Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(EglVa @ 2012 01 28, 20:27)
Echo pirminė ir pagrindinė paskirtis yra ne vaikučio lyties nustatymas, daug tokių atvejų yra, kai lytis dėl kažkokių priežasčių yra "nepataikoma", tad 100proc sužinome, kai vaikutis gimsta arba atliekant DNR tyrimus.
Mums Krikščioniškuose Banga pirmą kartą matė berniuką ir gimė berniukas  bigsmile.gif . Dabar irgi du kartus patekau echo pas Bangą, abu kartus matė (ir pati mačiau) berniuką, ruošiamės, kad bus berniukas, bet neatmetu galimybės, kad galim išvysti ir mergaitę  4u.gif

...Banga ir mums paskė lytį teisingai thumbup.gif
Labai taktiška, nes prieš pasakydama ką mato, abu nėštumus perklausė, ar norime žinoti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti del krikscioniskuju gimdymo namu priestato kur jau vis planuoja atidaryti, bet kiek suprantu dar jo vis neatidaro g.gif Gal is ten besilankanciu dabar merginu ka nors zinote apie ta priestata? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2012 01 29, 19:28)
drinks_cheers.gif Ir mes turim, kaip šokinėja ir vartosi pilve wub.gif Reikėjo grįžti, gi kažkiek laiko saugo tas echo aparatas įrašus, būtų tikrai įrašę ax.gif

Jau gaila tai gaila doh.gif Bet mes i krikscioniskus is Marijampoles vazinedavom, o man pilvas kietedavo ziauriai nuo 16 sav... Bet tai cia kaip pamoka kitiems teveliams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2012 01 29, 21:32)
...Banga ir mums paskė lytį teisingai  thumbup.gif
Labai taktiška, nes prieš pasakydama ką mato, abu nėštumus perklausė, ar norime žinoti 4u.gif  4u.gif

MUSU IRGI ATSIKLAUSE,O PASKUI PARODE IR PATYS VISKA AISKIAI SUPRATOME KAD BERNIUKAS,TURIME GRAZIU ECHOSKOPIJOS NUOTRAUKYCIU,SUTINKU,KAD SVARBIAUSIA NE LYTI SUZINOTI ECHOSKOPIJOS METU,O SVEIKATELE LELIAUS ,BET LABAI SMAGU ZINOTI KO LAUKIESI,JEI PUIKIAI TAI MATOSI PER ECHOSKOPIJA,
DAR APIE BANGA TAI JI SUPER DAKTARE IR ZMOGUS,MANAU DAUGUMA TAM PRITARS KAS PAS JA LANKESI 4u.gif
Atsakyti
Manau kiekviena zinome kad echo paskirtis ne lyciai nustatyti smile.gif bet kiekviena tikrai nori ja zinoti mirksiukas.gif ir sekantis klausimas kai apziuri ar viskas gerai vistiek kirba : o gal matos kas ax.gif ,ir tikrai meluotu ta, kuri sakytu priesingai, aisku buna tokiu bet vienetai smile.gif as noriu suzinot, nes nesinori pirkt neutraliu rubeliu, kurie man visaj negrazus, ir ju turiu kazkiek, roziniu plius kalna, tai pamacius koki grazesni galeciau nupirkt ber dar dvejoju..nes viena gine apie 15-16 sav sake panasu i mergyte, kita gine 22 sav daug sansu dave berniukui, todel visaj sumakalvo, tai noriu tiesiog zinot, kuri buvo teisi ir tiek mirksiukas.gif
o kokiom dienom gal zinot echoskopuoja butent Banga?
nezinau pavardes gyd. bet pirmaja dukryte man teisingai krikscioniskuose pasake 5-6 men, paskui tik patvirtindavo tai.del to galvoju gal dar kart cia pabandyt ir ne tik del lyties, bet idomu kaip vystos auga lelius ar atitinka visas normas.
Atsakyti
O pas mane kazkada Banga visai nei neklause ar noriu lyti zinot. Nuejau echo darytis del kitu bedu, o vos pradejus ziuret sako: "Zinote, kad mergaite, taip?" doh.gif Tai gerai, kad zinojau, o kas jei nebuciau norejus suzinot dry.gif

Su kitu nestumu butent ir nenoreciau kazkaip lyties zinoti, man atrodo vis tiek fainai pasilikt kazkiek paslapties ir siurprizo, kai pagimdzius pranesa KAS smile.gif O atitinkamu rubu visada bus galima nusipirkt smile.gif Parduoda ne pagal talonus, eilese stovet nereikia, tai vien del smutkiu spalvos aiskintis lyti yra beprasmiska smile.gif
Atsakyti
bet niekas ir nedraudzia bigsmile.gif jei kam idomu tas paklausia, kam neidomu tas neklausia, toks cia ir reikalas biggrin.gif lieku prie savo nuomones, kad vis del to daugeliui buna idomu tongue.gif ir ne vien smutkes, kur patalyne lovyte vezimas ir tt.. nezadu gimus leliukui begt per parduotuves smile.gif ir smagu mazajai papasakot kas ten pilvely gyvena sese ar brolis ir mum patiem smagu zinot ir kaip kalbint pilviuka, o ne tik kad leliukas 4u.gif cia jau kiekvieno nuomone ir pasirinimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 06 vasario 2012 - 00:59
QUOTE(Elenna @ 2012 02 06, 00:55)
bet niekas ir nedraudzia  bigsmile.gif  jei kam idomu tas paklausia, kam neidomu tas neklausia, toks cia ir reikalas  biggrin.gif  lieku prie savo nuomones, kad vis del to daugeliui buna idomu  tongue.gif ir ne vien smutkes, kur patalyne lovyte vezimas ir tt.. nezadu gimus leliukui begt per parduotuves  smile.gif ir smagu mazajai papasakot kas ten pilvely gyvena sese ar brolis ir mum patiem smagu zinot ir  kaip kalbint pilviuka, o ne tik kad leliukas  4u.gif cia jau kiekvieno nuomone ir pasirinimas  smile.gif

