Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Dain@ra @ 2012 01 24, 13:49)
drinks_cheers.gif  prisidedu prie klausimo, buciau labai dekinga jei kokia sviezia mamyte pasidalintu informacija kokia situacija dabar yra siuose GN  ax.gif

Ar daro klizma? Ar duoda naktinukus, chalata "valdiskus" gimdymui ir po jo? Ar reikia kazkokiu savo priemoniu gimdymui veztis ( paklotelius neperslampamus, epidura, ar leidzia mineralinio vandens pasiimti ), kudikeliui pampersiukas ir kojinytes tik i gimdykla, ar dar kazko reik? tas keleta dienu GN ar duoda kudikeliui drabuzelius? ar reikia savo indu, ar irankiu? keliavietes palatos? kiek yra mokamu ir po kiek? ar yra palatose dusas/wc?

Dekoju  aciuks.gif

Sveikos
Prieš porą savaičių kai gimdžiau, tai pati užklausiau ar daro klizmas, visai nenorėjau siurprizų gimdymo metu, tai jeigu nori, tikrai padaro, jei nenorėsi tai nieks nevers darytis, bent aš taip supratau. Naktinukus duoda, kai susiterlioja paprašius pakeičia naujais, aš saviškių taip ir neišsitraukiau iš tašės, chalatą reikia turėti savo. Gimdymui man davė viską ką reikėjo, epidūras nemokamas, vandens buteliuką taip pat turėjau, leliukui pampį ir kojinytes turėjau savo tiek gimdykloj, tiek vėliau, šitų daiktelių tikrai neduos netgi patarčiau pampių pasiimti visą paką (ne į gimdyklą), nes pradžioj leliai labai daug tuštinasi, dabužėlius duoda, bet visada maloniau su savo ax.gif . Įrankių ir puodelių su lėkštėm nnereikia, palatų yra įvairių dviviečių, triviečių, bet dažniausiai ten mažai gimdyvių, tai net ir trivietėse galima įsikurti su vyru, kuriam lova parai kainuoja 50lt, yra viena privati palata nr 10, ten jau yra viskas ko gali prireikti, atskiras dušas, burbulinė vonia, bidė, virdulys, šaldytuvas, patogi didelė lova, kaina 100lt parai, bet kadangi ši palata kol kas vienintelė tokia, nesi garantuotas kad ją gausi, jei norėsite būtent šios, vos atvykus apie ją ir klauskit. Su WC kaip minėjau ankstesniam poste šiek tiek problematiška, nes yra viena bendra patalpa visame leliukų skyriuje į kurią įeina dušas, bide ir tualetas, ir vienas atskiras tualetas, taigi kartais tenka palaukti kol atsilaisvins, tai ir buvo vienintelis šių gimdymo namų minusas.
Jei dar iškils klausimų klauskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2012 01 26, 09:53)
Prieš porą savaičių kai gimdžiau,

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Aš paprašiusi gavau ir chalatą, kad turėčiau ką užsimesti kol slampinėjau su lašine koridorium laukdama savo mažylės atėjimo - labai nesinorėjo sutepti savo, nes vandenukai vis bėgo ir bėgo..... smile.gif Aišku jie prasti, bet tam reikalui tiko
Atsakyti
norejau pasiteirauti, ir kad patartut, nuo keliu sav nestumo jau gana tikslai gali pasakyt vaikucio lyti ir kokia daktare daro echo krikscioniskuose, kad butu galima tikrai patiket, jog teisingai nustate mirksiukas.gif blush2.gif bei kokios echo kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 27 sausio 2012 - 16:10
QUOTE(Elenna @ 2012 01 27, 18:10)
norejau pasiteirauti, ir kad patartut, nuo keliu sav nestumo jau gana tikslai gali pasakyt vaikucio lyti ir kokia daktare daro echo krikscioniskuose, kad butu galima tikrai patiket, jog teisingai nustate  mirksiukas.gif  blush2.gif bei kokios echo kainos?

man dare Banga Kulikauskaite ir 13sav pamate berniuka,veliau ir patvirtino kad berniukas ,gime sunutis,visos gines ten profesonalios as taip manau,nes daug ten lankiausi,Maciulaitiene ir super,kaina anksciau buvo 30lt, na pries metus tiek kainavo,bet manau ir nepasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ykute @ 2012 01 27, 12:11)
Aš paprašiusi gavau ir chalatą, kad turėčiau ką užsimesti kol slampinėjau su lašine koridorium laukdama savo mažylės atėjimo - labai nesinorėjo sutepti savo, nes vandenukai vis bėgo ir bėgo..... smile.gif Aišku jie prasti, bet tam reikalui tiko

Man kadangi buvo karšta, tai visur vaikščiojau tik su naktiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 27, 16:10)
norejau pasiteirauti, ir kad patartut, nuo keliu sav nestumo jau gana tikslai gali pasakyt vaikucio lyti ir kokia daktare daro echo krikscioniskuose, kad butu galima tikrai patiket, jog teisingai nustate  mirksiukas.gif  blush2.gif bei kokios echo kainos?

Echo uždavinys - ne patvirtint lytį, o įvertint ar vaikučiui viskas gerai, taip kad lyties pasakymas yra tik "šalutinis" ir apvalaus 100 proc. nereikėtų reikalaut. Aišku yra medikų, kurie šešėliuose tai geriau atskiria už kitus, bet pasikartosiu - ne spėlionės "kas bus" medikams šiame tyrime svarbiausios ir vargu ar kažkam galima kelt sąlygą "pasakyk tiksliai, kitaip skųsiuos, kad nekompetetingas". biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 01 28, 10:24-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 28, 10:24)
Echo uždavinys - ne patvirtint lytį, o įvertint ar vaikučiui viskas gerai, taip kad lyties pasakymas yra tik "šalutinis" ir apvalaus 100 proc. nereikėtų reikalaut. Aišku yra medikų, kurie šešėliuose tai geriau atskiria už kitus,  bet pasikartosiu - ne spėlionės "kas bus" medikams šiame tyrime svarbiausios ir vargu ar kažkam galima kelt sąlygą "pasakyk tiksliai, kitaip skųsiuos, kad nekompetetingas". biggrin.gif

drinks_cheers.gif
...na, ne Krikščioniškuose, bet mano pažįstamai 'pagal ultragarsą' buvo pasakyta, jog laukiasi berniuko, o va prieš porą savaičių gimė jai... mergaitė. Pasak pažįstamos "su vyru buvom lengvam šoke". Tad gal geriau 100proc nepasitiketi ultragarsu?
Juk, manau, daug svarbiau už viską, jog gimtų sveikas mažylis wub.gif , o ne jo lytis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2012 01 28, 15:44)
drinks_cheers.gif
...na, ne Krikščioniškuose, bet mano pažįstamai 'pagal ultragarsą' buvo pasakyta, jog laukiasi berniuko, o va prieš porą savaičių gimė jai... mergaitė. Pasak pažįstamos "su vyru buvom lengvam šoke". Tad gal geriau 100proc nepasitiketi ultragarsu?
Juk, manau, daug svarbiau už viską, jog gimtų sveikas mažylis wub.gif , o ne jo lytis... 4u.gif

Echo pirminė ir pagrindinė paskirtis yra ne vaikučio lyties nustatymas, daug tokių atvejų yra, kai lytis dėl kažkokių priežasčių yra "nepataikoma", tad 100proc sužinome, kai vaikutis gimsta arba atliekant DNR tyrimus.
Mums Krikščioniškuose Banga pirmą kartą matė berniuką ir gimė berniukas bigsmile.gif . Dabar irgi du kartus patekau echo pas Bangą, abu kartus matė (ir pati mačiau) berniuką, ruošiamės, kad bus berniukas, bet neatmetu galimybės, kad galim išvysti ir mergaitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niki0603 @ 2012 01 23, 15:28)
Gyd. Maciulaitiene nuo pat nestumo pradzios mane priziurejo, uzsimokejau i kasa 200 litu, kaip ir priklauso, taip kaip moka ir visos uz nestumo prieziura smile.gif  Kadangi nestumas pirmas, tai stresuodavau del bet ko ir jai skambindavau, vos tik koks skausmelis ar kazka ne tokio pajusdavau (dabar jau juokas ima)  lotuliukas.gif Tai ar rytas, ar vakaras, svaitgalis, ar sventine diena, visada atsiliepdavo, nuramidavo, papasakodavo, karta net pasiguldzius buvo... Prieziura tikrai superine, man ji patiko, nes ir rupindavosi manim, ir snekedavo su manim vos ne kaip su savo dukra  rolleyes.gif
Gimdymas prasidejo ta nakti kai ji budejo, baigesi extra cp jau pasibaigus jos pamainai, bet ji manes nepaliko ir operacija atliko pati  smile.gif
Dekinga jai begalo uz savo stebukleli wub.gif  4u.gif

Po kiekvienu žodžiu galėčiau pasirayti biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Elenna @ 2012 01 27, 17:10)

Mačiulaitienė tikrai nesako, kol nėra tikra. Jei dvejoja, tai taip ir sako, kad nesu tikra. O jau kai matė tikrai, tai tada ir pasakė. Ne man vienai taip. Pažįstu, kam iki galo nelabai rodėsi kas ten gyvena, tai ir pasakė tik paskutinėm savaitėm, kad neklaidintų.

smile.gif+2012 01 28, 11:24-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 28, 11:24)
Echo uždavinys - ne patvirtint lytį, o įvertint ar vaikučiui viskas gerai, taip kad lyties pasakymas yra tik "šalutinis" ir apvalaus 100 proc. nereikėtų reikalaut. Aišku yra medikų, kurie šešėliuose tai geriau atskiria už kitus,  bet pasikartosiu - ne spėlionės "kas bus" medikams šiame tyrime svarbiausios ir vargu ar kažkam galima kelt sąlygą "pasakyk tiksliai, kitaip skųsiuos, kad nekompetetingas". biggrin.gif

Iš esmės tai tikrai sutinku ir gerbiu gydytojus, kurie jei nėra tikri tai ir nesako arba pasako, kad nesimato, kad tėveliai nepuoselėtų kažkokių iliuzijų. O šiaip, svarbiausia kad sveikas. Mum kad ir garantavo mergaitę, visada pasilikdavau procentą berniukui, kad nebūtų šoko lotuliukas.gif
Atsakyti
12 sav Maciulaitiene pamate mergyte, per kitus echo taip pat ja matydavo, rode ir mums su vyru, kad tikrai mergyte, bet mes nelabai supratom ka ten rodo lotuliukas.gif Bet kiek skaiciusi dar Maciulaitiene niekam nebuvo pamaciusi to ko nera, todel pasitikejom ja ir viska susipirkom rozines spalvos lotuliukas.gif Jei ir butu gimes berniukas, o ne mergyte, tai man net i galva nebutu sove, kad reikia kazka kaltinti schmoll.gif Tik buvom pasnekeje su vyru, kad jei vietoj mergytes, pasakytu, kad gime berniukas, tai tektu lekti vyrui i parduotuve viska sukeisti lotuliukas.gif

Dar kas su echo, tai krikscioniskuose gali irasyti i cd visa echo, mokamas reikalas (nepamenu kiek), bet manau mielas atsiminimas wub.gif Mums pasiule Maciulaitiene, bet kai pradejo echoskopuoti, tai mergyte mums pamojo rankyte, vartesi, rode ka tuo metu galejo, tai mes is tos laimes ir pamirsom tuo metu viska, kai jau vaziavom namo tik atsiminem, tai jau po laiko... O taip gaila, butu dabar ka parodyti dukrytei ka ji isdarinejo savo "pirmuose namuciuose"
Atsakyti
drinks_cheers.gif Ir mes turim, kaip šokinėja ir vartosi pilve wub.gif Reikėjo grįžti, gi kažkiek laiko saugo tas echo aparatas įrašus, būtų tikrai įrašę ax.gif
Atsakyti