Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Mistica @ 2012 09 13, 08:03)
naujam pastate tas liftas yra.  mirksiukas.gif Yra 5 dvivietės palatos ir 1 vienvietė. Paprašius manau parodytų jums tas palatas. O šiaip galima pažiūrėt čia  ax.gif Čia tikrai ramu, nes niekas neslankioja koridoriais, daktarai visi ateina į kambarį. Ir leliuką pasvert ir t.t. Jei reikia skiepyt, ar kraują paimt, tai išsineša ir parneša.  mirksiukas.gif

oi ačiū, jau šito tai neleidom nei su vienu vaiku, nenorėsiu ir šįkart iš akių ir rankų paleist. smile.gif visur tik kartu. Kita vertus, mums vaikų skiepyti nereikėjo.
QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 13, 15:15)

del nemokamos palatos, kur jus su vyru buvote - as paklausiau dar gimdykloje, ar butu galimybe buti paprastoje palatoje, bet tiesiog negauti kaimynes, man atsake, kad, deja, tai bus neimanoma, nes tiesiog yra daug gimdyviu ir nera garantijos, kad kaimynes negausiu. Tai nerizikavau, bet tikrai likau patenkinta ju viesbutuko kambariu nr. 408  thumbup.gif  O jau virtuvele - be zodziu.. Kadangi sekancia para po gimdymo vaziavau namo - tai brangiai nekastavo smile.gif

nežinau numerio, atrodo 2 palata buvo 2 aukšte, o prieš tai gulėjom irgi šalia esančioje berods. Na, po abiejų gimdymų toje pačioje vietoje praktiškai- priešais tą "budėtojų bokštelį" antrame aukšte. Mus perspėjo, kad jei netikėtai prisirinks gimdyvių, vyrui gali tekti "išsikraustyti", o iki tol galim gulėt nemokamai. Po pirmo gimdymo buvom 2 paras, po antro- nepilnai parą. Niekas neišvarė smile.gif Perlinė košė ir man buvo skani, tikrai smile.gif
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 09 13, 16:06)
Labiausiai patiko akusere Karile  4u.gif  ji tiesiog spinduliuoja gerumu  rolleyes.gif
Vaiku daktarytes ir seseles taipogi labai rupestingos, padeda ir konsultuoja  smile.gif

aha, mane tai jau seniai ji pažįsta, kai atvažiavau pirmam vizitui dėl trečio mažylio, net nenustebo pamačiusi mane smile.gif smile.gif bet gimdymuose ji dar nedalyvauja?
Papildyta:
dabar perskaičiau jų psl., kad "netrukus prasidės pastatų šiltinimo darbai". Nesinorėtų remonto per gimdymą sad.gif....
Atsakyti
Jau dalyvauja smile.gif si rugseji prieme mano mazyle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 09 18, 00:06)
Jau dalyvauja  smile.gif  si rugseji prieme mano mazyle  4u.gif

oho, greit mokosi smile.gif smile.gif
aš šįkart apsisprendusi pati "priimti" mažylę, tik niekaip nesugalvoju, kaip man būtų patogiausia, nes rankos reikalingos užsikabinti vyrui ant kaklo smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Norėjau tik pasiteirauti, gal kuri žinote kokia tvarka KKGN, sumokėjau pirmą kartą lankydamasi 200lt už nėštumo priežiūrą, nors kaip supratau, galėjau nemokėti iškart, tačiau nuo rugsėjo pirmos sakė bus 250lt. O dabar laukia antras apsilankymas, tai įdomu pasidarė ar kiekvieno apsilankymo metu reikės dabar po tuos 250lt mokėti ar čia vienkartinė įmoka būna stojus nėštumo įskaiton? Galėjau pasiklausti, aišku, bet va, blondinė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicacy @ 2012 09 27, 11:19)
Sveikos, mamytės  4u.gif

Norėjau tik pasiteirauti, gal kuri žinote kokia tvarka KKGN, sumokėjau pirmą kartą lankydamasi 200lt už nėštumo priežiūrą, nors kaip supratau, galėjau nemokėti iškart, tačiau nuo rugsėjo pirmos sakė bus 250lt. O dabar laukia antras apsilankymas, tai įdomu pasidarė ar kiekvieno apsilankymo metu reikės dabar po tuos 250lt mokėti ar čia vienkartinė įmoka būna stojus nėštumo įskaiton? Galėjau pasiklausti, aišku, bet va, blondinė...  biggrin.gif

