Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(razinkele100 @ 2012 10 19, 09:04)
Yra liftas, tai tereikia daeiti iki jo ir nuvaziuoji pas daktarus.  4u.gif

hm.Na, gal..... nebūsiu pirmakartė, klausimų neturėtų kilti, bet jei kas ar ką leliukui, būtų patogiau iškišus galvą iš palatos prisišaukti gydytoją smile.gif Su pirmagime taip buvo, vis manėm, kad dūsta nuo slogos smile.gif Gerai, kai gydytojai buvo per žingsnį biggrin.gif na žiūrėsim. Dar nežinau, ar verta tą palatą bus imt mum. Iš nuotraukų atrodo, kad ten tik lova telpa, ir tai palėpėje :smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 10 19, 21:35)
hm.Na, gal..... nebūsiu pirmakartė, klausimų neturėtų kilti, bet jei kas ar ką leliukui, būtų patogiau iškišus galvą iš palatos prisišaukti gydytoją smile.gif Su pirmagime taip buvo, vis manėm, kad dūsta nuo slogos smile.gif Gerai, kai gydytojai buvo per žingsnį  biggrin.gif  na žiūrėsim. Dar nežinau, ar verta tą palatą bus imt mum. Iš nuotraukų atrodo, kad ten tik lova telpa, ir tai palėpėje :smile.gif

na taip, vietos neperdaugiausiai, bet vien tas faktas kad nuosavas dusas ir WC daug leme apsisprendziant. Ir siaip maloniau gulet kai aplink suremontuota, o ne nutriuse. smile.gif Mes net 5 paras buvom apsistoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 10 19, 22:35)
hm.Na, gal..... nebūsiu pirmakartė, klausimų neturėtų kilti, bet jei kas ar ką leliukui, būtų patogiau iškišus galvą iš palatos prisišaukti gydytoją smile.gif Su pirmagime taip buvo, vis manėm, kad dūsta nuo slogos smile.gif Gerai, kai gydytojai buvo per žingsnį  biggrin.gif  na žiūrėsim. Dar nežinau, ar verta tą palatą bus imt mum. Iš nuotraukų atrodo, kad ten tik lova telpa, ir tai palėpėje :smile.gif

o kas dar turi tilpt? biggrin.gif Šiaip yra ir lova, ir sofa ir stalas. Ir vystymo stalas. Aš prabuvau 7dienas ten ir jaučiausi kaip namie. Esant reikalui, pasiskambini gydytojam ir ateina. nereikia niekur eit. mirksiukas.gif Nemokamos palatos, tai bent jau man apgailėtinos būklės.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, neseniai gimdžiusios mamytės smile.gif

Ir vėl iškilo vienas klausimas man. Ar dar būtina tėveliui, norinčiam dalyvauti gimdyme, persišviesti plaučius? Draugas ryt važiuoja šviestis, tai galvoju jei dar reikia, gal po to nebūtų būtina antrąkart šviesti.
Atsakyti
QUOTE(Delicacy @ 2012 10 21, 11:24)

Ir vėl iškilo vienas klausimas man. Ar dar būtina tėveliui, norinčiam dalyvauti gimdyme, persišviesti plaučius? Draugas ryt važiuoja šviestis, tai galvoju jei dar reikia, gal po to nebūtų būtina antrąkart šviesti.

Is kur cia tokia info apie plauciu svietima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 10 21, 17:40)
Is kur cia tokia info apie plauciu svietima?  biggrin.gif

aš prieš keturis metus, prieš gimdymą atsimenu mačiau forume, tik kitame, kad tėvelius siunčia plaučius šviestis, tai galvoju gal ir dabar atsilikusi aš čia, nieko nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicacy @ 2012 10 21, 11:24)

neeeeereik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicacy @ 2012 10 21, 18:28)
aš prieš keturis metus, prieš gimdymą atsimenu mačiau forume, tik kitame, kad tėvelius siunčia plaučius šviestis, tai galvoju gal ir dabar atsilikusi aš čia, nieko nežinau  biggrin.gif

nereik tikrai, mes pries savaite gimdem KKGN bigsmile.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

gal galetumete pasidalinti kam ir kiek davete siuose gimdymo namuose. Kokios kainos palatu? kiek gimdymas kainavo? kokios stafkes?
Atsakyti
palatos šeimyninės kaina 100lt/para, vienvietė 50lt/para

O kiek duosit, jau čia jūsų reikalas. Galit ir neduot. biggrin.gif Daktarei MB davė 300lt, akušerei 200lt, buvau nesusitarus.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 10 23, 20:26)
palatos šeimyninės kaina 100lt/para, vienvietė 50lt/para

O kiek duosit, jau čia jūsų reikalas. Galit ir neduot.  biggrin.gif Daktarei MB davė 300lt, akušerei 200lt, buvau nesusitarus.

o jeigu jau tariesi tai kainos didesnes taip suprantu? smile.gif o kai nesitari tai tiesiog nubegus vandenims ten prisistatai ir sakai noriu pas jus gimdyt? atleiskit uz kvailus klausimus, nelabai isvivaizduoju kas kaip biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 10 24, 09:17)
o jeigu jau tariesi tai kainos didesnes taip suprantu? smile.gif  o kai nesitari tai tiesiog nubegus vandenims ten prisistatai ir sakai noriu pas jus gimdyt? atleiskit uz kvailus klausimus, nelabai isvivaizduoju kas kaip biggrin.gif  blush2.gif

nežinau kainų. biggrin.gif na man vandenys taip ir nenubėgo, nuleidinėjo. mirksiukas.gif ten jau nuvykus visiems aišku, ko atvažiavot. reikia stebėt kas kiek laiko pasikartoja sąrėmiai..
Atsakyti