Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 14, 19:10)
Neberodo tavo grafikelio.  4u.gif Apsisarvuok kantrybe, stebukliukas tikrai pas jus ateis.  mirksiukas.gif  4u.gif

Kad jau ta ta kantrybe baigia issekti... http://www.babyplan.ru/profile/96614 gal dabar parodys
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 14, 20:08)

As pakilau... nius, nejaugi cia jau O parkeliavo??? Tie mano ciklai doh.gif , tai O aplanko 25, tai 11 CD??? Kazkokia nesaaaamone  blush2.gif

Atrodo tikrai jau po O g.gif

QUOTE(snieguoliukas @ 2011 01 14, 21:17)
Kad jau ta ta kantrybe baigia issekti...

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar truputį kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguoliukas @ 2011 01 14, 17:17)
Kad jau ta ta kantrybe baigia issekti... http://www.babyplan.ru/profile/96614 gal dabar parodys

Su vaikuciais tos kantrybes reikes tikrai ne vienus metus ir pacios didziausios, tad pratinames. mirksiukas.gif 4u.gif

Labos nakties. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Žemyna_mėlynakė,2011 01 14, 20:27]
Su vaikuciais tos kantrybes reikes tikrai ne vienus metus ir pacios didziausios, tad pratinames. mirksiukas.gif 4u.gif

auksiniai zodziai thumbup.gif aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ilindau i Jusu temele,nes reikia konsultacijos ax.gif niekad nematavau BT,todel truputi sunerimau,kad jau desimt dienu laikosi 37,3 temperatura g.gif Paaiskinkit man,neismanelei,ar tai normalu,kad nuo vidurio ciklo iki mm laikosi tokia temperatura?gal cia kazkokios sveikatos problemos? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 01 14, 23:17)
Sveikutes 4u.gif Ilindau i Jusu temele,nes reikia konsultacijos ax.gif niekad nematavau BT,todel truputi sunerimau,kad jau desimt dienu laikosi 37,3 temperatura g.gif Paaiskinkit man,neismanelei,ar tai normalu,kad nuo vidurio ciklo iki mm laikosi tokia temperatura?gal cia kazkokios sveikatos problemos? verysad.gif

antroj ciklo fazej tai normalu. Jei matuoji ryte, tik pabudus, neislipus is lovos, makstyje, po liezuviu ar isangej.
O tu tik dabar pamatavai, o gal koki grafikeli pildai internete. Galetum idet, butu aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Sumi - pats laikas buti pakilti, gaudyk 4u.gif

kiekviena ryta laukiu pakilimo jau atsibodo ketvertukas mirksiukas.gif ax.gif vakar Ot testukas buvo ryskus bet ne vienodi snd jau viskas beveik nieko , tai jau viskas po O esu g.gif Gal kita cikla visa men gaudyt O su testukais ar verta , nes db neisivaziduoju kada ta ovuliacija organizmas nieko neisduoda doh.gif smile.gif ryt visom po truputuka po truputuka i virsu link tikslo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 14, 20:13)
Viskas normaliai- O keliai nezinomi biggrin.gif Ziuresim kaip toliau bus ax.gif
Niu va, su tokia nepastovia O tai kiekvienas ciklas "staigmena" doh.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 14, 20:47)
Saunuoliai. good.gif  biggrin.gif  4u.gif
O as siandien pramigau ir BT val veliau pamatavau ax.gif , bet gal nelabai itakoja man, nemanau, kad kitu atveju butu kitaip, mano BT nereaguoja labai i viena valanda, va jeigu nueinu labai velai ir mazai miegu
Na, man tai valanda paklaidos neitakoja (patikrinta)...bet juk kiekvienai labai individualiai. Laukau kumstukus uz tavo rytojaus palankia BT smile.gif
QUOTE(snieguoliukas @ 2011 01 14, 21:02)
Sveikutes
as siandien kritau ir dar pradejo teplioti....vel nieko neisejo  sad.gif http://www.babyplan....ile/96614...vat tau ir grazi bt..nesuprantu, kas ne taip, kad niekaip zirniukas neuzkimba...
Uzjauciu verysad.gif Skaudus kritimas...
QUOTE(jurmarta @ 2011 01 14, 23:17)
Mano pirmas BT grafikelis irgi laikesi 37,2 antroje fazeje... Todel manau, kad tai tikrai nereiskia sveikatos problemu. Antroje fazeje pas visas moteris aukstesne BT buna, bet ant kiek auksta, tai labai individualiai; buna "karstu" ir "saltu" moteriskiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 01 14, 23:33)
antroj ciklo fazej tai normalu. Jei matuoji ryte, tik pabudus, neislipus is lovos, makstyje, po liezuviu ar isangej. 
O tu tik dabar pamatavai, o gal koki grafikeli pildai internete. Galetum idet, butu aiskiau  mirksiukas.gif

