Ne ne, tikrai aptarnavimo jokio nereikia

juk suprantama, kad cia valdiska istaiga ir niekas prie taves istisai nebus ir uz tave vaikelio nepriziures

antra para, kai jau daugmaz mokejau kaip su tuo savo kleckiuku elgtis, tai man tu sesuciu per daug ir nereikejo. Nu nugrauze man papulius, bet del to nejau niekam ir nesiskundziau. Tepiau kaip ismaniau, dariau oro vonias... Vaikelis antra para siek tiek verke vienu momentu, tai dar barti gavau nuo sesutes, kad istisai neleidziu vaikui zysti. Kai pasakiau, kad nugrauze ir siek tiek noriu pailsinti, tai isreze tipo kas man svarbiau mano papai ar vaikas

Nors pries tai uzejusi sesute liepe istisai vaikelio prie saves nelaikyti. Paguldyti i ta lovute, nes ir vaikeliui bus vesiau (buvo baisiai karsta), ir as galesiu siek tiek pailseti...
Jokiu budu nesakau, kad ten visas personalas yra baisus. Tiesiog man daugumoj atveju teko susidurti su susiraukusiom ir aprekinaciom personom. Norejosi siek tiek zmogiskumo ir supratingumo... tik tiek

Keletas buvo tikrai maloniu, kurioms, matyt, tinka ir patinka ju darbas, tai aciu joms
O gimdyti man ispuole pas gydytoja Statkeviciene... Nei trupucio neabejoju jos profesionalumu, tiesiog buvo kontrastas tarp jos ir akuseres. Akusere tokia maloni, rami ir siltas zmogus, visad padrasinantis, o vat gydytoja kazko buvo pradejusi isterikuoti
as irgi gimdziau pas gyd. Statkeviciene, bet apie ja galiu pasakyti tik pacius silciausius zodzius.