Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(bbiitute @ 2011 01 14, 14:30)
Sveikutes  4u.gif
prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/97918
Procentai del O liko tik 3  g.gif  tai gal ji jau buvo  g.gif
Kad ir kaip ziurineju visu grafikelius, klausimu milijonai  blush2.gif  doh.gif

i procentus neziurek mirksiukas.gif paspausk ant tos dienus kada turetu but mm ir jau rodys kiek procentu teigiama NT pamato mirksiukas.gif cia tie procentai BP grynai teorija ir neatsizvelgia i situacija mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2011 01 14, 15:30)
Sveikutes  4u.gif
prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/97918
Procentai del O liko tik 3  g.gif  tai gal ji jau buvo  g.gif
Kad ir kaip ziurineju visu grafikelius, klausimu milijonai  blush2.gif  doh.gif

neskubek dar isvadu daryti, pamatuok toliau ir paziurek, koks pokytis temperaturos bus. organizmas niekada neklysta-niekas nevyksta siaip sau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2011 01 14, 15:45)
i  procentus neziurek  mirksiukas.gif  paspausk ant tos dienus kada turetu but mm ir jau rodys kiek procentu teigiama NT pamato  mirksiukas.gif  cia tie procentai BP grynai teorija ir neatsizvelgia i situacija  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

cia tai tiksliai, man tai paspaudus ant mmm dienos isvis rodo 95 proc. vejai kazkokie biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atrodo visgi būsiu O apturėjus, bet tai kaip vėlai blink.gif, galėjo dar būt ir dieną vėliau negu FF brėžia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 14, 16:03)
Sveikos  smile.gif
Atrodo visgi būsiu O apturėjus, bet tai kaip vėlai  blink.gif, galėjo dar būt ir dieną vėliau negu FF brėžia  rolleyes.gif

ankara, jums su vyru didziausia pagarba is mano puses, tokie sazyningi ND ax.gif

mano vyras numirtu nuo tiek...
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 01 14, 15:45)
i  procentus neziurek  mirksiukas.gif  paspausk ant tos dienus kada turetu but mm ir jau rodys kiek procentu teigiama NT pamato  mirksiukas.gif  cia tie procentai BP grynai teorija ir neatsizvelgia i situacija  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Supratau 4u.gif , tada laukiu toliau g.gif ,

Aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linge @ 2011 01 14, 15:51)
neskubek dar isvadu daryti, pamatuok toliau ir paziurek, koks pokytis temperaturos bus. organizmas niekada neklysta-niekas nevyksta siaip sau smile.gif

Matuosiu tai butinai ax.gif , tik galvoju kad nera kur veliau O g.gif mano ciklai trumpoki unsure.gif
Tas laukimas zudo doh.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 14 sausio 2011 - 14:19
QUOTE(bbiitute @ 2011 01 14, 16:19)
Supratau  4u.gif , tada laukiu toliau  g.gif ,

Aciukas  4u.gif
Papildyta:

Matuosiu tai butinai  ax.gif , tik galvoju kad nera kur veliau O  g.gif  mano ciklai trumpoki  unsure.gif
Tas laukimas zudo  doh.gif

Aciukas 4u.gif

kantrybe-dorybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 14, 14:29)
Kyli,tad primena O ax.gif

Nedristu dar taip manyt, nes matuota visa valanda veliau. Bus matyt ka ryt BT paporins.
Atsakyti
Ankara nu tai sveikinu pagaliau sulaukus O thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 14, 15:03)
Sveikos  smile.gif
Atrodo visgi būsiu O apturėjus, bet tai kaip vėlai  blink.gif, galėjo dar būt ir dieną vėliau negu FF brėžia  rolleyes.gif

Nu pagaliau thumbup.gif Ilgai laukta gal ka gero atnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 14, 13:03)
Sveikos  smile.gif

Kaip dziaugiuos,kad sulaukei yahoo.gif
Atsakyti
O man dabar iskilo klausimas (va taip buna, kai imi mastyt...). Jei pamatuojat BT nelaiku, tai zymit kaip termometras rodo ir laika, kada matavot ar numinusuojat dalele ir tada zymit kaip netikslia temperatura? (pvz. as pazymejau kaip termometras rode ir laika, kada siandie matavau, t.y. iprastai matuoju 6.30, siand pamatavau 7.30, tai pati programa pazymejo kaip netikslu matavima. Dabar mastau, gal reikejo numinusuot BT, t.y zymet 0,1 C maziau...).
Atsakyti
Sveikos merginos,reikia jusu patarimo 4u.gif Ar galiu but nescia? jei : nuo paskutiniu menesiniu praejo 4savaites, mano ciklai daug maz reguliarus, 26-28cd, dienom kuriom turejau susirgt,tik zymiai patepliojo ir viskas g.gif krutine skauda jau 5 dienos,labiau nei pries normalias mmm ir svarbiausia BT nera auksta,ji vidutine,kuri dazniau buna pirmoj fazej,nei po O, visai pasimetus,kankina nezinojimas,testa tik ryt pasidarysiu,bet atrodo rytojus niekada neateis doh.gif
Atsakyti