Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Gretucka @ 2012 01 30, 12:10)
Sveikos, norejau paklausti del krikscioniskuju gimdymo namu priestato kur jau vis planuoja atidaryti, bet kiek suprantu dar jo vis neatidaro g.gif Gal is ten besilankanciu dabar merginu ka nors zinote apie ta priestata? 4u.gif

Is seseles girdejau, kad kovo menesi jau turetu atidaryti thumbup.gif
Atsakyti
dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingsius @ 2012 02 06, 15:44)
Musu Banga irgi abu kartus nepaklause, ar norime zinoti vaikelio lyti, ar ne, tiesiog ziuredama, pasake "Va kaip spurda mergyte" ir kita karta "Kaip graziai broliukas isitaises". Gerai, kad mes norejome zinoti, tai nesureiksminome sio ivykio, bet bendraja prasme ji grubiai pazeidzia gydytojo etika nepaklausdama paciento smile.gif  O ir siaip apie sia gydytoja nesu geriausios nuomones ir niekaip nesuprantu tu, kurie ja liaupsina... Per begalini pacienciu skaiciu sugeba priimti tik 1k/2men., o esant rimtoms problemoms su sveikata, konsultuodama telefonu viska nuraso ant vaikelio ir nestumo - o ka jau kalbet apie tyrimus.  Aisku cia tik mano asmenine nuomone ir patirtis - jei nera jokiu problemu su sveikata nestumo metu, tada si gydytoja super - tik graziai pasneka ir visko uztenka  smile.gif

nzn kaip cia jums taip nutiko,niekas jos neliaupsina, ji tiesiog gera giekologe,mano nestumas taip pat nebuvo is lengvuju,buvo problemu,tyrimus dare taip daznai kaip reikejo ,ehoskopija beveik kas menesi,ir lankiausi labai daznai ir daug kartu per nestuma,puikiai priziurejo ir rupinosi tiek kiek nuo jos priklause,as labai uz daug ka esu jai dekinga,nedaviau kysiu,nuosirdesnes daktares as nebuvau sutikus.Ji labai ramus zmogus,nedaro panikos ten kur nereikia,gal jums ir nereikejo super prieziuros ,gal per daug viska sureiksminote,juk hormonai veikia nestumo metu norisi globos,bet tai reikia seimoje ieskoti,kaip suprantu viskas jums gerai ir leliukui viskas ok,tai kodel dabar priekaistauti,Ir dar jei tik telef konsultavotes vadinasi nebuvo taip blogai,nestumas ne liga bet sukelia daug nepatogumu,bet nereiskia kad turime sveikatos problemu arba jos tokios rimtos kaip atrodo.Ji ginekologe ir priziuri nestuma -vaikeli ir jusu sveikata tik tiek kiek ji priklauso nuo nestumo,o jei yra kitu sveikatos problemu reikia i seimos gyd kreiptis,jis nukreips kur reikia.IR DAR KLAUSIMAS ,KODEL NEPERSIRASETE PAS KITA GINE JEI SI NETIKO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonca1: 10 vasario 2012 - 23:27
As savo leliu gimdziau siuose gimdymo namose, tai man viskas kaip ir o.k. su gimdymu, tik nelabai patiko. aujagimiu skyriaus kai kurios gydytojos ir sesutes. Kazkaip norejosi is ju daugiau pagalbos ir informacijos. Pirma para gulint su leliuku, sesutes nieko nepaaiskino, ka su leliuku daryti, kada maitinti, kada pampersa pakeisti ir t.t.Reikejo viska paciai klausti. Aisku antrakart tikrai jau viska zinociau, bet pirmakart pagimdzius, tai buvo truputi nejauku. Tai va mano tokia patirtis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg777 @ 2012 02 13, 15:37)
As savo leliu gimdziau siuose gimdymo namose, tai man viskas kaip ir o.k. su gimdymu, tik nelabai patiko. aujagimiu skyriaus kai kurios gydytojos ir sesutes. Kazkaip norejosi is ju daugiau pagalbos ir informacijos. Pirma para gulint su leliuku, sesutes nieko nepaaiskino, ka su leliuku daryti, kada maitinti, kada pampersa pakeisti ir t.t.Reikejo viska paciai klausti. Aisku antrakart tikrai jau viska zinociau, bet pirmakart pagimdzius, tai buvo truputi nejauku. Tai va mano tokia patirtis.  ax.gif

drinks_cheers.gif cia turbut vienintelis siu gimdymo namu minusas. ir dar aisku wc ir dusu trukumas smile.gif
Atsakyti
O tai sakykit sesuciu ar gydytoju kazko paklausius, normaliai atsako, paaiskina ar nepatenkintos buna?

O del wc ir duso, tai ka eilej laukti tenka?
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2012 02 15, 00:43)
O tai sakykit sesuciu ar gydytoju kazko paklausius, normaliai atsako, paaiskina ar nepatenkintos buna?

