QUOTE(Mistica @ 2012 09 13, 08:03)
naujam pastate tas liftas yra. Yra 5 dvivietės palatos ir 1 vienvietė. Paprašius manau parodytų jums tas palatas. O šiaip galima pažiūrėt čia Čia tikrai ramu, nes niekas neslankioja koridoriais, daktarai visi ateina į kambarį. Ir leliuką pasvert ir t.t. Jei reikia skiepyt, ar kraują paimt, tai išsineša ir parneša.
oi ačiū, jau šito tai neleidom nei su vienu vaiku, nenorėsiu ir šįkart iš akių ir rankų paleist. visur tik kartu. Kita vertus, mums vaikų skiepyti nereikėjo.
QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 13, 15:15)
del nemokamos palatos, kur jus su vyru buvote - as paklausiau dar gimdykloje, ar butu galimybe buti paprastoje palatoje, bet tiesiog negauti kaimynes, man atsake, kad, deja, tai bus neimanoma, nes tiesiog yra daug gimdyviu ir nera garantijos, kad kaimynes negausiu. Tai nerizikavau, bet tikrai likau patenkinta ju viesbutuko kambariu nr. 408 O jau virtuvele - be zodziu.. Kadangi sekancia para po gimdymo vaziavau namo - tai brangiai nekastavo
nežinau numerio, atrodo 2 palata buvo 2 aukšte, o prieš tai gulėjom irgi šalia esančioje berods. Na, po abiejų gimdymų toje pačioje vietoje praktiškai- priešais tą "budėtojų bokštelį" antrame aukšte. Mus perspėjo, kad jei netikėtai prisirinks gimdyvių, vyrui gali tekti "išsikraustyti", o iki tol galim gulėt nemokamai. Po pirmo gimdymo buvom 2 paras, po antro- nepilnai parą. Niekas neišvarė Perlinė košė ir man buvo skani, tikrai
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 09 13, 16:06)
Labiausiai patiko akusere Karile ji tiesiog spinduliuoja gerumu
Vaiku daktarytes ir seseles taipogi labai rupestingos, padeda ir konsultuoja
Vaiku daktarytes ir seseles taipogi labai rupestingos, padeda ir konsultuoja
aha, mane tai jau seniai ji pažįsta, kai atvažiavau pirmam vizitui dėl trečio mažylio, net nenustebo pamačiusi mane bet gimdymuose ji dar nedalyvauja?
Papildyta:
dabar perskaičiau jų psl., kad "netrukus prasidės pastatų šiltinimo darbai". Nesinorėtų remonto per gimdymą ....