Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

Rugpjūčio 24 dieną šiuose gimdymo namuose ir aš susilaukiau dukrelės. Norėjau gimdyti pas gydytoją Bangą, bet ji tuomet atostogavo. Buvom susitarę, kad prasidėjus gimdymui jai paskambinsiu ir ji tikrai jei tik nebus išvykusi priims gimdymą. Bet gydytojai Bangai jau nebeskambinau, nes vandenys nubėgo pirmą val. nakties, į gimdymo namus atvykom 3 val., o pagimdžiau 6.30 val. Pirmas gimdymas ir per penkias valandas - ne tik man pačiai buvo šokas, bet ir budinčiam personalui, jie nesitikėjo, kad pagimdysiu dar jų pamainoj. biggrin.gif
Apie šiuos gimdymo namus esu pačios geriausios nuomonės - tikrai jei Dievas duos, gimdysiu ir vėl čia. Personalas puikus, palatos švarios ir naujos (tiesa, mes buvom mokamoj).
Labai patiko gydytojų priežiūra, tiek ginekologių, tiek ir vaikų gydytojų - pasijaučiau, kad tikrai mumis rūpinamasi.
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2012 09 07, 19:13)
Rugpjūčio 24 dieną šiuose gimdymo namuose ir aš susilaukiau dukrelės. Norėjau gimdyti pas gydytoją Bangą, bet ji tuomet atostogavo. Buvom susitarę, kad prasidėjus gimdymui jai paskambinsiu ir ji tikrai jei tik nebus išvykusi priims gimdymą. Bet gydytojai Bangai jau nebeskambinau, nes vandenys nubėgo pirmą val. nakties, į gimdymo namus atvykom 3 val., o pagimdžiau 6.30 val. Pirmas gimdymas ir per penkias valandas - ne tik man pačiai buvo šokas, bet ir budinčiam personalui, jie nesitikėjo, kad pagimdysiu dar jų pamainoj.  biggrin.gif
Apie šiuos gimdymo namus esu pačios geriausios nuomonės - tikrai jei Dievas duos, gimdysiu ir vėl čia. Personalas puikus, palatos švarios ir naujos (tiesa, mes buvom mokamoj).
Labai patiko gydytojų priežiūra, tiek ginekologių, tiek ir vaikų gydytojų - pasijaučiau, kad tikrai mumis rūpinamasi.

sveikinu lengvai ir greitai sulaukus savo vaikelio!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melro @ 2012 09 06, 10:51)
O kodel jus nevaziuojate i kliniku pirmosios pagalbos priimamaji, o i tuos pacius gimdymo namus vaziuojate? Man klinikose pasake, kad ten saraskino kontora ir labai daug po ju tokio darbo atvyksta pas juos pacienciu.
Beje, as tik dabar atsigavau ir pasijauciau vel zmogumi, nors po gimdymo praejo jau beveik 4 men. Bet po parodytos TV3 laidos apie siuos gimdymo namus ir perskaityto Tavo vaikas straipsnio vel viskas sukilo.
Gimdziau pas gyd.Radaviciene

Mielosios, kurios vaziuosite gimdyti i siuos gimdymo namus, atminkite, kad po gimdymo negalima bent 6 valandas vaikscioti. Jokiais budais, po to komplikacijos garantuotos. O man buvo liepta keltis nuo gimdymo stalo ir paciai eiti, tai teko ir i 2 auksta uzlipti, nors galva baisiai sukosi ir pykino. Ko pasekoje nuolatinis ir gausus kraujavimas 4 savaites, o dar 4 savaites ne toks gausus, bet vistiek kraujavimas. Tepliojimas prasidejo tik 9 savaite.

galiu paprieštaraut. tiesa, kad gydytojai iš kitų GN mėgsta pabrėžti, kaip KKGN blogiau, bet atsidūriau KMUK su gimdos uždegimu, palatoj budėjo mano miela kaimynė, tai patikino, kad moterų su infekcijom grįžta atgal į ligoninę ir iš KMUK, KKGN - ne išskirtiniai. gal giniai jaučia šokią tokią konkurenciją? čia kaip mokyklose - visos panašios, bet pačios sau geresnės už kaimyninę

po pirmo gimdymo nepaėjau. vyras nunešė laiptais. va ir sprendimas biggrin.gif tai, ko gero, buvo antras ir ligi šiol paskutinis kartas po vestuvių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 09 08, 17:54)
po pirmo gimdymo nepaėjau. vyras nunešė laiptais. va ir sprendimas biggrin.gif  tai, ko gero, buvo antras ir ligi šiol paskutinis kartas po vestuvių  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuostabus sprendimas 4u.gif manes tai, speju, butu nepaneses blush2.gif

