Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas, sulaukusioms mm 4u.gif
Atsakyti
agiute,labai gaila verysad.gif tau priklauso daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif kartais reik ir nuverkt posmeli mirksiukas.gif o paskui vel suzimba nauja viltis
Atsakyti
Norejau paklausti, kodel pas vienas mergaites grafike rodo punktyrines raudonas linijas, pas kitas vientisas? ir kodel pas vienas yra dvi linijos (statmena ir gulscia), o pas kitas tik viena statmena? g.gif
Papildyta:
ir dar ka reiskia tasa menuliukas babyplane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 01 14, 10:00)
Ziuokute, pas tave visada tokie ilgi ciklai? Linkiu greičiau sulaukti O 4u.gif

jo pas mane visada tokie ilgi ciklai nuo pat pradziu bigsmile.gif kai geriau KT tai budavo trumpi, o kai nustojau vel i vezias atsistojo lotuliukas.gif tai va kai BT pradejau matuoti, visa laime tiek, kad jau zinau kada tiketis O 31-33 CD ir kiek laiko trunka ciklas, nes seniau tai is akies primesdavau mazdaug kada ir psio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 14 sausio 2011 - 10:34
QUOTE(linge @ 2011 01 14, 10:25)
Norejau paklausti, kodel pas vienas mergaites grafike rodo punktyrines raudonas linijas, pas kitas vientisas? ir kodel pas vienas yra dvi linijos (statmena ir gulscia), o pas kitas tik viena statmena? g.gif
Papildyta:
ir dar ka reiskia tasa menuliukas babyplane? rolleyes.gif

ryski raudona linija, uztikrinta, kad O buvo ta diena. Punktyras, reiskia, kad FF dvejoja
Viena linija-mergaites pacios nustato O diena
BP menuliukas nieko nereiksia realiai, seip spejama O diena pagal menulio faze mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemil: 14 sausio 2011 - 10:47
Sveikos mergaites! 4u.gif

Pasitraukiu kazkuriam laikui unsure.gif paskyre man sian antibiotikus nes visai blogai man, tas bjaurus kosulys nedingsta doh.gif todel sis ciklas jau kaip ir nurasytas. unsure.gif

Linkiu visoms sulaukti II !!! nestuke.gif

Zemyna melynake, kumstukai uz tave ir toliau suspausti, mergyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 14, 12:54)
Sveikos mergaites!  4u.gif

Pasitraukiu kazkuriam laikui  unsure.gif paskyre man sian antibiotikus nes visai blogai man, tas bjaurus kosulys nedingsta  doh.gif todel sis ciklas jau kaip ir nurasytas.  unsure.gif

Linkiu visoms sulaukti II !!!  nestuke.gif

Zemyna melynake, kumstukai uz tave ir toliau suspausti, mergyt  wub.gif  wub.gif

oi, sveik ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, as nei pakilau nei nusleidau wink.gif
lb jau megstu ant 36.4 but lotuliukas.gif http://www.babyplan.ru/profile/99869
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 01 14, 12:46)
ryski raudona linija, uztikrinta, kad O buvo ta diena. Punktyras, reiskia, kad FF dvejoja
Viena linija-mergaites pacios nustato O diena
BP menuliukas nieko nereiksia realiai, seip spejama O diena pagal menulio faze mirksiukas.gif

Aciu, Zemil, uz issamu paaiskinima smile.gif tai pagal menulio faze, man O anksciau kokiom pora dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 14, 11:54)
Sveikos mergaites!  4u.gif

Pasitraukiu kazkuriam laikui  unsure.gif paskyre man sian antibiotikus nes visai blogai man, tas bjaurus kosulys nedingsta  doh.gif todel sis ciklas jau kaip ir nurasytas.  unsure.gif

Linkiu visoms sulaukti II !!!  nestuke.gif

Zemyna melynake, kumstukai uz tave ir toliau suspausti, mergyt  wub.gif  wub.gif

sveik kuo greiciau console.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta
QUOTE(Zemil @ 2011 01 14, 09:46)

Ir kaip tik pradejau dometis ta menulio faze ax.gif Pazaisiu si cikla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linge @ 2011 01 14, 10:59)
Aciu, Zemil, uz issamu paaiskinima smile.gif tai pagal menulio faze, man O anksciau kokiom pora dienu smile.gif

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 14, 11:09)
Laba ryta

Ir kaip tik pradejau dometis ta menulio faze ax.gif Pazaisiu si cikla biggrin.gif

as visiskai neziuriu i ta menuli smile.gif paziurekit kokius briedus man jis rodo mirksiukas.gif
Atsakyti