zinoma idomu zinoti kas po sirdele spurda blush2.gif ,ir del rubeliu labai svarbu,dabar juk ne sovietiniai laikai kai vaikuciai iki metu laiko su sliauztukais buvo rengiami,pagaliau kudikeliui kraiteli perkiesi pries gimdyma 2-3 menesius,uztaikai ant nuolaidu,vezimeli irgi renkiesi pagal savo poreikius nes juo naudotis reikes metus laiko mirksiukas.gif
man pavyko pastoti tik po 13,5 metu ir tai buvo visai netiketai ,bet as sirdyje tikejau ir laukiau sito stebuklo,ir kai 15 savaite Maciulaitiene pasake kad BERNIUKAS,norejo saukti balsu kokia as laiminga,buvo sunkus nestumas ,bet as visa laika vaiksciojau tokia laiminga ir laukiau savo mazo stebuklelio,nors vyras jautesi jau per senas,bet cia mano dziaugsmelis -stebuklelis,todel varda iskarto su dukra sugalvojom DZIUGAS,ir tik gimusi jau vadinau vardu,personalas irgi vadino vardu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 05, 18:41)
O pas mane kazkada Banga visai nei neklause ar noriu lyti zinot. Nuejau echo darytis del kitu bedu, o vos pradejus ziuret sako: "Zinote, kad mergaite, taip?" doh.gif Tai gerai, kad zinojau, o kas jei nebuciau norejus suzinot dry.gif

Su kitu nestumu butent ir nenoreciau kazkaip lyties zinoti, man atrodo vis tiek fainai pasilikt kazkiek paslapties ir siurprizo, kai pagimdzius pranesa KAS smile.gif O atitinkamu rubu visada bus galima nusipirkt smile.gif Parduoda ne pagal talonus, eilese stovet nereikia, tai vien del smutkiu spalvos aiskintis lyti yra beprasmiska smile.gif

Musu Banga irgi abu kartus nepaklause, ar norime zinoti vaikelio lyti, ar ne, tiesiog ziuredama, pasake "Va kaip spurda mergyte" ir kita karta "Kaip graziai broliukas isitaises". Gerai, kad mes norejome zinoti, tai nesureiksminome sio ivykio, bet bendraja prasme ji grubiai pazeidzia gydytojo etika nepaklausdama paciento smile.gif O ir siaip apie sia gydytoja nesu geriausios nuomones ir niekaip nesuprantu tu, kurie ja liaupsina... Per begalini pacienciu skaiciu sugeba priimti tik 1k/2men., o esant rimtoms problemoms su sveikata, konsultuodama telefonu viska nuraso ant vaikelio ir nestumo - o ka jau kalbet apie tyrimus. Aisku cia tik mano asmenine nuomone ir patirtis - jei nera jokiu problemu su sveikata nestumo metu, tada si gydytoja super - tik graziai pasneka ir visko uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 06, 01:55)
bet niekas ir nedraudzia  bigsmile.gif  jei kam idomu tas paklausia, kam neidomu tas neklausia, toks cia ir reikalas  biggrin.gif  lieku prie savo nuomones, kad vis del to daugeliui buna idomu  tongue.gif ir ne vien smutkes, kur patalyne lovyte vezimas ir tt.. nezadu gimus leliukui begt per parduotuves  smile.gif ir smagu mazajai papasakot kas ten pilvely gyvena sese ar brolis ir mum patiem smagu zinot ir  kaip kalbint pilviuka, o ne tik kad leliukas  4u.gif cia jau kiekvieno nuomone ir pasirinimas  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(grazina37 @ 2012 02 06, 08:13)
zinoma idomu zinoti kas po sirdele spurda blush2.gif ,ir del rubeliu labai svarbu,dabar juk ne sovietiniai laikai kai vaikuciai iki metu laiko su sliauztukais buvo rengiami,pagaliau kudikeliui kraiteli perkiesi pries gimdyma 2-3 menesius,uztaikai ant nuolaidu,vezimeli irgi renkiesi pagal savo poreikius nes juo naudotis reikes metus laiko mirksiukas.gif
man pavyko pastoti tik po 13,5 metu ir tai buvo visai netiketai ,bet as sirdyje tikejau ir laukiau sito stebuklo,ir kai 15 savaite Maciulaitiene pasake kad BERNIUKAS,norejo saukti balsu kokia as laiminga,buvo sunkus nestumas ,bet as visa laika vaiksciojau tokia laiminga ir laukiau savo mazo stebuklelio,nors vyras jautesi jau per senas,bet cia mano dziaugsmelis -stebuklelis,todel varda iskarto su dukra sugalvojom DZIUGAS,ir tik gimusi jau vadinau vardu,personalas irgi vadino vardu thumbup.gif

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
sveiko ruosiuosi gimdyti siuose namuose ir man idomu kaip ten uz ka mokama jei atvyksti nesitares ir nenori nieko isskirtinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tairata @ 2012 02 08, 19:07)
sveiko ruosiuosi gimdyti siuose namuose ir man idomu kaip ten uz ka mokama jei atvyksti nesitares ir nenori nieko isskirtinio  4u.gif

uz nieka, gimdymas nei vienuose gimdymo namuose nieko nekainuoja ax.gif
Atsakyti