Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(virvė @ 2011 02 15, 00:36)
turiu patarimą iš savo praktikos: jeigu yra galimybė atvykus eiti į priešgimdyvinę, o ne gimdyklą, būtinai ten ir eikit.
aš laaabai apsirikau. atvykau 4val ryto, buvau dar vienintelė, kadangi gimdžiau antrą kartą, mane nuvedė tiesiai į gimdyklą su 1cm doh.gif teko prasąrėmiauti nejaukioj aplinkoj, 8val. ryto aplink zujant krūvai plepančių, stalčius, spinteles darinėjančių, darbui besiruošiančių medikių, kurios išeidamos nesivargino uždaryti durų, kai koridoriuj vaikštinėjo svetimi vyrai ir t.t. gimdžiau viešai doh.gif  lotuliukas.gif  vyras pasibaisėjęs - mano gimdyme, kuris buvo visai nekomplikuotas, dalyvavo keliolika žmonių doh.gif ne to tikėjausi...

tuo tarpu priešgimdyvinėj blogiausiu atveju sąrėmiausit dviese.

Aciu uz patarima unsure.gif Is visu gimdymo namu, tai kogero aplinka ten yra pati blogiausia, bet vistiek ten moterys gimdo, tai manau tik del gydytoju ar akuseriu...ypac kurios tariasi...
Atsakyti
as kai gimdziau, kai kenciau saremius- negalejau sedet palatoj. Vaiksciojau koridorium. O ten sedejo kazkoks kaip sakot - svetimas vyras. Kad ir kaip man skaudejo, bet patikekit- tas vyras tikrai neprisimins nei mano veido, nei manes isvis.. biggrin.gif nes maciau ne vyra, o kiski lotuliukas.gif drebejo kaip epuses lapas.
Atsakyti
[ Man 39 savaite, tai po visko parasysiu savo isgyvenimus mirksiukas.gif
[/quote]

labai lauksiu pasakojimo, nes irgi susitariau su gyd. Banga, mano 37 sav.

Sekmes gimimo sventeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 15, 20:07)
as kai gimdziau, kai kenciau saremius- negalejau sedet palatoj. Vaiksciojau koridorium. O ten sedejo kazkoks kaip sakot - svetimas vyras. Kad ir kaip man skaudejo, bet patikekit- tas vyras tikrai neprisimins nei mano veido, nei manes isvis..  biggrin.gif nes maciau ne vyra, o kiski  lotuliukas.gif drebejo kaip epuses lapas.

lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

Papildyta:
[quote=Infinity,2011 02 15, 22:58]
[ Man 39 savaite, tai po visko parasysiu savo isgyvenimus mirksiukas.gif
[/quote]

labai lauksiu pasakojimo, nes irgi susitariau su gyd. Banga, mano 37 sav.

Sekmes gimimo sventeje 4u.gif
[/quote]

O tai jau ir tau labai greitai! Na as ant dieneliu labai tikiuosi, nes vyras kaip tik laisvas, tai butu pats tas:) Aciu, ir tau sekmes, dalaukti! smile.gif
Atsakyti
Dabas jau galiu pasidalinti ir sava patirtimi..

Gimdymas buvo sunkus..truko 23 valandas..zodziu cia atskira istorija..visa laika iki gimdymo praleidau priesgimdyvinje palatoje..niekas netrugde..kita beda kad vaziavau nesitarus..iki pietu buvo Banga pas kuria ir lankiausi..o po ju papuoliau pas budincia gyd. deja labai nepasiseke.. unsure.gif gydytoja siurksti, netaktiska..visos jos apziuros buvo skausmingos..per gimdyma buvo komplikaciju, tai kaip ji snekejo doh.gif o as jau beveik klejojau isvarginta tokio ilgo laiko saremiaujant..na zodziu pasigeilejau nesusitarus su Banga..
Bet va Akusere buvo auksine..jeigu ne ji kazi kaip buciau istverus..
Gulejau 2 vieteje palatoje (man ji buvo labai jauki) bet daugiau nei dviese tai nenoreciau guleti..maciau kitose ir po daugiau buvo ir palatos prastesnes..po gimdymo prieziura likau patenkinta..kas buvo neaisku pati klausiau..dusas kazinau neuzkliuvo (II aukste)..svarbu bide buvo..tik pirmam aukste bajeris duse tik karstas vanduo bega..vos nenusiplikinau blink.gif
Bet rinkausi siuos gimdymo namus, nes norejau gimdyti nesitarus..dauguma gydytoju geros..deja nepasiseke..
Atsakyti
pries pora savaiciu ir as gimdziau siuose gimdymo namuose.Gimdziau nesitarus.Gydytojai ir akuserei jokiu priekaistu neturiu, buvo labai malonios, taktiskos.Viskas vyko greitai ir sklandziai.Nuo atvaziavimo iki leleytes atsiradimo ant mano krutines tepraejo pora valandu.
O nelabai patiko gimdymo namuose, tai tvarkos ir svaros trukumas.Palatos grindis per tris dienas tik viena karta plove, dulkiu niekas nevale, leliuku virsutiniu rubeliu nekeite.Pakeisdavo tik apatini siaustinuka ar bodziuka.Leliuku gimusiu neismaudo.Kadangi ant galvytes plaukuose liko kraujo kresuliuku, kurie pridziuvo, tai grizus namo tik per kelis maudymus galvyte issiplove doh.gif .
Atsakyti
Aciu labai mamytem uz pasakyta patinrti ir abiem didziausi sveikinimai!! mirksiukas.gif
Na, is pirmosios mamaytes pasisakymo dziaugiuosi kad as tariausi ir uzjauciu, kad jums nelengvas gimdymas teko... blink.gif O kokia akusere ta geroji, gal varda zinote, jauna ar pagyvenusi? Smagu kad antrajai mamaytei viskas pakankamai sklandziai bigsmile.gif Bet v bigsmile.gif manau, jei gimdymas keblus, tai manau tartis geriausiai... Na matysim kokia mano patirtis bus... Tai kaip suprantu, netrukdytu isimesti daugiau ir savo rubeliu, nors ten labai sako kad jie tik savo sterialiais nori rengti...bet jei retokai perrengia... O tai kaip vaikutis nebuvo visai maudytas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jiji808 @ 2011 02 17, 19:31)
Tai kaip suprantu, netrukdytu isimesti daugiau ir savo rubeliu, nors ten labai sako kad jie tik savo sterialiais nori rengti...bet jei retokai perrengia...