Nu kai aš gegužę gulėjau, tai man tik viena sesutė nelabai patiko, bet tik iš pradžių, nes paskui supratau, kad ji žmogus geras, tik pati natūra, tokia įdomi taip sakant smile.gif

O šiaip esu visiškai patenkinta personalu ir jo darbu, nes pragulėjau savaitę ir per visą savaitę gavau ir patarimų ir superinę priežiūrą, aišku kai kurių reikėdavo ir klaust ir aiškintis ko nesupratau bet normalu manau taip, nes negali gi žmonės žinot ką tau siūlyt, ką pati žinai ko ne... o kai paklausdavau, tikrai maloniai paaiškindavo ax.gif

Dėl WC, tai porą kart tik teko palaukt, aišku popieriaus ne visada būna, bet iš esmės viskas normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2012 02 14, 23:43)

Personalas buvo tas pirmumo kriterijus del ko rinkausi siuos gimdymo namus. Man asmeniskai visos seseles ir gydytojos buvo malonios, paaiskino kiek reikejo, kiek klausiau.
O siaip man kazkaip labai idomiai skamba kai kuriu mamyciu pasisakymai, kad jos pyksta, kad seseles nepaaiskina ka daryti su leliuku, kada pampersa keisti ir panasiai. Na negi, mamytes dar budamos nestukes neskaito jokios literaturos? Juk ir dometis reikia, ir intuityviai jauti ko reikia mazyliui smile.gif negi begiosi kas valanda ir klausi personalo kada jau keisti pampersa?
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2012 02 15, 00:43)

Del sesuciu ir gydytoju, tai viska paaiskina ir papasakoja su malonumu (bent jau mums taip buvo) 4u.gif Vis uzsukdavo i palata ir klausdavo kaip sekasi, jei maziuke vergdavo ir ateidavo paklausti ar susitvarkom (visa laika buvau su vyru), is pradziu nesiseke maitinti, tai pacios liepdavo, kad kai bus maitinimas pasikviestumem, tai taip ir darydavom, sededavo, stovedavo ten jos prie manes su maziuke ilgai, nes vargom ziauriai doh.gif Bet nejauciau is ju puses jokio nepasitenkinimo... Man tai labai patiko prieziura ax.gif

Del wc- antram aukste yra du wc (vienas su dusu bendrai), tai jei vienas uzimtas, kitas visada budavo laisvas mirksiukas.gif Problemu tame nemaciau...Tualetinio popieriaus turejau savo, tai to valdisko net nenaudojau, tik popierinius ranksluoscius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly* @ 2012 02 15, 11:16)
Personalas buvo tas pirmumo kriterijus del ko rinkausi siuos gimdymo namus. Man asmeniskai visos seseles ir gydytojos buvo malonios, paaiskino kiek reikejo, kiek klausiau.
O siaip man kazkaip labai idomiai skamba kai kuriu mamyciu pasisakymai, kad jos pyksta, kad seseles nepaaiskina ka daryti su leliuku, kada pampersa keisti ir panasiai. Na negi, mamytes dar budamos nestukes neskaito jokios literaturos? Juk ir dometis reikia, ir intuityviai jauti ko reikia mazyliui smile.gif negi begiosi kas valanda ir klausi personalo kada jau keisti pampersa?

Na literatura ir lieka literatura, deja, teorija nuo praktikos kartais labai skiriasi smile.gif O kaip pati susiduri su situacija, tai taip greit neatgamini, ka kokioj knygoj skaitei ar pan. Kazkaip pirmines informacijos iskart perejus i naujagimiu skyriu man tikrai truko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonca1 @ 2012 02 10, 23:21)
nzn kaip cia jums taip nutiko,niekas jos neliaupsina, ji tiesiog gera giekologe,mano nestumas taip pat nebuvo is lengvuju,buvo problemu,tyrimus dare taip daznai kaip reikejo ,ehoskopija beveik kas menesi,ir lankiausi labai daznai ir daug kartu per nestuma,puikiai priziurejo ir rupinosi tiek kiek nuo jos priklause,as labai uz daug ka esu jai dekinga,nedaviau kysiu,nuosirdesnes daktares as nebuvau sutikus.Ji labai ramus zmogus,nedaro panikos ten kur nereikia,gal jums ir nereikejo super prieziuros ,gal per daug viska sureiksminote,juk hormonai veikia nestumo metu norisi globos,bet tai reikia seimoje ieskoti,kaip suprantu viskas jums gerai ir leliukui viskas ok,tai kodel dabar priekaistauti,Ir dar jei tik telef konsultavotes vadinasi nebuvo taip blogai,nestumas ne liga bet sukelia daug nepatogumu,bet nereiskia kad turime sveikatos problemu arba jos tokios rimtos kaip atrodo.Ji ginekologe ir priziuri nestuma -vaikeli ir jusu sveikata tik tiek kiek ji priklauso nuo nestumo,o jei yra kitu sveikatos problemu reikia i seimos gyd kreiptis,jis nukreips kur reikia.IR DAR KLAUSIMAS ,KODEL NEPERSIRASETE PAS KITA GINE JEI SI NETIKO?

Man atrodo, kad as pakankamai aiskiai parasiau, kad tai yra tik mano asmenine patirtis ir nuomone, jums jos niekas neprimeta ir tikrai nepriekaistauja, o tiesiog dalinuosi ja doh.gif Jei jusu patirtis tik gera, tai smagu, taciau jus jos man irgi neprimeskite, nes tai tik jusu patirtis mirksiukas.gif Ir patikekit as ne is tu, kurios susireiksmina ar demesio nori. Tiesiog noriu geros ir kokybiskos prieziuros, tik tiek smile.gif Atsakymai i jusu pastebejimus ir klausimus mirksiukas.gif
Deja, bet su mano problemomis jau reikejo panikuoti, nes iki priimamojo galejau jau ir nenuvaziuoti. Telefonu konsultavausi todel, kad gydytoja negalejo priimti ir vis kartojo, kad cia nieko rimto. Nepersirasiau, nes visa likusi nestuma pragulejau ligonineje ir daugiau su Banga susitikus nebuvau, tad ir reikalo nematau persirasineti, juolab turiu ten superine seimos gydytoja, kurios deka (ir KMUK be galo profesionalaus akuserinio skyriaus personalo) siandien su mazyliu gyvename wub.gif
Ir jums dar karta noriu pabrezti, kad tai MANO patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimukas neseniai gimdžiusioms: kaip ten su leliuko rūbeliais? duoda ligoninės ar reikia savo turėti iš karto?
Atsakyti