bet nedidele beda - Krikscioniskieji turi dabar puiku nauja lifta - tai uzkels kaip ponias - ir vaikstancias, ir nelabai bigsmile.gif mane i ketvirta auksta nuveze, kojom tapnot nereikejo.. o be to, jei tikrai nepaeisi - juk tam yra ratukai..
Vilniaus Antakalnyje, pvz., vaiksciot tiesiog is principo neleidzia - nuo gimdymo stalo - ant ratuku iskart, priveza prie pat palatos lovos ir net padeda i ja atsigulti - ir siukstu ne nebandyk dar valanda keltis, tipo - negalima.. Jauciausi kaip kokia neigali, nors savom kojom paeit galejau..
Cia su tuo vaiksciojimu, matyt, kiekviena ligonine savo politikos laikosi g.gif . Man priimtinesne KKGN politika - pagimdei, sveika - ir tapnok savo kojom..

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 09, 18:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nuostabus sprendimas 4u.gif manes tai, speju, butu nepaneses  blush2.gif

bet nedidele beda - Krikscioniskieji turi dabar puiku nauja lifta - tai uzkels kaip ponias - ir vaikstancias, ir nelabai  bigsmile.gif mane i ketvirta auksta nuveze, kojom tapnot nereikejo.. o be to, jei tikrai nepaeisi - juk tam yra ratukai..
Vilniaus Antakalnyje, pvz., vaiksciot tiesiog is principo neleidzia - nuo gimdymo stalo - ant ratuku iskart, priveza prie pat palatos lovos ir net padeda i ja atsigulti - ir siukstu ne nebandyk dar valanda keltis, tipo - negalima.. Jauciausi kaip kokia neigali, nors savom kojom paeit galejau..
Cia su tuo vaiksciojimu, matyt, kiekviena ligonine savo politikos laikosi g.gif . Man priimtinesne KKGN politika - pagimdei, sveika - ir tapnok savo kojom..

man irgi reikėjo lipti laiptais..nors ir sunkus ilgas gimdymas buvo, bet nenumiriau lotuliukas.gif
Antrą gimdžiau 2 ligoninėj, ten po gimdymo dar gal kokias 3 valandas praleidom gimdykloj, kadangi gimdyklų ten sočiai, tad nors ir buvo gimdančių, niekas manęs nevarė. Paklausė ar nuvežti į palatą ar nueisiu ax.gif Bet viena ranką įsikibau vyrui į parankę, kita į dukrytės "vežimėlį" ir nukeliavom visi 3 į palatą wub.gif
Atsakyti
nagi papasakokit, kas ten per liftas (kur??), kokios naujos palatos (čia tos šeimyninės mokamos, ar ir kitos)? bei kas per nauja priešgimdyvinė (suremontuota senoji, ar yra jau ne viena priešgimdyvinė)? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 09 12, 16:07)
nagi papasakokit, kas ten per liftas (kur??), kokios naujos palatos (čia tos šeimyninės mokamos, ar ir kitos)? bei kas per nauja priešgimdyvinė (suremontuota senoji, ar yra jau ne viena priešgimdyvinė)? smile.gif

liftas yra į šeimynines palatas, jos mokamos (100lt para), yra ir viena vienvietė, ji 50lt. Šeimyninės palatos visos naujos, priežiūra super. Visur švaru, gražu. Kaip viešbuty. lotuliukas.gif

Man eiti irgi nereikėjo laiptais, užkilom liftu. Nors paklausė ar nesilpna, ar galiu eiti. Jei vėl reiktų rinktis kur gimdyti, tai tik čia rinkčiaus, nes personalas tikrai labai geras ir rūpestingas, bent jau man pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 09 12, 17:43)
liftas yra į šeimynines palatas, jos mokamos (100lt para), yra ir viena vienvietė, ji 50lt. Šeimyninės palatos visos naujos, priežiūra super. Visur švaru, gražu. Kaip viešbuty.  lotuliukas.gif

Man eiti irgi nereikėjo laiptais, užkilom liftu. Nors paklausė ar nesilpna, ar galiu eiti. Jei vėl reiktų rinktis kur gimdyti, tai tik čia rinkčiaus, nes personalas tikrai labai geras ir rūpestingas, bent jau man pasitaikė.

kadangi lankiau dienos stacionarą 3 savaites, tada gimdžiau abu vaikus, ėjau nėštumo priežiūrą, ir dabar su trečiu einu, tai ir kilo klausimas, KUR tas liftas, nes jo dar nemačiau smile.gif KAd naują korpusą pastatė, girdėjau, bet irgi nemačiau. 2009 ir 2011 m buvo tik viena mokama palata- prie dienos stacionaro, kas man pasirodė labai nepatogu. Ir dėl dienomis ten vykstančių srautų už durų, ir šiaip... smile.gif

Abiem gimdymais mum pasisekė gauti dvivietes palatas, kur buvom trise: aš, vyras ir leliukas visą laiką. Nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 09 12, 22:06)
kadangi lankiau dienos stacionarą 3 savaites, tada gimdžiau abu vaikus, ėjau nėštumo priežiūrą, ir dabar su trečiu einu, tai ir kilo klausimas, KUR tas liftas, nes jo dar nemačiau smile.gif KAd naują korpusą pastatė, girdėjau, bet irgi nemačiau. 2009 ir 2011 m buvo tik viena mokama palata- prie dienos stacionaro, kas man pasirodė labai nepatogu. Ir dėl dienomis ten vykstančių srautų už durų, ir šiaip... smile.gif

Abiem gimdymais mum pasisekė gauti dvivietes palatas, kur buvom trise: aš, vyras ir leliukas visą laiką. Nemokamai smile.gif

naujam pastate tas liftas yra. mirksiukas.gif Yra 5 dvivietės palatos ir 1 vienvietė. Paprašius manau parodytų jums tas palatas. O šiaip galima pažiūrėt čia ax.gif Čia tikrai ramu, nes niekas neslankioja koridoriais, daktarai visi ateina į kambarį. Ir leliuką pasvert ir t.t. Jei reikia skiepyt, ar kraują paimt, tai išsineša ir parneša. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 09 12, 22:06)

tas liftas yra jei isivaizduojat pereinat per gimdyklu koridoriu, ir tiesiai toje galineje sienoje, kaip cia pasakius g.gif mano priesgimdyvine palata nr. 10 buvo prie pat lifto. Netoli yra dusai ir tualetas. Kadangi emiau mokama seimynine palata, tai mane su liftu i 4 auksta nuveze, bet gal ir i 2 auksta jis kelia g.gif

del nemokamos palatos, kur jus su vyru buvote - as paklausiau dar gimdykloje, ar butu galimybe buti paprastoje palatoje, bet tiesiog negauti kaimynes, man atsake, kad, deja, tai bus neimanoma, nes tiesiog yra daug gimdyviu ir nera garantijos, kad kaimynes negausiu. Tai nerizikavau, bet tikrai likau patenkinta ju viesbutuko kambariu nr. 408 thumbup.gif O jau virtuvele - be zodziu.. Kadangi sekancia para po gimdymo vaziavau namo - tai brangiai nekastavo smile.gif
Atsakyti
Na, pagimdziau pries savaitele, ir pasitaike taip kad gimdyviu labai daug tom dienom buvo, tai net mokamai palatai gaut susidare eilute biggrin.gif taigi, gulejau paprastoj palatoj antram aukste, laiptais teko uzlipti, nes liftas kaip supratau, ten nekelia, bet tai tikrai nebuvo sunku smile.gif vienai dienai turejau kaimyne, bet buvo netgi smagiau.
Teko susipazinti su keliom personalo pamainom kol pagimdziau, ir apie visus galiu pasakyti tik pacius silciausius atsiliepimus. Ir padrasino, ir palaike, ir padejo kuom galejo =]
Labiausiai patiko akusere Karile 4u.gif ji tiesiog spinduliuoja gerumu rolleyes.gif
Vaiku daktarytes ir seseles taipogi labai rupestingos, padeda ir konsultuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 09 13, 17:06)
Labiausiai patiko akusere Karile  4u.gif  ji tiesiog spinduliuoja gerumu  rolleyes.gif

aha, tokia jaunute akusere, man ji is ryto laseline state - tikrai labai svelni ir gera, ji man kamuoli atnese.. Paskui pasikeite pamaina ir atejo akusere Marija, su kuria ir gimdziau.
Geros ten tos akuseres, tokios motiniskos. Ir dar tokia pagyvenusi, sviesiais kare kirptais plaukais - gal ji vyriausioji akusere, nezinau pavardes... Tokia savotiska, bet man irgi patiko, tokia prie jumoro smile.gif
Atsakyti