QUOTE(sonca1 @ 2012 02 10, 23:21)
nzn kaip cia jums taip nutiko,niekas jos neliaupsina, ji tiesiog gera giekologe,mano nestumas taip pat nebuvo is lengvuju,buvo problemu,tyrimus dare taip daznai kaip reikejo ,ehoskopija beveik kas menesi,ir lankiausi labai daznai ir daug kartu per nestuma,puikiai priziurejo ir rupinosi tiek kiek nuo jos priklause,as labai uz daug ka esu jai dekinga,nedaviau kysiu,nuosirdesnes daktares as nebuvau sutikus.Ji labai ramus zmogus,nedaro panikos ten kur nereikia,gal jums ir nereikejo super prieziuros ,gal per daug viska sureiksminote,juk hormonai veikia nestumo metu norisi globos,bet tai reikia seimoje ieskoti,kaip suprantu viskas jums gerai ir leliukui viskas ok,tai kodel dabar priekaistauti,Ir dar jei tik telef konsultavotes vadinasi nebuvo taip blogai,nestumas ne liga bet sukelia daug nepatogumu,bet nereiskia kad turime sveikatos problemu arba jos tokios rimtos kaip atrodo.Ji ginekologe ir priziuri nestuma -vaikeli ir jusu sveikata tik tiek kiek ji priklauso nuo nestumo,o jei yra kitu sveikatos problemu reikia i seimos gyd kreiptis,jis nukreips kur reikia.IR DAR KLAUSIMAS ,KODEL NEPERSIRASETE PAS KITA GINE JEI SI NETIKO?
Man atrodo, kad as pakankamai aiskiai parasiau, kad tai yra tik mano asmenine patirtis ir nuomone, jums jos niekas neprimeta ir tikrai nepriekaistauja, o tiesiog dalinuosi ja
Jei jusu patirtis tik gera, tai smagu, taciau jus jos man irgi neprimeskite, nes tai tik jusu patirtis
Ir patikekit as ne is tu, kurios susireiksmina ar demesio nori. Tiesiog noriu geros ir kokybiskos prieziuros, tik tiek
Atsakymai i jusu pastebejimus ir klausimus
Deja, bet su mano problemomis jau reikejo panikuoti, nes iki priimamojo galejau jau ir nenuvaziuoti. Telefonu konsultavausi todel, kad gydytoja negalejo priimti ir vis kartojo, kad cia nieko rimto. Nepersirasiau, nes visa likusi nestuma pragulejau ligonineje ir daugiau su Banga susitikus nebuvau, tad ir reikalo nematau persirasineti, juolab turiu ten superine seimos gydytoja, kurios deka (ir KMUK be galo profesionalaus akuserinio skyriaus personalo) siandien su mazyliu gyvename
Ir jums dar karta noriu pabrezti, kad tai MANO patirtis