QUOTE(edituke 1976 @ 2011 01 15, 22:52)
Man viskas siuose gimdymo namuose patiko- pradedant gydytoja, baigiant svara..gal tiesiog nelabai i smulkmenas kreipi demesi, nes rupi labiau kas kita
ir man buvo visiskai vienodai kas vyksta po lovom ar palubiuose,valgyti dave ,palyciu pasitiesti ant stalo buvo ,pavalgom, nusiprausiam ,pampersiuka pasikeiciam ir miegojom abu apsikabine ,juk tai ir yra svarbiausia ,ramybe ir gera nuotaika ,nes visa tai persiduoda per pieneli vaikuciui
na man buvo lengviau ,nes buvo antras vaikas,bet kita mamyte gulejo su pirmagimiu,nu visiskai nemastanti mamyte pasitaike,sesutes nieko nesake apie pampersu keitima ,ji ir nekeite,pamaitina ir vel guli ,mazylis istisai verksleno ,tai as pasiuliau paziureti gal jis pilnu pampersu,o ji sako kad as nezinau kaip ji pakeisti ,tai nesuprantu ka zmogus dare nestumo metu ,visai nesidomejo ka reikes daryti su kudikeliu ,ta para buvo labai daug gimdyviu,tai sesutes tik uzbegdavo paklausti ar viskas gerai ir pacios nelindo prie vaikuciu,tai teko man pabuti mokytoja,kai nuemiau pampersiuka visas uzpakaliukas buvo apdziuves kakuciu ,teko mirkyti kriaukleje kol suminkstejo ,na su pampersais klausima issprendem ,keite kas 2 valandos ,nes taip valge musu maziai,bet paskui seke nauji bajeriukai,atejo pas ja mama su vyru ir atnese obuoliu,tai ji vienu prisedimu 4 suvalge,o as guliu ir galvoju kas gi dabar bus,juk nuo ju pus pilvus jos ir leliaus ,taip ir buvo ,nuo 11 valandos prasidejo koncertas ,mazylis verke nesavu balsu ,ji nesioja verkianti vaika ir nesupranta kas jam yra,pirma valanda neapsikenciau ir paemus leliuka jai liepiau eiti sesutes ieskoti,sesute is pradziu galvojo kad jam su sveikata kas negerai ,sako taip vaikas negali klykti ,mamyte guscioja paciais ir nieko apie obuolius nesako,tai as tada sesutes uzklausiau kiek galima obuoliu mamai suvalgyti ,tai tada ji mamytei papasakojo ka galima valgyti ,ko negalima ir zinoma sesute jokiu vaistu neturejo ,tai tik parode kaip masazuoti pilveli ir kaip nesioti kad mazyliui taip neskaudetu,na mamyte galbut jauna ,nesupranta ka daro,bet mociute juk savo augino ,ir taip nepagalvodama nesa tai ko negalima
geriausia butu kad mamos iseja i dekreta ,pasidometu kaip reikia priziureti vaikuti ,kaip jis rengiamas kaip pampersiukas keiciamas ir tt,juk vyksta kursai vos ne kiekvienuose gn ir svarbiausia del kiekvieno neaiskumo klausti sesuciu ,kad nebutu kaip buvo su mano kaimyne,nes jei buni ne viena reikia pagalvoti ir apie ramybe,juk visos buname daugiau ar maziau pavarge ir nusilpe