Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

As gimdyti atvaziavau nakti, tai pasistate vyras masina prie gimdymo namu. Kai jau aplankyti atvaziuodavo, tai statydavosi Akropolio aikstelej, na o kai atvaziavo pasiimti musu su maziuku, tai zinoma, kad prie gimdymo namu pasistate masina kur vietos mokamos, kad kuo arciau butu ax.gif
o del tasiu, tai vyrui liepe nunesti jas i priesgimdyvine palata. Iseme ko prireiks gimdykloj ir viskas, o visi kiti daiktai ir buvo toje palatoje.
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2011 01 19, 12:23)
o sakykit ar šioje ligoninėje nėra mokamų palatų, kad galėtum būti kartu su vyru?  4u.gif

yra privati palata su vonia ir tualetu, para kainuoja 100 lt.Kambarys labai tavrkingas, jaukus, yra mini virtuvele saldytuvas, vidulys, staliukas su 2 kedem, butiniausi indai, kelios vazos.Tvarkomas kas ryta kambarines. Man ten labai patiko ramu, visa seima kartu, galima ramiai ir lankytojus priimt jei yra noras thumbup.gif tiesa del jos tartis reikia vos tik atvykus gimdyt, nes daznai buna uzimta, beto joje galima buti tik tada jei gimdymas buvo sklandus, kitu atveju guldo i skyriu arciau personalo, kadangi privati palata yra atokiau nuo visu kitu, ten kur isikures dienos stacionaras mirksiukas.gif
siaip man sie gimdymo namai labai patiko tiek mediku prieziura tiek pats poziuris i procesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2011 01 20, 13:18)
yra privati palata su vonia ir tualetu, para kainuoja 100 lt.Kambarys labai tavrkingas, jaukus, yra mini virtuvele saldytuvas, vidulys, staliukas su 2 kedem, butiniausi indai, kelios vazos.Tvarkomas kas ryta kambarines. Man ten labai patiko ramu, visa seima kartu, galima ramiai ir lankytojus priimt jei yra noras thumbup.gif tiesa del jos tartis reikia vos tik atvykus gimdyt, nes daznai buna uzimta, beto joje galima buti tik tada jei gimdymas buvo sklandus, kitu atveju guldo i skyriu arciau personalo, kadangi privati palata yra atokiau nuo visu kitu, ten kur isikures dienos stacionaras mirksiukas.gif
siaip man sie gimdymo namai labai patiko tiek mediku prieziura tiek pats poziuris i procesa drinks_cheers.gif

O toje palatoje gali vyresnis vaikiukas kartu gyventi? Ar tik vyras ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sukute @ 2011 01 19, 01:06)
Ne ne, tikrai aptarnavimo jokio nereikia lotuliukas.gif juk suprantama, kad cia valdiska istaiga ir niekas prie taves istisai nebus ir uz tave vaikelio nepriziures ax.gif antra para, kai jau daugmaz mokejau kaip su tuo savo kleckiuku elgtis, tai man tu sesuciu per daug ir nereikejo. Nu nugrauze man papulius, bet del to nejau niekam ir nesiskundziau. Tepiau kaip ismaniau, dariau oro vonias... Vaikelis antra para siek tiek verke vienu momentu, tai dar barti gavau nuo sesutes, kad istisai neleidziu vaikui zysti. Kai pasakiau, kad nugrauze ir siek tiek noriu pailsinti, tai isreze tipo kas man svarbiau mano papai ar vaikas blink.gif Nors pries tai uzejusi sesute liepe istisai vaikelio prie saves nelaikyti. Paguldyti i ta lovute, nes ir vaikeliui bus vesiau (buvo baisiai karsta), ir as galesiu siek tiek pailseti...
Jokiu budu nesakau, kad ten visas personalas yra baisus. Tiesiog man daugumoj atveju teko susidurti su susiraukusiom ir aprekinaciom personom. Norejosi siek tiek zmogiskumo ir supratingumo... tik tiek blush2.gif Keletas buvo tikrai maloniu, kurioms, matyt, tinka ir patinka ju darbas, tai aciu joms smile.gif
O gimdyti man ispuole pas gydytoja Statkeviciene... Nei trupucio neabejoju jos profesionalumu, tiesiog buvo kontrastas tarp jos ir akuseres. Akusere tokia maloni, rami ir siltas zmogus, visad padrasinantis, o vat gydytoja kazko buvo pradejusi isterikuoti lotuliukas.gif

