QUOTE(Soffyyy @ 2011 02 21, 10:29)
Jeigu nenorite apsiš.... gimdymo metu, tuomet patarčiau pasidaryti Tai buvo pirmoji, estetinė priežastis. O antroji, grynai fiziologinė. Man gavosi extra CP, mano palatos kaimynei irgi. Skirtumas tas, kad man klizmą padarė (mane skatino nuo ryto, todėl buvo laiko), o jai - ne (nes atvažiavo tik toniukų pasiklausyt). Ir pogimdiniu periodu, negana to, kad be proto skauda prapjautą pilvą, gimdą ir aplamai visą pilvo sieną, dar prisidėjo ir viduriai, kurių dėl kiekvieno skausmingo judesio ji negalėjo išstumti. Vargšė taip kankinosi, kad graudu žiūrėt buvo. Aišku, atvežė vyras Microlax, bet kaip supratau ji menkai tepadėjo. Vėliau gydytoja paaiškino, jog šios bėdos dėl nepadarytos klizmos.
Todėl primygtinai būsimoms mamytėms rekomenduočiau klizmutę. Nesvarbu, kad nebijote apsiš.... gimdymo metu, tačiau pagalvokit dar ir apie tai, jeigu netyčia tektų daryri CP.
Todėl primygtinai būsimoms mamytėms rekomenduočiau klizmutę. Nesvarbu, kad nebijote apsiš.... gimdymo metu, tačiau pagalvokit dar ir apie tai, jeigu netyčia tektų daryri CP.
cia reikia prasyt ar visom daro (na nebent atsisakai) klizmas?