neissiaiskinau dar as cia kaip tuos grafikelius braizyt..tik pradejau dometis sitais reikalais,anksciau kantrybes pritrukdavo zymetis kasryt ta temperatura..Sakai normali?o as jau isisvaigau,kad gal jau pastojau biggrin.gif optimiste biggrin.gif prisiskaiciau,kad tokia tempa reiskia nestuma ir jau beveik patikejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 01 14, 23:42)
neissiaiskinau dar as cia kaip tuos grafikelius braizyt..tik pradejau dometis sitais reikalais,anksciau kantrybes pritrukdavo zymetis kasryt ta temperatura..Sakai normali?o as jau isisvaigau,kad gal jau pastojau biggrin.gif optimiste biggrin.gif prisiskaiciau,kad tokia tempa reiskia nestuma ir jau beveik patikejau biggrin.gif

gal ir taip , o gal ir ne mirksiukas.gif
mes zymime duomenis rusiskame portale www. babyplan.ru arba /www.fertilityfriend.com

tada ziurime bendra vaizda ir analizuojame. Pirmame temutes puslapyje viskas gan aiskiai parasyta mirksiukas.gif linkiu, kad tau tai butu nestuke.gif pozymis 4u.gif

p.S musu parasuose yra nuorodos i musu grafikelius, gali paanalizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 01 14, 23:49)
gal ir taip , o gal ir ne  mirksiukas.gif 
mes zymime  duomenis rusiskame portale www. babyplan.ru  arba /www.fertilityfriend.com

tada ziurime bendra vaizda ir analizuojame. Pirmame temutes puslapyje viskas gan aiskiai parasyta  mirksiukas.gif  linkiu, kad tau tai butu  nestuke.gif pozymis 4u.gif

p.S musu parasuose yra nuorodos i musu grafikelius, gali paanalizuoti mirksiukas.gif

Aciu labai uz patarimus ir palaikyma 4u.gif tik zinau,kad po desimties metu nepastojimo,tai butu stebuklas,o stebuklu nebuna..tik....ramybes neduoda vienas testas vaiduoklis ir siandien chiromantes istarti zodziai;"vaikas jau pakeliui" biggrin.gif aisku,nesamones,bet kartais norisi tais stebuklais tiketi smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 01 14, 23:59)
Aciu labai uz patarimus ir palaikyma 4u.gif tik zinau,kad po desimties metu nepastojimo,tai butu stebuklas,o stebuklu nebuna..tik....ramybes neduoda vienas testas vaiduoklis ir siandien chiromantes istarti zodziai;"vaikas jau pakeliui" biggrin.gif aisku,nesamones,bet kartais norisi tais stebuklais tiketi smile.gif ...

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kada kartosi NT bigsmile.gif kada mm turejo but ar bus, norim vaizdines medziagos bigsmile.gif ir BT grafikelio. Gal visgi jums pavyko thumbup.gif
Atsakyti