as irgi gimdziau pas gyd. Statkeviciene, bet apie ja galiu pasakyti tik pacius silciausius zodzius. 4u.gif
Atsakyti
hmm... tik viena mokama palata... kaip įdomiai ten pas juos smile.gif o sakykit gal kas nors gimdėt vandeny? Planuoju tartis su gydytoja bet nežinau koks jų požiūris į tai.
Atsakyti
Galima vandeny gimdyt, kaip tik kai gulejau su gresianciu viena mamyte gimde vandeni, tik, kad jos lelius buvo labai didelis ir ji pati neisgimde, tai dare po to extra cp smile.gif
Man atrodo gyd. B. Kulikauskaite daugiau gimdymus vandeny priimineja smile.gif bet tiksliai nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niki0603: 22 sausio 2011 - 20:01
QUOTE(niki0603 @ 2011 01 22, 20:00)
Galima vandeny gimdyt, kaip tik kai gulejau su gresianciu viena mamyte gimde vandeni, tik, kad jos lelius buvo labai didelis ir ji pati neisgimde, tai dare po to extra cp smile.gif 
Man atrodo gyd. B. Kulikauskaite daugiau gimdymus vandeny priimineja smile.gif bet tiksliai nezinau...

aciu kad pasidalinat informacija 4u.gif
Atsakyti
o kaip suzinoti budinciu gydytoju darbo grafikus? Arba kas gimdet ryte/diena- zinau, kad buna vedeja ir B. Kulikauskaite, tai pvz kuri priima gimdyma? ax.gif mane priziuri vedeja dabar, labai tikiuosi pas ja papulti, arba pas Banga blush2.gif
Atsakyti
Loveco, sveikinu, jau pagimdei - pagal liniuote ziuriu 4u.gif

Pas ka papuolei? Kaip jautiesi? Kaip taip greit prie interneto prisijungei? Krikscioniskuose galima internetu naudotis?
Atsakyti
QUOTE(sukute @ 2011 01 19, 00:06)
O gimdyti man ispuole pas gydytoja Statkeviciene... Nei trupucio neabejoju jos profesionalumu, tiesiog buvo kontrastas tarp jos ir akuseres. Akusere tokia maloni, rami ir siltas zmogus, visad padrasinantis, o vat gydytoja kazko buvo pradejusi isterikuoti lotuliukas.gif

ir as pas ta pacia gydytoja ir tikriausiai ta pacia akusere gimdziau (pavardes deja nezinau) smile.gif. jei ne akusere tai nzn kaip buciau pagimdzius biggrin.gif, ji ir nuramino, ir pamokino kaip kvepuot kaip ir kada stum, zodziu super. vaiku sesutes visos geros buvo, visos malonios. ir nieko nereikejo niekam moket ar prasyt kad priziuretu mus..
Atsakyti
As irgi gimdziau siuose namuose, pries savaite. Gimdziau nesitarus. Gimdyme dalyvavo gyd. Statkeviciene, o akuseres tik varda zinau Odeta biggrin.gif Tikrai, labai superine ir nuostabi komanda 4u.gif As ten didziausioj isterijoj buvau, tai tuo metu visi aplinkui nervino doh.gif Bet is tikro ir po gimdymo, ir tos 3 dienos palatoje praejo greitai ir sekmingai. Gydytojos, sesutes, akuseres, ir visas personalas ten labai malonus ir tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitur, bet ten man nepatiko. Atvažiavau naktį apie 2h. Tai kalbėt tik pašnibždom galėjau. Tik garsesni žodį ištariu ir tuo tildo. Tai gerai, kad dar pratempiau iki ryto, o tai ir gimdyt pašnibždom būtų tekę. doh.gif WC nėra toje patalpoj, kur stato klizma. Tenka iki jo bėkt, aš iki jo vos spėjau. blush2.gif Man dar pasisekė, kad neužimtas buvo. Kitom taip nepasiseka... Gimdykla tik viena. Tai jei atvažiuoja dar viena gimdyvė, jai tenka gimdyt priešgimdyvinėje palatoj. Perkėlė mane į gimdyklą apie 7 kažkur. Pataikiau ant pamainu pasikeitimo, tai buvau palikta 2 valandom beveik be priežiūros. verysad.gif
Atsakyti