė:

neirida, 15 Sau 2011 - 12:01, parašė:

mam maniskis ir nepatinka, i apskritai kako ciklai iilgejo g.gif

mam maniskis ir nepatinka, i apskritai kako ciklai iilgejo g.gif

Gal ir maniskis pailges g.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2011 01 15, 12:24)

riberte, 15 Sau 2011 - 12:24, parašė:

riberte, 15 Sau 2011 - 12:24, parašė:

labas rytas

bbiitute, svajoklele , neirida  jungiuos as ir prie jusu ,  man ir maniskis nepatinka  schmoll.gif  bukim kantrios kas belieka

labas rytas

bbiitute, svajoklele , neirida  jungiuos as ir prie jusu ,  man ir maniskis nepatinka  schmoll.gif  bukim kantrios kas belieka

friends.gif lauksim draugiskai mirksiukas.gif
Atsakyti