Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Bus naujas ciklas. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2011 01 14, 18:52)
Siandien jau kazkaip nepatikima,jei rodys I gali klysti,teks kentet iki ryto 

Jei yra kazkas, jau tikrai rodys bet kada ... bet aisku, jei turi kantrybes, kodel gi ne, lauk.

Žemyna_mėlynakė, nu gal ne visi tokie grazus: SU IMPLANTACINIU PAKRITIMU + PATEPLIOJIMU?? Nesvarbu, labai linkiu grazios pabaigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 01 14, 15:44)
Žemyna_mėlynakė, nu gal ne visi tokie grazus: SU IMPLANTACINIU PAKRITIMU + PATEPLIOJIMU?? Nesvarbu, labai linkiu grazios pabaigos  4u.gif

Na nevisi, bet praejusi cikla taip pat buvo ir patepliojimu, ir pakritimu, nors ne tokiu dideliu, bet vistiek teko nusivilti, sikart nededu per daug vilciu, zinau, kad gali buti nestuke.gif , niekas man niekada nesake, kad negaliu pastoti, bet jeigu sikart nepagavome, nieko baisaus, vasario 14 turiu vizita pas spec, apziures viska, grafikelius aptarsime, hormonus, kas man ir neduoda siek tiek ramybes ir manau, greitu laiku keliausiu i nestuke.gif tema. smile.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės 4u.gif nieko per daug nesitikiu, bet nors O pagaliau atėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 14, 16:01)
Ačiū mergytės  4u.gif nieko per daug nesitikiu, bet nors O pagaliau atėjo  biggrin.gif

O as tikiuosi is tokiu sauniu ND kazko tikrai gero. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
linge - gaudyk 4u.gif , kad kiltumei ryt

diukute - nius tikrai, fantastiskas kopimas aukstyn thumbup.gif

agiute - linkiu sekmingo naujo ciklo, mergyt 4u.gif

Umaj7**- prasom sveikti ir sustipreti iki kito ciklo smile.gif

Sumi - pats laikas buti pakilti, gaudyk 4u.gif

neirida - saunu kad kili, tegu TB ir toliau tave sildo mirksiukas.gif

Ankara - tirkai, kad pagaliau... smile.gif thumbup.gif

Žemyna_mėlynakė - linkiu, kad jau su siuo ciklu keliautumei pas nestuke.gif

As pakilau... nius, nejaugi cia jau O parkeliavo??? Tie mano ciklai doh.gif , tai O aplanko 25, tai 11 CD??? Kazkokia nesaaaamone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajoklele: 14 sausio 2011 - 19:09
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 14, 18:08)
As pakilau... nius, nejaugi cia jau O parkeliavo??? Tie mano ciklai doh.gif , tai O aplanko 25, tai 11 CD??? Kazkokia nesaaaamone  blush2.gif

Viskas normaliai- O keliai nezinomi biggrin.gif Ziuresim kaip toliau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 14, 16:08)
As pakilau... nius, nejaugi cia jau O parkeliavo??? Tie mano ciklai doh.gif , tai O aplanko 25, tai 11 CD??? Kazkokia nesaaaamone  blush2.gif

Mano nuomone, viskas cia tvarkoje, graziai viskas vyksta, svarbu ir ND nepamirsti. mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif O tie O keliai tikrai nezinomi, ziurek, kokie ciudai pas mane si cikla darosi, gyvenime tokiu nebudavo. rolleyes.gif Laukiam finiso ir tikekimes, sulauksime kazko gero. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 14, 20:19)
Mano nuomone, viskas cia tvarkoje, graziai viskas vyksta, svarbu ir ND nepamirsti.  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif O tie O keliai tikrai nezinomi, ziurek, kokie ciudai pas mane si cikla darosi, gyvenime tokiu nebudavo.  rolleyes.gif Laukiam finiso ir tikekimes, sulauksime kazko gero.  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikria, kad reik tiketis...
Vakar nebuvo ND verysad.gif del mano komandiruotes, bet sian jau istaisem si nesklanduma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajoklele: 14 sausio 2011 - 19:34
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 14, 16:24)
drinks_cheers.gif tai jau tikria, kad reik tiketis...
Vakar nebuvo ND  verysad.gif  del mano komandiruotes, bet sian jau istaisem si nesklanduma  lotuliukas.gif

Saunuoliai. good.gif biggrin.gif 4u.gif

O as siandien pramigau ir BT val veliau pamatavau ax.gif , bet gal nelabai itakoja man, nemanau, kad kitu atveju butu kitaip, mano BT nereaguoja labai i viena valanda, va jeigu nueinu labai velai ir mazai miegu, o tada tai jau tikrai galiu nematuoti. irnesakyk.gif Bet rytoj jau matuosiu laiku, paciai idomu, o siaip, speneliai vakar tapo jautrus, veida pabere, jau ir sokolada kartu su kokia desra rukyta galiu valgyti blush2.gif , jauciasi, kad antroji faze. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 14 sausio 2011 - 19:48
Sveikutes

as siandien kritau ir dar pradejo teplioti....vel nieko neisejo sad.gif http://www.babyplan....ile/96614...vat tau ir grazi bt..nesuprantu, kas ne taip, kad niekaip zirniukas neuzkimba...
Atsakyti
Neberodo tavo grafikelio. 4u.gif Apsisarvuok kantrybe, stebukliukas tikrai pas jus ateis. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti