Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(tinike @ 2012 08 09, 09:13)
Dolly*, Melro, jus abi, kiek supratau siuvo Banga?
keista. iki siol tik gerus atsiliepimus apie ja girdejau... labai uzjauciu del tokiu nemalonumu..  4u.gif
na bet.. as labai noreciau gimdyti pas V.Maciulaitiene, tikiuosi pavyks susitarti.. beje, pries kiek laiko iki gimdymo mazdaug, jau ejot pas savo gydytojus "rimtam" pokalbiui ?

Ne, gimdziau pas Kriauziene, jis ir siuvo.
Gaila, kad tuo metu atostogavo Maciulaitiene, neisejo su ja susitarti. Pirma vaika pas ja gimdziau, jokiu priekaistu jai neturiu, nuostabi gydytoja. Ir susiuvo gerai, ir viskas puikiai sugijo.
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 08 07, 12:18)
Sveikos,
gal kuri gimdet pas Banga Kulikauskaite KKGN? gal taretes is anksto kad ji priimtu gimdymą; kiek kainuoja jos iskvietimas is namu (kad ir nakti)? smile.gif Kaip suprantu uz gimdyma i kasa oficialiai moketi nieko nereikia, nebent imi nuskausminamuosius arba privacia palata. Ir aisku moki daktarei, jei nori issikviesti jos nedarbo metu, kad priimtu gimdymą.

Tariesi dėl visko asmeniškai su gydytoja, nieko į kasą nemoki, aš prieš 4 metus gimdžiau pas Bangą, ne jos darbo metu(buvau ir klausus, o jei naktį prasidėtų, sako drąsisi skambinkit bet kada), tą rytą kai atvažiavau kaip tik baiginėjosi jos pamaina, ji pasiliko tą dieną (tiesa trumpam buvo išėjusi, bet matė, kad kakleliui atsidaryti dar daaug laiko prireiks ), likom tada su akušere, kuri rūpinosi labai labai, po gimdymo, tik kai jau jau dukryte gulejo pas mane, atėjo Bangaį gimdyklą atsisveikinti prieš išeidama, tada ir padavem jai pinigus, prieš gimdymą ji neėmė , sakė "pirma pagimdom, o tada visa kita " smile.gif

Susiuvo puikiai, apžiūrėjo ne kartą, o kai išvykus man namo kilo neramumų, skambinau telefonu,nes ne kaunietė esu, pakonsultavo, nuramino, esu ja be galo patenkinta.

Tiesa naujagimių skyriaus personalas tikrai nelabai nemalonus pasirodė, tik viena gydytoja patiko, bet jos nei pavardes nei vardo nepamenu blush2.gif
malonios seselės patapdavo tik gave litą kitą į kišenę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 09 rugpjūčio 2012 - 11:11
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif As visa laika galvojau kad gimdysiu KKGM, nes nuo paauglystes ten einu, gydytoja pasitikiu, bet va paaiskejo kad man mane auga du zirniukai tai kazkaip pradejau abejoti. Gal kuriai teko gimdyti dvynukus KKGM? Patarkit ka man daryti? Labai nenoriu i klinikas, gal ka zinot apie 2ligonine?
Atsakyti
Prieš keturias paras gimdžiau Kauno Krikščioniškuose gimdymo namuose. Esu begalo patenkinta tiek personalo darbu tiek palata nr 1. smile.gif Jeigu ne Nuostabi Akušerė ir Violeta Mačiulaitienė mano mažutė vargu ar būtų gimusi sveika smile.gif Negimdyčiau niekur kitur tik ten smile.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda Vegėlė @ 2012 08 12, 16:42)
Prieš keturias paras gimdžiau Kauno Krikščioniškuose gimdymo namuose. Esu begalo patenkinta tiek personalo darbu tiek palata nr 1. smile.gif Jeigu ne Nuostabi Akušerė ir Violeta Mačiulaitienė mano mažutė vargu ar būtų gimusi sveika smile.gif Negimdyčiau niekur kitur tik ten smile.gif ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Sveikinimai, gimus mazylei smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 08 09, 11:10)
Tariesi dėl visko asmeniškai su gydytoja, nieko į kasą nemoki, aš prieš 4 metus gimdžiau pas Bangą, ne jos darbo metu(buvau ir klausus, o jei naktį prasidėtų, sako drąsisi skambinkit bet kada), tą rytą kai atvažiavau kaip tik baiginėjosi jos pamaina, ji pasiliko tą dieną (tiesa trumpam buvo išėjusi, bet matė, kad kakleliui atsidaryti dar daaug laiko prireiks ), likom tada su akušere, kuri rūpinosi labai labai, po gimdymo, tik kai jau jau dukryte gulejo pas mane, atėjo Bangaį gimdyklą atsisveikinti prieš išeidama, tada ir padavem jai pinigus, prieš gimdymą ji neėmė , sakė "pirma pagimdom, o tada visa kita "  smile.gif

