O kaip su naktiniais baltiniais. Pries 7 metus liepe ju rengtis, o kaip dabar? Ar verta veztis savo?
QUOTE(mamadaiva @ 2012 05 09, 17:34)
O kaip su naktiniais baltiniais. Pries 7 metus liepe ju rengtis, o kaip dabar? Ar verta veztis savo?
Gimdymui tai jie savo duoda tokius "seksovus" trumpus Po gimdymo ir dave ligonines, bet galima ir savais rengtis, antra diena jau vilkausi savais
QUOTE(Babauziukas @ 2012 03 13, 19:04)
Jei reiketu vel gimdyti, vel rinkciausi siuos gimdymo namus
ir aš taip sakiau kai pagimdžiau pirmąją prie 6 metus. Personalas tikrai puikus Kai pastojau antrąkart , kažkaip noras praėjo dėl kūdikio saugumo, tad rinkausi 2 ligoninę Nors nėštumą prižiūrėjo gydytoja krikščioniškuose
Pirmoji gimė apsisukus virkštelę kelis kart aplink kakliuką, pridusus..baisu man buvo. Jie neturi kūdikių reanimacijos ..jeigu kas veža į Klinikas bet juk svarbi kiekviena sekundė. Antroji gimė be jokių problemų, lengvai Beto čia visos guli po vieną su savo leliuku, o vyras gali likti už 15lt/parai Dušo, WC palatoje nėra, bet jie suremontuoti, kasdien po keliskart valomi..niekad nereikėjo laukti už durų
Merginos, pasidalinkit kaip gimdet, t.y. gimdymo pozos, kirpimai, plysimai, skausmo malsinimas
Ne viena rašėte jog pinigėlių neėmė, o iš mūsų paėmė, nors ir sakė jog nereikėjo Nors mes ir buvome nutarę kad duosime Kažkaip negaila kai viskas vyko sklandžiai, sulaukėm reikiamos pagalbos ir pamatėm savo džiaugsmelį Vaikų skyriuje davėm gydytojai ir sesutėm išvažiuojant kavos ir saldainių, taip pat priėmė, nors sakė kad nereikėjo, bet matėsi jog patiko
Kas turejo planini cezari ir gimdet KGn nesusitarusios su konkreciu gydytoju, gal patarsit, kaip viskas vyksta? Man jau buvo darytas vienas cezaris, dar abrazija turejau ( buvo nesivystantis nestumas), dabar ir cezario noreciau. Tai galvoju kaip viskas vyksta... Pirma kart tai buvo sedmenine pirmaeiga, bet neplaninis, gydyoja taip sake kai uzeis saremiai ar vandenys nubegs vaziuoti, taip ir padariau... Dabar galvoju kaip su tuo planiniu buna reikia siuntimo kazkokio ar taip nuvaziuoji ir sakai- man cezari tokia ir tokia diena , as kazkaip su savo gydytoja nesusisneku, nieko ji man konkreciai nepasako...
QUOTE(damora @ 2012 05 26, 00:21)
Kas turejo planini cezari ir gimdet KGn nesusitarusios su konkreciu gydytoju, gal patarsit, kaip viskas vyksta? Man jau buvo darytas vienas cezaris, dar abrazija turejau ( buvo nesivystantis nestumas), dabar ir cezario noreciau. Tai galvoju kaip viskas vyksta... Pirma kart tai buvo sedmenine pirmaeiga, bet neplaninis, gydyoja taip sake kai uzeis saremiai ar vandenys nubegs vaziuoti, taip ir padariau... Dabar galvoju kaip su tuo planiniu buna reikia siuntimo kazkokio ar taip nuvaziuoji ir sakai- man cezari tokia ir tokia diena , as kazkaip su savo gydytoja nesusisneku, nieko ji man konkreciai nepasako...
planiniam cp reikalingas siuntimas.
Del noru - gali nebuti indikaciju cezario pjuviui, tai tada siek tiek kebliau su norais. Jei tikrai reikalingas planinis cp, siuntima duos jei tai bus jusu noras - bandykit ieskoti, kas sutiks "ant popieriaus" pripaisyti priezasciu ir atlikti cp..
QUOTE(balta kava @ 2012 06 02, 09:55)
Gal kuri neseniai gimdžiusi mamytė galėtų parašyti ar KGN duoda savo naktinius gimdymui ar savo reikia turėti? ir leliuką jie savo rubeliais rengia ar reikia savo turėti?
duoda naktinius. vaikiukus rengia savo rubeliais, galima ir savo. Mokamose palatose yra chalatas, ranksluosciai, vienkartiniai patiesaliukai, indai.
Sveikos, noriu paklausti. Kokioje pozoje leidzia gimdyti siuose gimdymo namuose? Ar yra vonia, gimdymo kedes gimdyklose?
QUOTE(Deimantuke* @ 2012 06 03, 14:37)
Sveikos, noriu paklausti. Kokioje pozoje leidzia gimdyti siuose gimdymo namuose? Ar yra vonia, gimdymo kedes gimdyklose?
Kokiom nori pozom ir kur tu tik nori, tiklsiau kaip tau patogu... Yra dusas, galimybe gimdyti vandeni, kedutes tos yra, kamuoliai, lovos ir t.t. Akusere bent jau man atnese ir kamuoli ir kedute, reikejo ir to ir to is pradziu, o jau po to...
QUOTE(niki0603 @ 2012 06 03, 14:15)
Kokiom nori pozom ir kur tu tik nori, tiklsiau kaip tau patogu... Yra dusas, galimybe gimdyti vandeni, kedutes tos yra, kamuoliai, lovos ir t.t. Akusere bent jau man atnese ir kamuoli ir kedute, reikejo ir to ir to is pradziu, o jau po to...
Nes kiek as skaiciau forume, tai toks ispudis susidare, kad Krikscioniskuose tik pas gyd. Banga gali gimdyti ir klupint, ir sedint. Tai galvoju uzklausti, tai ka kiti gydytojai ten nemoka priimineti gimdymu skirtingose pozose.