Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(kleckis @ 2011 10 02, 19:33)
kodel klinikose didesne tikimybe apsikresti stafilokoku? kaip tai pasireiskia?

Klinokos - senas pastatas, ten daug pelesiu bakteriju ir t.t. Nors jis renovuotas, bet dregme ir visa kita visvien islenda. Stafilokokai niekaip neisnaikinami. O kaip tai pasireiskia, pasiskaitykit kur nors google. Pilna informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 10 02, 19:33)
kodel klinikose didesne tikimybe apsikresti stafilokoku? kaip tai pasireiskia?

Patys gydytojai sako, jog tikimybė labai didelė. Stafilokokas jau gyvena Klinikose, jo neišnaikinsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgutexxx @ 2011 10 03, 10:08)
Klinokos - senas pastatas, ten daug pelesiu bakteriju ir t.t. Nors jis renovuotas, bet dregme ir visa kita visvien islenda. Stafilokokai niekaip neisnaikinami.

o KGN pastatas nesenas? kad ten pastato bukle atrodo gerokai prastesne nei klinikose. smile.gif tai iseina,kad ten stafilokokui dar palankesnes salygos... doh.gif
Papildyta:
„Stafilokokas yra paplitusi bakterija, kuri gyvena ant žmogaus odos, įvairių daiktų, maisto produktų, drabužių. Užsikrėsti šia bakterija išskirtinai tik ligoninėje negalima – ja užsikrėsti galima bet kur aplinkoje. Tenka tik apgailestauti, kad kai kurie žmonės ir šiandien nežino tokių elementarių dalykų ir įsivaizduoja, kad ligoninių gimdymo padaliniai yra išskirtinis stafilokoko bakterijų šaltinis ir tik juose galima užsikrėsti šia bakterija“, ­– sako ligoninės atstovas spaudai.
kaip supratote,pastato bukle neturi tam itakos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 10 01, 22:38)
bet pasirodo,yra ir tokiu...  blink.gif  gaila,kazkaip buvau geresnes nuomones apie siu GN gimdyklos personala...  unsure.gif  vat ir vel sudvejojau,nors jau maniau,kad apsisprendziau cia vaziuoti gimdyti. aisku,visuose GN tikriausiai gali pasitaikyti nekokie darbuotojai,taciau noretusi gimdyti,kur maziausia tikimybe ant tokiu pataikyti.  doctor.gif

smile.gif as kitamet trecia gimdysiu tik ten smile.gif Nesvarbu, kad buvo tokia patirtis. Siaip is esmes su vyru likom patenkinti. Svarbu kad kazkas butu salia su blaiviu protu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis718 @ 2011 10 04, 14:25)
smile.gif  as kitamet trecia gimdysiu tik ten  smile.gif  Nesvarbu, kad buvo tokia patirtis. Siaip is esmes su vyru likom patenkinti. Svarbu kad kazkas butu salia su blaiviu protu  mirksiukas.gif

nors ir ne kokie prisiminimai is antro gimdymo siuose GN? g.gif na,idomiai. kita ten kojos nebekeltu... o kas lemia toki pacios apsisprendima? bigsmile.gif
Atsakyti
Pati lygiai prieš mėnesį gimdžiau šiuose gimdymo namuose. Esu labai patenkinta personalu ir mano, ir vaikelio priežiūra. Viskas super. Man dabar gimdymas yra vienas iš nuostabiausių dalykų kas nutikt galėjo ir dėkui šiems gimdymo namams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis718 @ 2011 10 01, 15:55)
Abu kartus gimdymas prasidejo nakti ir gimdziau su dviem pamainom. Nusivyliau tik antra karta naktine pamaina kur ir dirbo anksciau mineta Statkeviciene. Akusere labai miegot norejo, tai pagulde mane i priesgimdyvine tonus matuot po valanda tris kartus. Liepdavo tik gulet ir nesikelt. Nors kaip zinoma gulejimas stabdo veikla. Kai keitesi pamaina jos neuzejo nei viena paziureti kaip as. Atejus naujai pamainai i gimdykla papuoliau apie 8,10 val, pagimdziau 9,05  val. O joms buvo perduota kad as esu paciente visiskai be veiklos. Prasiau klizmos bet per 4 val negavau. Cia tikrai ne visos tokios gyd ir akuseres. Aprasiau tik savo konkretu atveji.

Va va as ir buvau pataikius ant dvieju pamainu. 7h mane pagulde i gimykla, apziurejo. Buvo atsidare 4 cm. Sake turbut leis skatinamuosius ir isejo priduot pamainos. Tai as tas dvi valandas ir pragulejau pakeltom kojom ir su nemenkais saremiais kol atejo kita gydytoja 9 h. Per tas valandas uzbegdavo kazkokia moteriskaite (taip ir nesupratau kas ten tokia buvo, ne gydytoja ir ne akusere, o klaust kazkaip nepatogu buvo kas jus tokia) paziuret ar dar nepagimdziau. Vyras buvo isvaziaves tuo metu namo, tai labai nesaldu buvo ten vienai gulet. Na o 9 h kai atejo gydytoja, jau buvo 9 cm, nebeprireike skatinamuju. Bandziau pagimdyt iki puses 12. Vaikutis niekaip nenorejo palikt mamytes pilvelio... biggrin.gif Tai dar velniu nemenkai gavau, kad stumiu blogai ir pan., pompom gazdino... O man ir taip nervas, gimdymas pirmas, galvoju gal tikrai ka ne taip darau.... doh.gif Na gydytojai truko kantrybe, soko tryse ant mano pilvo ir isspaude vaikuti. Pasirodo vaikucio galvyte buvo blogai isistacius. Tai gerai, kad viskas gerai baiges, ir suneliui nieko nenutiko. Bet antra karta ten negimdyciau...
Atsakyti
va va, skaitau ir labai jau primena mano gimdyma. Irgi velniu gavau, kad blogai stumiu, kad tingiu, kad nesistengiu, irgi vakuumais grasino doh.gif irgi mintyse galvojau, kad cia mano pirmas gimdymas, ne desimt vaiku pagimdziusi, kad zinociau, kaip reikia stumti. Visi veido kapiliarai buvo sutrukineje nuo mano pastangu doh.gif Galu gale mane irgi kirpo, tada gydytoja soko ant pilvo ir siaip ne taip ta vaikeli istrauke...
pasirodo, uzkliuves buvo uz virksteles, plius skatinamieji visi lasejo po oda, o ne i vena, nes gydytoja per neapdairuma uzkliude, matyt, kateteri ir jis isslydo is venos, ko pasekoje as ir neturejau noro stumti doh.gif
gaila, kad tai buvo mano pirmas gimdymas, ir nezinojau, kas per stumimo jausmas turi buti, buciau sakius, kad kazkas ne taip g.gif antra pagimdziau normaliai, kai jauti, kad vaikas stumiasi gimdymo takais, tai savaime ir stumti iseina ax.gif tiesa, antra jau gimdziau ne KGN ir tuo labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 10 04, 21:22)
nors ir ne kokie prisiminimai is antro gimdymo siuose GN?  g.gif  na,idomiai. kita ten kojos nebekeltu... o kas lemia toki pacios apsisprendima? bigsmile.gif

buvo, tai buvo ir praejo. Kita karta zinosiu ka daryti kitaip. Ir nemanau, kad kitur butu geriau mirksiukas.gif Visur ir visko pasitaiko.

Del netaisyklingi stumimo - kai gimdziau antra karta kazkodel buvau labai pasimetus ir vis klausiau ka daryt, kaip kvepuot. Na, ir pasake, nieko baisaus neatsitiko.
Atsakyti
Ziuriu ne man vienai ten "bajeriu" buvo... Net dabar prisiminus nervas ima... O juk jau bus tuoj metai kaip pagimdziau... Niekada daugiau gyvenime ten negimdysiu ir jokiai kitai moteriai ten nerekomenduosiu, nes ten kosmaru kosmaras ir bardaku bardakas... Man nepasiseke vien tas kad gimdziau greuodzio 21d. pries pat sventes tai ir sventes teko guleti ten. Gulejom su suneliu ten visas 7 dienas. Na tai patikekit... Pasakoju: Nuvaziavau, ten niekad nebuvusi tai vien vidus isgazdino, caro ruriko laiku viskas neremontuota, salta, rozetes neveikia ( negalejo aparato prijungt vaisiaus judesius fiksuot), gimdymo skatinimo budai irgi abejotini, man dejo kazkokia tablete kai tuo metu yra naturalus skatinimas kaip dangalu atkelimas, juos atkelus per diena jau saremiai ateina patys. Gimdziau su nuskausminamaisiais nes veikla ejo letai, tai nuo ju vos sirdis man nesustojo nes seseles nesulasino reikiamo kiekio lasaliniu. Visa veikla tesesi 26val. sunu ne pagimdziau o isstume nes jau prasikankinusi ir nemiegojusi neturejau jegu pati tai padaryti. Susiuvo bele kaip., sunus visas melynas nes gime didelis ( tokio dydzio leliukui jau turejo daryti cezari). Taigi teko paguleti ten, vaika subade taip krauja imdamos kad ir dabar ant rankytes pazesta kraujagysle tebesimato( melyna). Paeme i inkubatoriu, girdziu maniskis verkia kaip skerdziamas, nueinu, o ten apsaugeles nuleistos o sunelis rekia visas susales nes inkubatorius nebuvo ijungtas, o jis juk tik su pampersiuku... Na siaubas... net kojas pakirto... Kraujuko vis nedavesdavo iki lobaratorijos nes sukresedavo ( imdavo ryte o vesdavo nesuprasi kad, net vyras susinervaves sake gal jam imt ir nuvest, nes vaiko badomo gaila) O del padejimo tai jos nieko ten neismano, pas mane priespienio nedaug o suneliui reikia valgyt, tai ant manes rekia duok kruti, nors pries tai pacios sake kad didelis vaikiukas reiks primaitint, na tai misinuko ejau atrodo kaip maldaudama, kaip didziausia nusikaltele... Dar plius pasigavau ten pati infekcija kazkokia po gimdymo ir davosi taip kad is gimdymo namu po savaites teko gultis i kita ligonine tik del ju nekompetingumo. Taigi po tokiu nuotykiu kuriuos patyriau as tai atsoksta fantazija ir pastoti...Tiesa del pinigu, ir daktarei pasirodo vyras dave ir akuserei dave,o naujagimiu skyriui tai torta atnese didziausia. Po tokiu bajeriu dar ir pinigu gaila nes nei cento nei viena neverta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivukzzz: 12 spalio 2011 - 10:25
as sakau, pati gimdziau krikscioniskuose ir toliua zadu kai reiks gimdyti tik cia ir personalas ir aplinka man buvo tokia sava, net be mokamu palatu ar kysiu smile.gif
Atsakyti
Daivukzzz, labai gaila, kad teko tau sita patirti, as taipogi ten gimdziau ir esu labai patenkinta, tik gal vienas minusas buvo laiptai-nes netekau daug kraujo, tai keleta valandu reikejo laukti kol apskritai pajegiau ant koju stovet, bet visi padejo, kas galejo, tai ir uzlipau smile.gif del naujagimiu prieziuros esu labai patenkinta, dabar blaiviu protu pagalvoju ir kur pas tas slaugutes tiek kantrybes doh.gif mano maziukei krito svoris, nes neeme kruties,o ir as be patirties ir visa panikoj smile.gif tai buvo naktis, kai kas pora valandu, kai po kiekvieno maitinimo nesdavau maziuke pasverti kiek suvalge, neisgirsdavau ne vieno priekaisto, kad jos miego nori ar ka, leliui ilgiau verkiant pacios ateidavo ir klausdavo ar reikia pagalbos,buvau ten visa savaite kol maziukei pradejo augti svoris...aisku vienos slaugutes mielesnes kitos gal maziau mielos, bet juk tai normalu smile.gif
Atsakyti