Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Deimantuke* @ 2012 06 03, 17:23)
Nes kiek as skaiciau forume, tai toks ispudis susidare, kad Krikscioniskuose tik pas gyd. Banga gali gimdyti ir klupint, ir sedint. Tai galvoju uzklausti, tai ka kiti gydytojai ten nemoka priimineti gimdymu skirtingose pozose.

Na man teko gimdyti (pradeti) biggrin.gif prie gyd V. Maciulaitienes, tai kaip jau sakiau viska turejau... Bet daugiausiai su tom pozom, daiktais tai padeda akusere mirksiukas.gif Gaila vardu nepamenu nei vienos blush2.gif Viena buvo jauna ir be galo miela, pasikeitus pamainai daug vyresne moteryte ir daaaaug grieztesne, bet uz tai jai tik aciu 4u.gif
Gaila, kad ju begalines pastangos ir mano vistiek baigesi extra CP doh.gif Na, bet rezultatas dabar zaidzia salia manes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2012 06 03, 13:37)
Sveikos, noriu paklausti. Kokioje pozoje leidzia gimdyti siuose gimdymo namuose? Ar yra vonia, gimdymo kedes gimdyklose?

gimdykla viena. esant reikalui, gimdoma priešgimdyvinėj. "taburetę" turi, kamuolį, čiužinukus, vonią

Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 21, 17:19)
Vakar buvau pas juos paskaitėlėje, tai sakė, kad nuo š.m. kovo 8-osios jau veikia naujasis priestatas, kuriame yra šešios privačios palatos, kainuojančios po 100Lt, kuriose yra asmeniniai tualetai, dušai ir kiti viešbučio tipo patogumai. Taip pat minėjo, kad dėl atsiradusių šių naujų palatų gimdyvės taip nebesugrūdamos ir daugiavietėse pogimdyvinėse palatose.

tai gera naujiena. pagaliau sulaukiau! biggrin.gif valio
Atsakyti
[quote=teplė,2012 06 04, 10:59]
gimdykla viena. esant reikalui, gimdoma priešgimdyvinėj. "taburetę" turi, kamuolį, čiužinukus, vonią

Iš kur jūs žinot, kad gimdykla tik viena? g.gif bent jau prieš tris metus, kai gimdžiau pirmąjį savo KGN, tai tikrai ne viena buvo, nes buvom tuo metu trys gimdyvės ir tikrai bent jau aš tai buvau gimdykloje viena, nežinau kaip kitos dvi.
Atsakyti
[quote=balta kava,2012 06 04, 09:14]
[quote=teplė,2012 06 04, 10:59]
Iš kur jūs žinot, kad gimdykla tik viena? g.gif bent jau prieš tris metus, kai gimdžiau pirmąjį savo KGN, tai tikrai ne viena buvo, nes buvom tuo metu trys gimdyvės ir tikrai bent jau aš tai buvau gimdykloje viena, nežinau kaip kitos dvi.
[/quote]

yra CP operacinė ir priešgimdyvinė palata, kurioje esant reikalui priimamas gimdymas (ten ir buvo jūsų kolegos). bent taip buvo prieš 3 mir 1 m 4mėn, kai priestatą tik įrenginėjo

pastarąjį kartą atvykau gimdyti antrąją, buvo nemažai gimdyvių, tai gydytojai svarstė, kurią pirmą vest į gimdyklą, kuri bus pirmesnė. žodžiu, į eilę statė, bet neapsiriko biggrin.gif
tam ankštam koridoriuj esu buvus 4 kartus - daugiau gimdyklų nemačiau, nors kambariukus ten gali ant pirštų suskaičiuot

dabar jau erdviau. būtų įdomu išgirst šviežesnių įspūdžių iš naujo korpuso bigsmile.gif
Atsakyti
Gimdziau siuose namuose pries 2m ir2men.Prisiminimai patys geriausi. Neisdildoma ispudi paliko akusere Jurate Minelgiene. Ji kaip mama,vis vaiksto klausia ar viskas gerai,ateina patrint nugara. Galu gale sako tu parek,nelaikyk taip visko savy,bus lengviau. Kai reiks gimdyt antra labai noreciau,kad nuvaziavus (nesitarus su niekuom) vel dirbtu JI wub.gif prie jos galeciau gimdyt tikriausiai dar3, nors pirmasis gimdymas ne is lengvuju...

Taciau apie gydytoja Nijole Toleikiene geru atsiliepimu deja pasakyt negaliu...Gerai kai viskas gerai baigiasi,bet jei kas ne taip,tai oj kokios pasekmes gimdyvei.

Gal kas zinote nuo keliu h keiciasi darbuotojos?Tik ryte ar ir vakare kazkuriuo metu?
Atsakyti
O man idomu , kokia nuomone tu mamayciu , kurios vaziavo nesitarusios ir niekam nieko nemokejo... Ar ir tada visi buna malonus, nes praeita sav.ten atlikau ultragarsa, tai buvau labai maloniai priimta, o paskui teko paluket tam koridoriuje pro kuri atvaziuoja gimdyti, tai visos tokios malonios buvo smile.gif. Ir dar... Kaip su tom mokamom palatom? Koks ju uzimtumas buna?
Atsakyti
smile.gif+2012 06 15, 18:47-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 06 15, 18:47)
O man idomu , kokia nuomone tu mamayciu , kurios vaziavo nesitarusios ir niekam nieko nemokejo... Ar ir tada visi buna malonus, nes praeita sav.ten atlikau ultragarsa, tai buvau labai maloniai priimta, o paskui teko paluket tam koridoriuje pro kuri atvaziuoja gimdyti, tai visos tokios malonios buvo smile.gif. Ir dar... Kaip su tom mokamom palatom? Koks ju uzimtumas buna?

As abu kartus vaziavau nesitarusi, visi kartai normalus,niekas ten kazkaip blogai ar atmestinai nesielge, aisku, suprantu as jas, kad nebuvo to tokio didelio sokinejimo ir lipsnumo, pataikavimo, man jo ir nereikia, bet abu gimdymai nakti prasidejo, tai ir man butu sunku is lovos isverstai sokineti smile.gif Bet viskas ko reikejo buvo smile.gif
Atsakyti
KGN gimdžiau prieš mėnesiuką ax.gif . Įspūdis labai geras. 4u.gif Važiavau be išankstinio nusiteikimo, tik žinojau, kad imsim mokamą palatą vien dėl to, kad norėjau vyrą visą laiką turėt šalia, o paprastose tam galimybės nelabai buvo.
Gimdymas truko daugiau nei parą, bet visgi baigėsi ekstra CP, tai per tą laiką buvo kada viską apžiūrėt smile.gif Kaip suprantu "oficiali" gimdykla yra viena, taip pat gimdoma ir priešgimdyvinėje palatoje (kaip tik ten aš ir bandžiau gimdyt), joje yra vonia, kamuolys, visokių paminkštinimų, kad būtų galima klupint, tupint ir pan. gimdyt. Yra ir dar kelios ala palatos laukimui, bet iš vidaus jų nemačiau, tik girdėjau, kad ir ten "veiksmas" vyksta. ax.gif Ir viena operacinė bei pooperacinė palata.
Dėl aplinkos. Senajame pastate kur visa "gimdymo zona" nieko įmantraus nėra. Ten labai paprasta, kiek "senoviška", bet švaru, tvarkinga. Naujajame - viskas blizgėte blizga naujumu. Mokamos palatos labai jaukios, didelės. Ten yra interneto ryšys, TV antena (čia kam aktualu), atskiroje patalpoje bendra viruvė/svetainė/laukiamasis svečiams - kone viešbutis. Kas man užkliuvo - tai laaabai aukšos lovos, į kurias po CP turėjau tiesiog vos ne pasistiebusi įsiridenti doh.gif
Personalas - tobula. Patikėkit klinikose nė pro kur tokio nebus. cool.gif Esu labai dėkinga gydytojams (man teko trys daktarės plius anesteziologas), akušerei Daliai, a/n sesutėm, ir neonotologams thumbup.gif thumbup.gif. Klausk ką nori, kiek nori ir kada nori. thumbup.gif
Dėl pamainų keitimosi - kaip supratau, keičias 8 ryte.
Na atrodo bendrą vaizdą sudariau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 06 15, 18:47-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 06 15, 18:47)
as vaziavau nesitarus.Po visko vyras dave keleta lituku,bet gydytoja sako kam beduodat juk jau gime.Tikrai nera taip,kad tik ir lauktu.Bet man paciai norejosi duot,"atsilygint" uz toki rupestinguma
Atsakyti
smile.gif+2012 06 20, 19:23-->
QUOTE(Skaidrute smile.gif @ 2012 06 20, 19:23)
KGN gimdžiau prieš mėnesiuką  ax.gif . Įspūdis labai geras.  4u.gif Važiavau be išankstinio nusiteikimo, tik žinojau, kad imsim mokamą palatą vien dėl to, kad norėjau vyrą visą laiką turėt šalia, o paprastose tam galimybės nelabai buvo.
Gimdymas truko daugiau nei parą, bet visgi baigėsi ekstra CP, tai per tą laiką buvo kada viską apžiūrėt  smile.gif Kaip suprantu "oficiali" gimdykla yra viena, taip pat gimdoma ir priešgimdyvinėje palatoje (kaip tik ten aš ir bandžiau gimdyt), joje yra vonia, kamuolys, visokių paminkštinimų, kad būtų galima klupint, tupint ir pan. gimdyt. Yra ir dar kelios ala palatos laukimui, bet iš vidaus jų nemačiau, tik girdėjau, kad ir ten "veiksmas" vyksta. ax.gif  Ir viena operacinė bei pooperacinė palata.
Dėl aplinkos. Senajame pastate kur visa "gimdymo zona" nieko įmantraus nėra. Ten labai paprasta, kiek "senoviška", bet švaru, tvarkinga. Naujajame - viskas blizgėte blizga naujumu. Mokamos palatos labai jaukios, didelės. Ten yra interneto ryšys, TV antena (čia kam aktualu), atskiroje patalpoje bendra viruvė/svetainė/laukiamasis svečiams - kone viešbutis. Kas man užkliuvo - tai laaabai aukšos lovos, į kurias po CP turėjau tiesiog vos ne pasistiebusi įsiridenti doh.gif
Personalas - tobula.Patikėkit klinikose nė pro kur tokio nebus. cool.gif Esu labai dėkinga gydytojams (man teko trys daktarės plius anesteziologas), akušerei Daliai, a/n sesutėm, ir neonotologams thumbup.gif  thumbup.gif. Klausk ką nori, kiek nori ir kada nori.  thumbup.gif
Dėl pamainų keitimosi - kaip supratau, keičias 8 ryte.
Na atrodo bendrą vaizdą sudariau  blush2.gif  ax.gif

O kodel teigiate, kad Klinikose tokio rupestingumo nebus? As pirma karta gimdziau KGN, o antra Klinikose, ir nedrisciau teigti, kad Klinikose personalas ne tobulas, viskas buvo tikrai labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingsius @ 2012 06 23, 22:55)
O kodel teigiate, kad Klinikose tokio rupestingumo nebus? As pirma karta gimdziau KGN, o antra Klinikose, ir nedrisciau teigti, kad Klinikose personalas ne tobulas, viskas buvo tikrai labai gerai  smile.gif

pritariu. ir ten, ir ten panašiai. tobulumui ribų nėra
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit gyd. Daivos Statkevičienės mobilaus telefono numerį, būčiau labai dėkinga, jei jį atsiūstumėt į AŽ.
Atsakyti