Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

sveikos mamytes,na ka tik prisijungiau ir noreciau paklausti kokios stafkes krikscioniskuose namuose gimdymo,o gal kas gimdete pas v.maciulaitiene,kiek atsidekojimui davete,na jei ne paslaptis.
ACIUKAS
Atsakyti
QUOTE(efeme @ 2012 07 09, 22:35)
sveikos mamytes,na ka tik prisijungiau ir noreciau paklausti kokios stafkes krikscioniskuose namuose gimdymo,o gal kas gimdete pas v.maciulaitiene,kiek atsidekojimui davete,na jei ne paslaptis.
ACIUKAS

Labas 4u.gif
As gimdziau pas V. Maciulaitiene rolleyes.gif Gydytoja thumbup.gif priziurejo mane nuo pat nestumo pradzios iki tol kol su mergyte isejau is gimdymo namu pro duris... Isleido su buciniais, kaip kokia mama rupinosi manim ir dukryte wub.gif Kas liecia pinigus, tai klausk jos pati, viska tau pati pasakys 4u.gif Mano zinios jau gali buti senos, nes gimdziau beveik pries du metus blush2.gif
Atsakyti
Gal kas is neseniai gimdziusiu gali parasyti koks dabar yra palatu uzimtumas?
Atsakyti
QUOTE(efeme @ 2012 07 09, 21:35)
ACIUKAS

Jei nori tartis- nueik ir tiesiai šviesiai paklausk, labai paprastai ir aiškiai pasakys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LapytesMama @ 2012 07 10, 11:35)
Gal kas is neseniai gimdziusiu gali parasyti koks dabar yra palatu uzimtumas?

O kaip galima atsakyt? unsure.gif Kaip suprantu, gi nuolat keičiasi, priklauso kiek gimdo, kaip jaučiasi, kaip ilgai guli. Ir net gulėdama neįsivaizdavau kiek užimtos kitos palatos, nerūpėjo kažkaip 4u.gif
Atsakyti
Liepos 19 KGN susilaukeme sunelio (dukryte taip pat ten gime). Ir si karta likau labai patenkinta ir aplinka, ir prieziura, ir profesionalumu. Aciu visiems, su kuo teko per sias kelias dienas ten pabendrauti.
Atsakyti
Ilgai svarsciau, ar rasyti savo patirti siuose gimdymo namuose, ar nerasyti. Bet visdelto nutariau parasyti.
Gimdziau pirma karta ir tikrai nezinojau kaip viskas turi buti ir kaip turi rupintis ir priziureti tiek pries gimdyma, tiek po gimdymo.
Niekas manes nei viena diena neapziurejo, nors buvau susiuta. Net kai paleido i namus. Todel niekas net ir nepamate, kad blogai susiuta ir taip gavosi, kad prasidejo uzdegimas. Tik kliniku mediku deka as siandien esu gyva ir beveik jau pasveikusi. Niekas siuose gimdymo namuose nemoko kaip priziureti mazyli. Kaip ismanai, taip ir ziurekis. Tik parode kai bambute valyti ir viskas.
Siuose gimdymo namuose yra propaguojamas naturalus gimdymas bei zindymas. Neduoda misinuku vaikui, jei ir priespienio nera arba jo labai mazai yra. Tiesiog daryk, kad butu pieno. Personalas naujagimiu skyriaus labai nemalonus, tik viena gydytoja p.Vilma verta pagyros zodzio.
Antrakart tikrai nesirinkciau cia gimdyti. Tik i klinikas ir niekur kitur.
Atsakyti
QUOTE(Melro @ 2012 08 06, 14:51)
Ilgai svarsciau, ar rasyti savo patirti siuose gimdymo namuose, ar nerasyti. Bet visdelto nutariau parasyti.
Gimdziau pirma karta ir tikrai nezinojau kaip viskas turi buti ir kaip turi rupintis ir priziureti tiek pries gimdyma, tiek po gimdymo.
Niekas manes nei viena diena neapziurejo, nors buvau susiuta. Net kai paleido i namus. Todel niekas net ir nepamate, kad blogai susiuta ir taip gavosi, kad prasidejo uzdegimas. Tik kliniku mediku deka as siandien esu gyva ir beveik jau pasveikusi. Niekas siuose gimdymo namuose nemoko kaip priziureti mazyli. Kaip ismanai, taip ir ziurekis. Tik parode kai bambute valyti ir viskas.
Siuose gimdymo namuose yra propaguojamas naturalus gimdymas bei zindymas. Neduoda misinuku vaikui, jei ir priespienio nera arba jo labai mazai yra. Tiesiog daryk, kad butu pieno. Personalas naujagimiu skyriaus labai nemalonus, tik viena gydytoja p.Vilma verta pagyros zodzio.
Antrakart tikrai nesirinkciau cia gimdyti. Tik i klinikas ir niekur kitur.

panasiai ir man buvo. censored2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri gimdet pas Banga Kulikauskaite KKGN? gal taretes is anksto kad ji priimtu gimdymą; kiek kainuoja jos iskvietimas is namu (kad ir nakti)? smile.gif Kaip suprantu uz gimdyma i kasa oficialiai moketi nieko nereikia, nebent imi nuskausminamuosius arba privacia palata. Ir aisku moki daktarei, jei nori issikviesti jos nedarbo metu, kad priimtu gimdymą.
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 08 07, 12:18)
Sveikos,
gal kuri gimdet pas Banga Kulikauskaite KKGN? gal taretes is anksto kad ji priimtu gimdymą; kiek kainuoja jos iskvietimas is namu (kad ir nakti)? smile.gif Kaip suprantu uz gimdyma i kasa oficialiai moketi nieko nereikia, nebent imi nuskausminamuosius arba privacia palata. Ir aisku moki daktarei, jei nori issikviesti jos nedarbo metu, kad priimtu gimdymą.

i kasa reikia oficialiai moketi, jei gydytoja jusu gimdyma priima ne savo pamainos metu. Bet tai reikia sutarti su pacia gydytoja - negalima tiesiog prieiti prie kasos ir sakyti, zinot, moku uz tai, kad p. Kulikauskaite priimtu mano gimdyma tongue.gif

einat pas gydytoja, tariates, kalbates... Mano 2 atvejais, tai buvo ir bus neimanoma, nes gydytoja atostogavo pries 3 metus ir dabar atostogaus tuo metu doh.gif nesekme, taip sakant, nes gimdymai vasaros metu... Bet manau, kad vis tiek vaziuosiu i siuos GN, nes ir kiti gydytojai bei akuseres tikrai neblogi, o be to, man ir ju darbo principai priimtini.
Atsakyti
QUOTE(Melro @ 2012 08 06, 13:51)

Niekas manes nei viena diena neapziurejo, nors buvau susiuta. Net kai paleido i namus. Todel niekas net ir nepamate, kad blogai susiuta ir taip gavosi, kad prasidejo uzdegimas. Tik kliniku mediku deka as siandien esu gyva ir beveik jau pasveikusi.

Ar cia sutapimas, ar ne, bet ir man po siuvimo KKGN buvo siaubingas uzdegimas. Paskutine diena ligonineje pasakiau, kad blogai jauciuosi, skauda, bet gyd. Banga atmestinai apziurejo ir paleido namo. Po keliu dienu su didziausia temperatura teko grizti ten. Gavau antibiotiku. Aisku, antibiotikai trumpam pagerino situacija. Po savaites tarpviete supuliavo, skausmai didziuliai. Vel vaziavau i KKGN. Trauke siulus. Budejusi gydytoja buvo sokiruota del susiutos zaizdos...Po tokio streso ir antibiotiku vartojimo po savaites prasidejo plauciu uzdegimas. Nors praejo 2 menesiai po gimdymo, iki siol neatsigaunu normaliai...
Atsakyti
Dolly*, Melro, jus abi, kiek supratau siuvo Banga?
keista. iki siol tik gerus atsiliepimus apie ja girdejau... labai uzjauciu del tokiu nemalonumu.. 4u.gif
na bet.. as labai noreciau gimdyti pas V.Maciulaitiene, tikiuosi pavyks susitarti.. beje, pries kiek laiko iki gimdymo mazdaug, jau ejot pas savo gydytojus "rimtam" pokalbiui ?
Atsakyti
QUOTE(dolly* @ 2012 08 08, 22:11)
Ar cia sutapimas, ar ne, bet ir man po siuvimo KKGN buvo siaubingas uzdegimas. Paskutine diena ligonineje pasakiau, kad blogai jauciuosi, skauda, bet gyd. Banga atmestinai apziurejo ir paleido namo. Po keliu dienu su didziausia temperatura teko grizti ten. Gavau antibiotiku. Aisku, antibiotikai trumpam pagerino situacija. Po savaites tarpviete supuliavo, skausmai didziuliai. Vel vaziavau i KKGN. Trauke siulus. Budejusi gydytoja buvo sokiruota del susiutos zaizdos...Po tokio streso ir antibiotiku vartojimo po savaites prasidejo plauciu uzdegimas. Nors praejo 2 menesiai po gimdymo, iki siol neatsigaunu normaliai...

ojej ojej verysad.gif sveikatos jums!!

tinike, eikit pries kokius 2 menesius, kad jei, neduokdie, nepavyktu ar persigalvotumet, dar turetumet laiko apmastymams... mirksiukas.gif
Atsakyti