Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Soffyyy @ 2011 02 21, 10:29)
Jeigu nenorite apsiš.... gimdymo metu, tuomet patarčiau pasidaryti biggrin.gif Tai buvo pirmoji, estetinė priežastis. O antroji, grynai fiziologinė. Man gavosi extra CP, mano palatos kaimynei irgi. Skirtumas tas, kad man klizmą padarė (mane skatino nuo ryto, todėl buvo laiko), o jai - ne (nes atvažiavo tik toniukų pasiklausyt). Ir pogimdiniu periodu, negana to, kad be proto skauda prapjautą pilvą, gimdą ir aplamai visą pilvo sieną, dar prisidėjo ir viduriai, kurių dėl kiekvieno skausmingo judesio ji negalėjo išstumti. Vargšė taip kankinosi, kad graudu žiūrėt buvo. Aišku, atvežė vyras Microlax, bet kaip supratau ji menkai tepadėjo. Vėliau gydytoja paaiškino, jog šios bėdos dėl nepadarytos klizmos.

Todėl primygtinai būsimoms mamytėms rekomenduočiau klizmutę. Nesvarbu, kad nebijote apsiš.... gimdymo metu, tačiau pagalvokit dar ir apie tai, jeigu netyčia tektų daryri CP.

cia reikia prasyt ar visom daro (na nebent atsisakai) klizmas? ax.gif
Atsakyti
Man nei pirmą kartą nedarė, nei antrą - net nesiūlė. Ir gerai - užtenka to malonumo ir taip blush2.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ko taip tos klizmos bijot? Cia nei skauda nuo jos nei ka. Nemalonu? Man tai daug nemaloniau butu gimdant apsidaryti.. blush2.gif Na puiku, jeigu klizmos nedarete ir tokiu nutikimu gimdymo metu nepatyrete, bet kam rizikuoti? O va kazkuri mamyte rase apie tai po cezario kas buna jei klizma nedaryta.. Gerai, kai viskas gerai, to visoms ir linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jiji808 @ 2011 02 21, 17:56)
Nesuprantu, ko taip tos klizmos bijot? Cia nei skauda nuo jos nei ka. Nemalonu? Man tai daug nemaloniau butu gimdant apsidaryti.. blush2.gif  Na puiku, jeigu klizmos nedarete ir tokiu nutikimu gimdymo metu nepatyrete, bet kam rizikuoti? O va kazkuri mamyte rase apie tai po cezario kas buna jei klizma nedaryta.. Gerai, kai viskas gerai, to visoms ir linkiu smile.gif

as ne bijau ir nesu pries kad ja darytu, domina kokia ten tvarka del klizmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 02 21, 11:29)
Jeigu nenorite apsiš.... gimdymo metu, tuomet patarčiau pasidaryti biggrin.gif Tai buvo pirmoji, estetinė priežastis. O antroji, grynai fiziologinė. Man gavosi extra CP, mano palatos kaimynei irgi. Skirtumas tas, kad man klizmą padarė (mane skatino nuo ryto, todėl buvo laiko), o jai - ne (nes atvažiavo tik toniukų pasiklausyt). Ir pogimdiniu periodu, negana to, kad be proto skauda prapjautą pilvą, gimdą ir aplamai visą pilvo sieną, dar prisidėjo ir viduriai, kurių dėl kiekvieno skausmingo judesio ji negalėjo išstumti. Vargšė taip kankinosi, kad graudu žiūrėt buvo. Aišku, atvežė vyras Microlax, bet kaip supratau ji menkai tepadėjo. Vėliau gydytoja paaiškino, jog šios bėdos dėl nepadarytos klizmos.

Todėl primygtinai būsimoms mamytėms rekomenduočiau klizmutę. Nesvarbu, kad nebijote apsiš.... gimdymo metu, tačiau pagalvokit dar ir apie tai, jeigu netyčia tektų daryri CP.

tai taip suprantu, as kai gimdziau tai gyditoja sako: susitariam taip stumk ir viskas nebijok kad kas iskris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nejauku net pasidare kai taip pasake bet nieko ir nebuvo 4u.gif as tai nezinau kaip cia taip gaunasi gi namie issisiki o ne atvaziuoji pilnas sudo... nors ka zinai zmogus kaip ten yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gi musu virskinimas nera toks, kad pavalgai ir is karto kakojam. Taip namie issitustinti galima pries gimdyma, jei viduriai laisvi ir jokiu problemu del to nera, o daugeliui nesciuju deja buna... Bet kad ir taip, juk gimdom nuvaziave ne visos is karto, o per ta laika juk ir virskinimas nesustoja ir vel issitustinti poreikis buna, o kai stumiam vaikuti, tai taip ir nutinka... Cia kiekvienos pasirinkimas.. Kas labai nenori klizmos, tai gali namie mikrolax zvakute pasidaryti... Bet klizma zinau kad geriau, nes visu pirma isvalo geriau, o be to vanduo skatina gimdyma kazkur skaiciau. O del krikscioniskuju tai ten zinau kad daro tikrai klizmas, nes kiek mamyciu klausinejau, tai patvirtina tai. O kaip bus man, pamatysiu, jei nesiulys, tai as pati prasysiu.
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 02 21, 15:36)
cia reikia prasyt ar visom daro (na nebent atsisakai) klizmas?  ax.gif

Man tai iškart pasakė "duodu naktinukus, apsivilkit ir ateikit į tą ir tą kabinetuką, padarysim klizmą". Dar pasakiau, kad turiu savo Plasti-Med, bet liepė pasilaikyt kitam kartui biggrin.gif Po gimdymo tris dienas nenorėjau nieko, ir gerai, nes net siusiot kančia buvo doh.gif O jei dar kirpta ar plyšus būčiau buvus....
Atsakyti
na as vaziavau gimdyti planuotai, nes dukryte nenorejo lysti is mamos pilvelio biggrin.gif tai gydytoja iskart pasake, kad padarysim klyzmute, beto ir as pati norejau.mano sese kai gimde tai niekas jai nesiule klyzmutes ir per gimdyma pridare, tai iki siol nemalu net prisiminti jai.o po gimdymo tai ir as 3paras nekakojau, tai pries isvaziuojant namo padare, net prasyt nereikejo.o kas del plysimu, siuvimu, kad neskaudetu mamytem einant sysioti, tai eikit ne ant klozeto , o po duseliu, nejausit jokio skausmo ir zaizdos greiciau gis smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima! 4u.gif
Atsakyti
labuka. turiu klausima situose GN gali gimdyt betkas ? nesuprantu kaip cia papult reiktu g.gif labai laukiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
Rasa___, 4u.gif
Gimdymo namus pasirenki Tu, nepriklausomai nei nuo gyvenamosios vietos, nei t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 02 23, 20:18)
labuka. turiu klausima situose GN gali gimdyt betkas ? nesuprantu kaip cia papult reiktu  g.gif labai laukiu atsakymo smile.gif

Jeigu norite tik gimdyti, tuomet prasidėjus gimdymui nuvažiuojate į šiuos GN ir gimdote. O jeigu norite lankytis pas gydytoją dirbančią šiuose GN, tuomet kreipkitės pirm.-penkt. geriausia nuo 8 iki 12 val. Jei turite pasirinkusi gydytoją, tiesiog paskambinkite į KGN, paprašykite, kad ją pakviestų prie telefono ir susitarsite konkretų susitikimo laiką 4u.gif
Atsakyti