Grazina37, as labai atsiprasau, jeigu jus izeide mano pasisakymas... Tiesiog ankstesniame savo pasisakyme jus minejote, kad suskaiciavot, kad kaimyne suvalge 4 obuolius ir jus dar pagalvojote, kas gi po to bus. Dabar jau jus snekat, kad snaudet ir nieko nematet.. tai kaip ir nesutampa pasisakymai
Bet ne tame esme. Cia ir nera nei jusu, nei kitu mamyciu darbas pasakoti, ka valgyti, kaip keisti pampersus ir panasiai. Tai turetu buti, mano nuomone,
personalo darbas
Tiesiog pamaniau, kad jeigu jau matet, kaip ta mama valgo tuos obuolius, galbut galejot kazkaip uzsiminti apie ju poveiki. Ne visada mamos ir mociutes viska zino. Ju jau ir zinios, ir poziuris gali buti pasenes apie vaiku auginima.
O ir apie tai, kaip as priziurejau savo vaikeli namuose, neturetu buti diskutuojama sioje temoje

Patikekit manim, jau antra para gimdymo namuose keiciau tuos pampersus kaip galima dazniau ir pasigedau tik paluciu, kuriu niekas nesivargino atnesti...
As ir noriu pabrezti, kad man, asmeniskai, butent
truko personalo prieziuros pirmaja para po gimdymo. Kai jau teikesi parodyti kaip ir kas daroma, tiek to, kaip mokejau, taip toliau ir tvarkiausi

Ir dar karta pasikartosiu, kad visos mamos yra skirtingu charakteriu, temperamentu, skirtingai po gimdymo jauciasi, todel net ir zinodamos teoriskai, kaip ir ka reikia daryti, gali tiesiog nesusivokti, kol neateis kas is pasalies ir aiskiai neparodys ir nepamokins
Pas mane i palata pirmam aukste, nors isgulejau ten nuo sesiu ryto iki dvyliktos dienos, sesutes nelakste. Uzejo paimt vaikeli vizitacijai, bet kadangi tarpdury pamate jog maitinu, pasake, kad ateis veliau. As net nespejau nieko ir atsakyt, juk nepulsiu is visu jegu rekti, kad sustokit, palaukit

Ir i palata antrame aukste vaiku daktare nei kartelio i palata nebuvo atejusi... Sutinku, kad reikia personalo klausti, jeigu kas neaisku, bet noretusi, kad mamoms netektu ieskoti ju istisai, o pacios sesutes dazniau uzeitu pirmaja para psiteirauti, ar viskas gerai, ar viskas aisku, ar nieko netruksta... Nesuprantu, nejaugi cia yra kazkoks nenormalus noras

Normaliau, turbut, yra, kai mama sliauzioja iskart po gimdymo koridoriais su kudikeliu ant ranku ir iesko personalo naujagimiu, kad galetu issiaiskinti jai rupimus klausimus
Ir apskritai, nemanau, kad turetumet sioje temoje rasyti, kad mamos yra tokios ir anokios, nes cia yra tema apie gimdymo namus, apie ju personala, apie aplinka ir tvarka.
Pas mano kaimyne sniurais ejo lankytojai, bet nevadinu jos nesusipratele, nemastancia ar dar kokia kitokia, nes ne jos cia kalte. As puikiai rinkdamasi siuos gimdymo namus zinojau, jog jie neturi vienvieciu palatu, todel su sniurais lankytoju gali tekti susidurti ir susitaikyti

nes kitos mamos megsta, kai jas lanko daug lankytoju..
Ir as pries gimdyma skaiciau atsiliepimus apie ivairius gimdymo namus Kaune ir siuos namus pasirinkau, nes prisiskaiciau kruva teigiamu atsiliepimu ir tik viena kita neigiama. Deja ne viskas atitiko mano lukescius... Gimdymo personalu likau patenkinta, nors daktare per gimdyma ant manes ir sauke, ir siaip gruboka buvo, grasino ir palikti, taciau visa laika buvo salia del ne itin sklandaus gimdymo. Tik deka jos ir akuseres sprendimu ir darbo vaikelis gime sveikas, todel gydytojos rekimus ir grubuma nurasau

Bet va naujagimiu skyriumi likau nepatenkinta, kaip ir svara tuolete, kurio per tris paras niekas nevale ir neisnese is jo siuksliu