Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(vivita @ 2012 10 24, 08:17)
o jeigu jau tariesi tai kainos didesnes taip suprantu? smile.gif  o kai nesitari tai tiesiog nubegus vandenims ten prisistatai ir sakai noriu pas jus gimdyt? atleiskit uz kvailus klausimus, nelabai isvivaizduoju kas kaip biggrin.gif  blush2.gif

jei nesitari, tai ir nemoki. nebent pinigai kišenę plėšo.
kai prasideda gimdymas, nuvažiuoji į sau mieliausius GN (nors ir kitam LT gale), pasakai, kokie intervalai tarp sąrėmių, kiek laiko, kada nubėgo ar nenubėgo vandenys, tave patikrina ant kėdės, pamatuoja sąrėmius, vaiko širdelės tonus ir siunčia į gimdyklą, jeigu neapsirikai.

oficiali gimdymo kaina su norimu gydytoju ne jo darbo metu - 690lt į kasą, tai pagal tai maždaug ir galima orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 10 24, 08:17)
o jeigu jau tariesi tai kainos didesnes taip suprantu? smile.gif  o kai nesitari tai tiesiog nubegus vandenims ten prisistatai ir sakai noriu pas jus gimdyt? atleiskit uz kvailus klausimus, nelabai isvivaizduoju kas kaip biggrin.gif  blush2.gif

Jei tariesi su konkrecia daktare kad ji priziuretu gimdyma NE JOS budejimo metu, tai kaina 690 lt, o jei su akusere ne jos budejimo metu, tai 345 lt berods. Cia oficialios kainos kurios dienos stacionare pakabintos ant sienos kainininke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo razinkele100: 24 spalio 2012 - 12:16
sveikutes, o kiek gimdyklu yra siuose gimdymo namuose? niekaip neapsisprendziu kur gimdyti, cia ar klinikose doh.gif cia turbut nebuna tokio didelio konvejerio kaip klinikose...
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 10 24, 13:15)
Jei tariesi su konkrecia daktare kad ji priziuretu gimdyma NE JOS budejimo metu, tai kaina 690 lt, o jei su akusere ne jos budejimo metu, tai 345 lt berods. Cia oficialios kainos kurios dienos stacionare pakabintos ant sienos kainininke.

antrą jei gimdyčiau, tarčiaus su akušere, nes ji padaro didžiausią darbą.

QUOTE(lauryte1984 @ 2012 10 24, 14:19)
sveikutes, o kiek gimdyklu yra siuose gimdymo namuose? niekaip neapsisprendziu kur gimdyti, cia ar klinikose doh.gif  cia turbut nebuna tokio didelio konvejerio kaip klinikose...

konvejerio tikrai nebūna. gal dvi gimdyklos arba tik viena, bijau sumeluot. aš kai gimdžiau, tai tą parą daugiausia gimdyvių pasitaikė, bet visos spėjo ramiai pasigimdyt. biggrin.gif Prieš mane viena gimdė, paskui po manęs laukė kita. Kitom dienom buvo, kad nei vienos nebuvo arba tik viena. po gimdymo gimdykloj dar 2h ramiai gulėjau su leliuku ant krūtinės, paskui tik pasvėrė, išmatavo, aprengė ir palydėjo į palatą. Klinikose tikriausiai negauna visos tiek dėmesio ir priežiūros kiek KKGN. dar būdama ligoninėj išmokau labai daug, tiek dėl maitinimo, tiek dėl pilvuko ką daryt ir t.t.Klinikose spėju nebūčiau tiek gavus pamokų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 10 19, 22:35)
hm.Na, gal..... nebūsiu pirmakartė, klausimų neturėtų kilti, bet jei kas ar ką leliukui, būtų patogiau iškišus galvą iš palatos prisišaukti gydytoją smile.gif Su pirmagime taip buvo, vis manėm, kad dūsta nuo slogos smile.gif Gerai, kai gydytojai buvo per žingsnį  biggrin.gif  na žiūrėsim. Dar nežinau, ar verta tą palatą bus imt mum. Iš nuotraukų atrodo, kad ten tik lova telpa, ir tai palėpėje :smile.gif

ten aisku mansardinis aukstas, bet vietos tikrai daug, patikekit.. galima ramiai atsistoti ir galvos nesusitrenksi lotuliukas.gif

gydytojos tikrai neprisisauksi galva iskisus... mano vaikas sprigt gleivemis ir dust pradejo, tai is virtuves i posta skambino priziuretoja (virs lovos telefonai butaforiniai kol kas buvo), atleke per 20 sekundziu paknopstom ir daktare, ir sesele bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryte1984 @ 2012 10 24, 14:19)
sveikutes, o kiek gimdyklu yra siuose gimdymo namuose? niekaip neapsisprendziu kur gimdyti, cia ar klinikose doh.gif  cia turbut nebuna tokio didelio konvejerio kaip klinikose...

