Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Saulutė @ 2011 01 30, 22:22)
jei jau apie epidura, tai kiek jis kainuoja KGN?  smile.gif

Tai kad as kai klausiau pries menesi..sake kad epiduras nemokamas g.gif tai kaip cia loveco buvo pirma karta g.gif tiesa sveikinimai su suneliu ir svajoniu gimdymu 4u.gif

P>S Ar atsidekojot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 01 30, 22:22)
jei jau apie epidura, tai kiek jis kainuoja KGN?  smile.gif

Oficialiai - nemokamai, bet mes davem i kisene 100 Lt - taip pati mano gydytoja sake, kad reiketu duoti... Siaip idomiai - anesteziologe padarius epidura parode seselei, kad gavo 100 lt, sako mes pasidalinsim: as tau duosiu 20 lt. Tai cia buvo galima suprasti, kad dar ir seselei reikia duoti, tai nunese vyras 20 lt...
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 01 30, 22:30)
pasiseke...mano vyras sake, kad uztrukau operacineje 30 min... pataike is antro karto, kiek saremiu praejo, neskaiciavau, bet kadangi buvo kas 2 minutes, tai apie 15... sad.gif

Ir dar po to paprase susimoket. Cia kalbu apie pirma gimdyma...

Cia gydytoja paprase susimoket uz epidura? kaip suprantu, bent jau teoriskai jis nemokamas, o jeigu nori, galima "atsidekoti" gydytojai ir seselei...
Atsakyti
Kai ruosiausi gimdyti pries metus, daug skaitinejau apie siuos GN, ju personala. Nuomoniu buvo ir yra visokiu, bet, manau, geru daugiau. Nestumo metu lankiausi siu GN dienos stacionare pas gyd. Banga. Gimdziau irgi pas ja susitarusi. Likom patenkinti. Zinoma, as buvau pasiruosusi viskam Naujagimiu skyriuje, uztat pati ir eidavau prasyti pagalbos sesuciu, nors ir jos uzsukdavo pas mane i palata, net ir nakti, pasiteirauti ar viskas gerai, kaip sekasi zindyti. Kiek pamenu, del zindymo ir as gavau skirtingu pamokymu is skirtingu sesuciu. Man zindymas buvo opiausia problema, nors tam ruosiausi dar budama nescia (lankiau zindymo kursus, daug skaiciau). Bet visumoje, sulaukiau tikrai nemazai pagalbos is sesuciu ir gydytoju. Zinoma, vienos malonesnes, kitos ne, bet man aptarnavimo ir nereikejo. Manau, kad rinkciausi siuos GN ir antra karta gimdydama.
Atsakyti
laba, kaip isvis papulti pas siuos ginekologus? juk ten mokamas kiekvienas priemimas tai nejaugi taip visa nestumo laika ir pravaiksciojot pas mokamus? ir jeigu jau gimdai tai kaip papulti i ta ligonine?
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 02 03, 00:48)
laba, kaip isvis papulti pas siuos ginekologus? juk ten mokamas kiekvienas priemimas tai nejaugi taip visa nestumo laika ir pravaiksciojot pas mokamus? ir jeigu jau gimdai tai kaip papulti i ta ligonine?

susumoki vienkartini mokesti 200lt ir lankaisi pas pasirinkta gyd, paskui dar kainuoja streptokoko tyr ir jai dar kasnors jei nori pasidaryti papildomai ko nera prieziuros plane.bet visam nestumui uztenka iki250-300lt.o gimdymas ten nemokamas,nebent tartis nori su gine kokia,tai apie 700lt kainuoja.
Papildyta:
beje nemanau kad 200lt yra daug,nes ten puiki prieziura nesciuju ir palyginus su privaciom klinikom cia menki pinigai ,o prieziura gal net geresne.
Atsakyti
noriu jau pradet ankytis pas ginekologe nes 6 savaites kaip laukiuosi bet niekaip nerandu geru ginekologu, tai tikrai 200lt manau nebrangu jei tik geri gyditojai tai cia lasas juroj nes nebenoriu eiti i klinikas, poliklinikas pas kazkokias senas bobas kurios burba kazka sau panosei. man teko tik echo darytis KKGN tai gyditojai nuostabus graziai prieme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 04 vasario 2011 - 13:06
QUOTE(Shyna @ 2011 01 27, 13:04)
Sakykit, ar KGN'e leidžiama gimdyti netradicine poza (t.y. stumti negulint ant nugaros prispaustom išskėstom kojom?). Gali būti, kad man reikės gimdyti klūpint keturiomis (dėl fiziol. priežasčių). Kiek domėjausi - kituose gimdymo namuose kaip ir nėra šansų gauti tokią galimybę  doh.gif