As gimdziau spali, tai vaikuti tik kelis kartus perrenge... O kai vaikutis apsisiusiojo bodziuka, tai nuejus pas seseles ir paprasius kad perrengti duotu rubelius ir padetu, pasake, kad nezino, ar tures dar svariu rubeliu.... Taip kad geriau tureti savu rubeliu, as savu neturejau pasiemus, bet gerai, kad ligonines uzteko, o jeigu vaikutis butu dazniau apsisiusiojes ar atpyles tai nezinau tada...
Atsakyti
Labas visoms,
Gal kuriai teko KGN darytis planine Cezario operacija?Gal papasakotu kokia tvarka?Kas po ko?Kada paguldo?Kada jau lelius lieka su mama?Kada ant koju stato?Zodziu prasau papasakoti ,kas ir kaip buna sioje ligonineje 4u.gif Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2011 02 18, 09:10)
Labas visoms,
Gal kuriai teko KGN darytis planine Cezario operacija?Gal papasakotu kokia tvarka?Kas po ko?Kada paguldo?Kada jau lelius lieka su mama?Kada ant koju stato?Zodziu prasau papasakoti ,kas ir kaip buna sioje ligonineje  4u.gif  Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man buvo ekstra cezaris, bet pabaiga po operacijos visu vienoda smile.gif PO operacijos nuveza i pooperacine palata tam paciam aukste, kurioje praleidi mazdaug para laiko, nors man keltis liepe anksciau - vakare isoperavo, o kita diena popiet liepe keltis - aisku, labai labai sunku doh.gif O dar i ta antra auksta reikia uzlipti.... doh.gif mane vyras ir mama uz ranku laike, tai siaip ne taip... Beje, butinai reikalauk kad operacijos metu parodytu tau kudiki, nes man net neparode, ir suvyscius neatnese, pabuciuot neleido, iskart vyrui isnese... Dar dabar jauciu nuoskauda del to... (gimdziau spali) Tai va, po operacijos kai atveza iskart ir kudikis kartu buna, sesele pamokina kaip pamaitinti. Paskiau siule vaikiuka nakciai pas save paimti, tai as pasakiau, kad tik misinuko tada jam neduotu, kad nestu man pamaitinti, bet kai sesele pasake, kad jeigu reiks, tai ir duos misinuko, savo vaiko neatidaviau ir nakti ir visa kita laika praleidome kartu smile.gif namo isvaziavom 3 para po gimdymo, nes ir man, ir vaikiukui viskas buvo gerai. Nors siaip laiko 5 ar 6 paras, akusere sake, kad patys nesiulo anksciau vaziuot, bet jeigu mama pageidauja ir viskas gerai - kodel gi ne ne smile.gif
Atsakyti
Nezinau mamytes, kuo daugiau skaitau,tuo labiau siurpstu unsure.gif Lankausi sioje ligonineje nestumo metu, galvojau ,gal gimdyti cia g.gif Bet paskaicius apie dulkes, prieziura ir klizmas su viesu tualetu kraupu darosi. Gimdziau pries 10 ir 13 metu ,bet kitose ligoninese jau tada tokiu dalyku nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 02 18, 15:49)
Nezinau mamytes, kuo daugiau skaitau,tuo labiau siurpstu unsure.gif  Lankausi sioje ligonineje nestumo metu, galvojau ,gal gimdyti cia g.gif Bet paskaicius apie dulkes, prieziura ir klizmas su viesu tualetu kraupu darosi. Gimdziau pries 10 ir 13 metu ,bet kitose ligoninese jau tada tokiu dalyku nebuvo schmoll.gif

nu tai per kita apsilankyma ,paprasyk kad parodytu palatas ir matysi kaip jos atrodo,bet patikek ten nera tiek dulkiu ,juk po gimdymo mamos daugiausia laiko praleidzia guledamos ir dulkiu tikrai nera daug,zinoma jei lankytojai eina sniurais tai palatu negali steriliu islaikyti doh.gif
buvau klinikose drauges lankyti,tai tikrai ten baisu ,palatos mazos,oro nera ,jei nori geresnes prieziuros ,imk mokama palata,nes sie gn tikrai yra nuostabus tuo kad jie yra mazi ir tikrai ten gera wub.gif
del klizmos juk galima pasakyti kad vanduo persaltas,juk slaugute klausia ar viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti