KGN gimdžiau prieš mėnesiuką
. Įspūdis labai geras.
Važiavau be išankstinio nusiteikimo, tik žinojau, kad imsim mokamą palatą vien dėl to, kad norėjau vyrą visą laiką turėt šalia, o paprastose tam galimybės nelabai buvo.
Gimdymas truko daugiau nei parą, bet visgi baigėsi ekstra CP, tai per tą laiką buvo kada viską apžiūrėt
Kaip suprantu "oficiali" gimdykla yra viena, taip pat gimdoma ir priešgimdyvinėje palatoje (kaip tik ten aš ir bandžiau gimdyt), joje yra vonia, kamuolys, visokių paminkštinimų, kad būtų galima klupint, tupint ir pan. gimdyt. Yra ir dar kelios ala palatos laukimui, bet iš vidaus jų nemačiau, tik girdėjau, kad ir ten "veiksmas" vyksta.
Ir viena operacinė bei pooperacinė palata.
Dėl aplinkos. Senajame pastate kur visa "gimdymo zona" nieko įmantraus nėra. Ten labai paprasta, kiek "senoviška", bet švaru, tvarkinga. Naujajame - viskas blizgėte blizga naujumu. Mokamos palatos labai jaukios, didelės. Ten yra interneto ryšys, TV antena (čia kam aktualu), atskiroje patalpoje bendra viruvė/svetainė/laukiamasis svečiams - kone viešbutis. Kas man užkliuvo - tai laaabai aukšos lovos, į kurias po CP turėjau tiesiog vos ne pasistiebusi įsiridenti
Personalas - tobula. Patikėkit klinikose nė pro kur tokio nebus.
Esu labai dėkinga gydytojams (man teko trys daktarės plius anesteziologas), akušerei Daliai, a/n sesutėm, ir neonotologams
. Klausk ką nori, kiek nori ir kada nori.
Dėl pamainų keitimosi - kaip supratau, keičias 8 ryte.
Na atrodo bendrą vaizdą sudariau