galima, bet priklauso nuo tuo metu dirbančio personalo. budinti akušerė man nebūtų leidus, net stebėjus, o gydytoja Banga buvo nieko prieš. tad ir pagimdžiau ant spec kėdutės vertikaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 12 vasario 2011 - 00:46
QUOTE(virvė @ 2011 02 12, 01:46)
galima, bet priklauso nuo tuo metu dirbančio personalo. budinti akušerė man nebūtų leidus, net stebėjus, o gydytoja Banga buvo nieko prieš. tad ir pagimdžiau ant spec kėdutės vertikaliai

butent del to ir vaziuosiu gimdyt i KKGN, nes kitur niekas neleidzia gimdyti kitaip - tik gulint. Geriausiu atveju pusiau sedom, bet ta poza irgi nieko gero. Nors visi, VISI gydytojai ir akuseres zino, kad gulima poza pati blogiausia fiziologiskai ir kad moteriai reikia leisti paciai pasirinkti kaip gimdyt, bet iprociai ir sena mokykla daro savo doh.gif
vakar buvau pas Banga kursuose, tai ji sake cia jau tevu reikalas issireikalaut kad situacija pasikeistu...tik tiek kad manau tuo momentu maziausiai norisi su kazkuo gincytis ir kazkam cituoti mokslinius straipsnius ir irodineti savo tiesas. Todel teks trenktis is Vilniaus i Kauna gimdyt doh.gif nes ant to stalo ne uz ka nelipsiu schmoll.gif
Atsakyti
As su gyd. Banga gimdyti tariausi, tai zinoma ji uz gimdyma vertikaliai. Tik kaip supratau, reikia ta nora gimdymo metu aiskiai issakyti, kad ir akusere suprastu, kad neatrodytu, kad cia tik gydytojos iniciatyva. Nes aisku, kad juk akusere gali labiau noreti, kad gimdymas vyktu gulom. Cia gal biskeli ne i temute parasysiu, bet gal galit pasakyti kada geriaisiai sumoketi gydytojai, kai tariesi? Zinau, kad tik po gimdymo gydytojai ima, bet po gimdymo, tai kada?? blush2.gif Labai busiu dekinga, jei atsakysit.
Seip man pati aplinka ne taip jau svarbi, dauguma man pataria gimdyti, ten kur grazu, pvz.klinikos, man tai taip keista, kai mamos kreipia demesi i tokius dalykus doh.gif Zinoma, smagu, kai jauku, grazu, bet man asmeniskai svarbiau, kokios rankos, su kokia energija ir nuotaika priims mano vaikeli, todel ir renkuosi sia daktare ir siuos gimdymo namus. Man 39 savaite, tai po visko parasysiu savo isgyvenimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jiji808 @ 2011 02 14, 21:47)
As su gyd. Banga gimdyti tariausi, tai zinoma ji uz gimdyma vertikaliai. Tik kaip supratau, reikia ta nora gimdymo metu aiskiai issakyti, kad ir akusere suprastu, kad neatrodytu, kad cia tik gydytojos iniciatyva. Nes aisku, kad juk akusere gali labiau noreti, kad gimdymas vyktu gulom. Cia gal biskeli ne i temute parasysiu, bet gal galit pasakyti kada geriaisiai sumoketi gydytojai, kai tariesi? Zinau, kad tik po gimdymo gydytojai ima, bet po gimdymo, tai kada??  blush2.gif Labai busiu dekinga, jei atsakysit.
Seip man pati aplinka ne taip jau svarbi, dauguma man pataria gimdyti, ten kur grazu, pvz.klinikos, man tai taip keista, kai mamos kreipia demesi i tokius dalykus doh.gif  Zinoma, smagu, kai jauku, grazu, bet man asmeniskai svarbiau, kokios rankos, su kokia energija ir nuotaika priims mano vaikeli, todel ir renkuosi sia daktare ir siuos gimdymo namus. Man 39 savaite, tai po visko parasysiu savo isgyvenimus mirksiukas.gif

nu kzn...bet dusus galetu labiau priziuret,jau atsiprasant sikna nusiplaut tai butu malonu mad.gif
Atsakyti
turiu patarimą iš savo praktikos: jeigu yra galimybė atvykus eiti į priešgimdyvinę, o ne gimdyklą, būtinai ten ir eikit.
aš laaabai apsirikau. atvykau 4val ryto, buvau dar vienintelė, kadangi gimdžiau antrą kartą, mane nuvedė tiesiai į gimdyklą su 1cm doh.gif teko prasąrėmiauti nejaukioj aplinkoj, 8val. ryto aplink zujant krūvai plepančių, stalčius, spinteles darinėjančių, darbui besiruošiančių medikių, kurios išeidamos nesivargino uždaryti durų, kai koridoriuj vaikštinėjo svetimi vyrai ir t.t. gimdžiau viešai doh.gif lotuliukas.gif vyras pasibaisėjęs - mano gimdyme, kuris buvo visai nekomplikuotas, dalyvavo keliolika žmonių doh.gif ne to tikėjausi...

tuo tarpu priešgimdyvinėj blogiausiu atveju sąrėmiausit dviese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 15 vasario 2011 - 00:36