žmonės, pliurpkit tokius dalykus ne viešai, o per až unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

kiek skaičiau, radau info tik apie gimdymą šiuose GN, o man dabar aktuali tik nėštumo priežiūra. Skaičiau, kad ten gydo ir konsultuoja ir atvykusias be siuntimų, taigi sakykite, gal žinote, jei esu iš kito miesto, atvykus be siuntimo ar priimtų apžiūrai tą pačią dieną? ar reikia registruotis iš anksto? Ir gal žinote kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Delicacy @ 2012 08 27, 10:40)
Sveikos,

kiek skaičiau, radau info tik apie gimdymą šiuose GN, o man dabar aktuali tik nėštumo priežiūra. Skaičiau, kad ten gydo ir konsultuoja ir atvykusias be siuntimų, taigi sakykite, gal žinote, jei esu iš kito miesto, atvykus be siuntimo ar priimtų apžiūrai tą pačią dieną? ar reikia registruotis iš anksto? Ir gal žinote kokios kainos?

jeigu nori lankytis viso nėštumo metu, reikia sumokėti vienkartinę 200lt įmoką. pati nemačiau, nebandžiau, bet man taip sakė pažįstama. o atvykus vienkartiniam apsilankymui, prašo siuntimo.
Atsakyti
As taip pat pries metus gimdziau KKGN ir man ten labai patiko, jei dar kada turesiu leliuka, tai vel gimdysiu tik ten. Nors gimdziau nesitarus, prieziura tikrai buvo puiki, ir personalas visai mielas. Apie antra ligonone girdejau tik blogus atsiliepimus, drauge ten gimde, tai kaip ji issireiske-"skerdykla ten", o klinikose tai konvejeriu darbas vyksta, ten irgi nenoreciau.
Papildyta:
Ai dar apie valytojas, nu tikrai kiekviena diena isplaudavo, siuksles isnesdavo ir dar kelis kartus siaip pasiziuret uzeidavo.Viena (neatsimenu vardo), tai isvis prikolna, tokia draugiete visu, net per saremius atejus bande padeti ir pralinksminti, kad tik geriau jausciaus.
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 08 27, 13:02)
jeigu nori lankytis viso nėštumo metu, reikia sumokėti vienkartinę 200lt įmoką. pati nemačiau, nebandžiau, bet man taip sakė pažįstama. o atvykus vienkartiniam apsilankymui, prašo siuntimo.

bet tikrai apžiūri ir be siuntimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri galetumet pasakot apie KGN dienos stacionara? niekur info neradau, esu siunciama rytoj i ten, laukiuosi dvynuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte_ @ 2012 09 04, 15:10)
sveikos, gal kuri galetumet pasakot apie KGN dienos stacionara? niekur info neradau, esu siunciama rytoj i ten, laukiuosi dvynuku smile.gif

o kas konkrečiai domina? Šiaip reikia ateit iš ryto, nes iki 13h tik dirba jis. Įėjimas iš kiemo vidinės pusės, antram aukšte.
Atsakyti