Vienkartine cia imoka. Pagalvokit, jei kaskart po 200 lt moketumet, tai cia jau gaunas kaip geroj privacioj klinikoj. smile.gif Konsultacija man regis kiek pamenu 30 Lt kainuoja (jei nebuni sumokejes tu 200 Lt).
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 09 22, 19:55)
aš šįkart apsisprendusi pati "priimti" mažylę, tik niekaip nesugalvoju, kaip man būtų patogiausia, nes rankos reikalingos užsikabinti vyrui ant kaklo smile.gif smile.gif

ar į KKGN dar daugiau naujovių žadi įdiegti? na ir auklėji kolektyvą smile.gif gerai gerai. kuo daugiau visas kolektyvas įvairių patirčių turės, tuo rečiau jauna akušerė (Skirmantė mano atveju. tiesa, labai nusivyliau ja) tvirtins, kad pas juos NIEKAS nepagimdo ne ant gimdymo lovos-kėdės doh.gif
čia kaip ir įrodinėjimai, kad jie NIEKO neišleidžia po vienos nakties namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 09 22, 20:55)

jei turesi jegu, bandyk ant keliu, nugara i ka nors tvirta atsiremusi... g.gif arba aukstam gulejime, kojas sulenkusi, nors abejoju, ar tiek kede pasikeltu... ai, as cia siaip - su savo patarimais...
super wub.gif ir sekmes 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(teplė @ 2012 09 27, 13:31)
ar į KKGN dar daugiau naujovių žadi įdiegti? na ir auklėji kolektyvą smile.gif gerai gerai. kuo daugiau visas kolektyvas įvairių patirčių turės, tuo rečiau jauna akušerė (Skirmantė mano atveju. tiesa, labai nusivyliau ja) tvirtins, kad pas juos NIEKAS nepagimdo ne ant gimdymo lovos-kėdės doh.gif
čia kaip ir įrodinėjimai, kad jie NIEKO neišleidžia po vienos nakties namo biggrin.gif

idomiai cia ta Skirmante lotuliukas.gif gal savo kolegu darbo nemate? Jauna, bet jauciu, i "senaja" mokykla isirase rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 29, 08:50)
idomiai cia ta Skirmante lotuliukas.gif gal savo kolegu darbo nemate? Jauna, bet jauciu, i "senaja" mokykla isirase rolleyes.gif

tai va doh.gif nė nepasidomėjo, kaip tas vyksta. nesikišo, išėjo į koridorių ir paliko Bangą 100proc. šeimininkaut doh.gif
Atsakyti
O mamytes kaip ten tartis del tos atskiros palatos?Kada man jau susitarti,kada atvyksiu gimdyti ir pasakyti,kad noreciau palatos atskiros?Galbut galite truputi apsviesti? wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrejad @ 2012 10 03, 16:45)
O mamytes kaip ten tartis del tos atskiros palatos?Kada man jau susitarti,kada atvyksiu gimdyti ir pasakyti,kad noreciau palatos atskiros?Galbut galite truputi apsviesti? wink.gif 4u.gif

Paskaitėlėse sakė, kad akušerė pati paklausia ar į mokamą nori mamytė ar ne. 100 lt šeimyninė (su vyru) ir yra viena palata tik mamytei ir kūdikėliu (su viengule lova), tai ta palata 50 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo holla: 03 spalio 2012 - 16:09
QUOTE(Estrejad @ 2012 10 03, 16:45)

aš kai nuvažiavau gimdyt ir pildė dokumentus iškart paklausiau, ar yra laisvų mokamų palatų ir kad noriu.O jau kai pagimdžiau, dar kartą klausė, ar noriu į mokamą ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 10 03, 17:12)
aš kai nuvažiavau gimdyt ir pildė dokumentus iškart paklausiau, ar yra laisvų mokamų palatų ir kad noriu.O jau kai pagimdžiau, dar kartą klausė, ar noriu į mokamą ar ne.  mirksiukas.gif

Dėkui mamytės wink.gif nes jaučiuosi tokia tuštutė,nesinori apsikvailinti,ėjom su vyru į mažylio gimdymo namus,bet dabar nusprendžiau gimdyti šiuose,paskaičiau puikius atsiliepimus,tai galvoju reikia bandyti. ax.gif Norisi palatos su vyru,nes kai kažkas šalia yra nepatogiai jausčiausi,esu tokia daugiau uždara,norisi ramybės,tikiuosi gausime palata atskira,nors sakė retas atvejis,nes dažniausiai būna užimta sad.gif
Atsakyti