matai, tu saremiauji priesgimdyvineje palatoje, tik gimdyt eini i gimdykla, tad konvejerio pacioje gimdykloje nesusidaro.. visos po savo palateles pasibarsciusios. Antakalnyje, pvz., tave iskart i gimdykla ikisa ir tu ten apie ta gimdymo stala ratus suki.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 10 24, 13:55)
antrą jei gimdyčiau, tarčiaus su akušere, nes ji padaro didžiausią darbą.
konvejerio tikrai nebūna. gal dvi gimdyklos arba tik viena, bijau sumeluot. aš kai gimdžiau, tai tą parą daugiausia gimdyvių pasitaikė, bet visos spėjo ramiai pasigimdyt.  biggrin.gif Prieš mane viena gimdė, paskui po manęs laukė kita. Kitom dienom buvo, kad nei vienos nebuvo arba tik viena. po gimdymo gimdykloj dar 2h ramiai gulėjau su leliuku ant krūtinės, paskui tik pasvėrė, išmatavo, aprengė ir palydėjo į palatą. Klinikose tikriausiai negauna visos tiek dėmesio ir priežiūros kiek KKGN. dar būdama ligoninėj išmokau labai daug, tiek dėl maitinimo, tiek dėl pilvuko ką daryt ir t.t.Klinikose spėju nebūčiau tiek gavus pamokų.  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
o ten iejimas yra is gatves puses arne? ar is kiemo? gatveje jusu vyrai automobilius paliko ar i kiema galima ivaziuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte1984 @ 2012 10 24, 13:19)

Yra 1 gimdykla ir 1 priesgimdyvine, kurioje reikalui esant galima ir gimdyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte1984 @ 2012 10 24, 16:22)
thumbup.gif  thumbup.gif
o ten iejimas yra is gatves puses arne? ar is kiemo? gatveje jusu vyrai automobilius paliko ar i kiema galima ivaziuoti? 4u.gif

kai gimdot, tai iš gatvės pusės, iš kiemo pusės tik į dienos stacionarą einama. Į vidinį kiemą deja negalima važiuot ir statytis mašinos, ten gydytojai statosi. biggrin.gif Nemokamai pasistatyt galima Akropoly, tik tiek kad reiktų paeit (aišku čia jau ne gimdant vaikščiot biggrin.gif ). Kadangi MB tinginys vaikščiojimo prasme, tai statėsi šalia ir mokėjosi. biggrin.gif
Atsakyti
aciu merginos kad paaiskinot 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaičius puikių atsiliepimų apie šiuos gimdymo namus ir aš ten gimdyt nuvykau... Savo nelaimei biggrin.gif
Dabar vis daugiau blogų atsiliepimų išgirstu apie šiuos namus, tik gaila, kad niekas čia jų labai neaprašo... Kaip ir aš vis žadu tai padaryt, bet vis neatrandu tam laiko... O istorija gimdymo tokia, kad kam papasakoji, nusistebi, kad šiais laikais taip būna unsure.gif Prieš 10-20 metų moterytės geresnėm sąlygom gimdė, nei aš prieš pusmetį.. Deja, bet į šiuos namus ne tik kad ateity (jei dar vaikelių planuosim) negrįšiu, bet šiai dienai net žiūrėt į tą pusę nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 10 24, 16:00)
kai gimdot, tai iš gatvės pusės, iš kiemo pusės tik į dienos stacionarą einama. Į vidinį kiemą deja negalima važiuot ir statytis mašinos, ten gydytojai statosi. biggrin.gif  Nemokamai pasistatyt galima Akropoly, tik tiek kad reiktų paeit (aišku čia jau ne gimdant  vaikščiot biggrin.gif ). Kadangi MB tinginys vaikščiojimo prasme, tai statėsi šalia ir mokėjosi. biggrin.gif

galima galima 4u.gif , mano vyras vidiniam kieme state (tik giliau, kad netrukdytu daktaru masinoms) - gyvenom 6 dienas. Jei butu reikeje moket uz parkinga tiek dienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 10 24, 15:21)

matai, tu saremiauji priesgimdyvineje palatoje, tik gimdyt eini i gimdykla, tad konvejerio pacioje gimdykloje nesusidaro.. visos po savo palateles pasibarsciusios. Antakalnyje, pvz., tave iskart i gimdykla ikisa ir tu ten apie ta gimdymo stala ratus suki.. doh.gif

pirmą vaiką gimdydama gimdykloje prabuvau nuo 7-8 ryto iki 21 vakaro. Su visais sąrėmiais, gimdymais ir leliuku ant krūtinės. (čia aišku taip jau atsitiko, kad namie negalėjau pasilikt, kitą kartą taip nebedariau). Priešgimdyvinėje, kur daugiau vietos, bet aplinka "nelabai" mane sužavėjo, likti nenorėjau. Nes įtariau, kad ten ne viena būčiau buvusi....

antro gimdymo metu išlaukiau iki 9 cm namuose, atvažiavau tik "finalui" į gimdyklą (tą pačią), tai ten jau beveik tik stūmimas ir vyko, bei tos kelios valandos su mažyliu ant krūtinės smile.gif

žinau, kad trūkstant vietų, pagimdo ir priešgimdyvinėje, bet tada 2009 m kai buvau, man tikrai nesinorėjo joje ilgiau užsibūt... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti