Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

Seikos

Kadangi niekas neturi tikslaus grafiko, gal galit prisiminti kuria savaites diena pas kokia gyd gimdete? Kiek zinau gyd Radaviciene budi pirmadieni, o Banga Kulikauskaite budedavo penktadieniais g.gif Gal ir kitos neseniai gimdziusios pamena kitu gyd budejimo laika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 09 22, 18:44)
Seikos

Kadangi niekas neturi tikslaus grafiko, gal galit prisiminti kuria savaites diena pas kokia gyd gimdete? Kiek zinau gyd Radaviciene budi pirmadieni, o Banga Kulikauskaite budedavo penktadieniais g.gif  Gal ir kitos neseniai gimdziusios pamena kitu gyd budejimo laika? 4u.gif

aš gimdžiau gegužę pas Radavičienę trečiadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaicius, susidaro ispudis,kad visos cia dirbancios gyd fainos. thumbup.gif ar yra tokiu,pas ka nesinoretu antra karta papult? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 09 24, 10:56)
paskaicius, susidaro ispudis,kad visos cia dirbancios gyd fainos.  thumbup.gif  ar yra tokiu,pas ka nesinoretu antra karta papult? rolleyes.gif

Yra ten visokiu, ir geru ir nelabai, ir mylinciu pinigus ir ne. Man svarbiau gera akusere, nei gydytoja. Juk jos pagrindini darba atlieka. O nenoreciau papulti antra karta pas Statkeviciene.
Atsakyti
QUOTE(zuikis718 @ 2011 09 24, 13:19)
Yra ten visokiu, ir geru ir nelabai, ir mylinciu pinigus ir ne. Man svarbiau gera akusere, nei gydytoja. Juk jos pagrindini darba atlieka. O nenoreciau papulti antra karta pas Statkeviciene.

o kokia situacija su akuserem? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis718 @ 2011 09 24, 12:19)

Kodel? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif drinks_cheers.gif

As lankiausi krikscioniskuose pas D.Statkeviciene visa nestuma,nieko jai niekada nedaviau nes nesu pratusi prie to (pirmas vaikas gime uzsieni ir kysiu nera cia)
ir tikrai negaliu nei vieno blogo zodziu pasakyti apie ja,rupinosi LABAI LABAI gerai,visada buvo labai maloni ir mandagi,tariausi pas ja del cezario,norejau TIK JOS salia(buvo antras cezaris),viska padare labai gerai kartu su vedeja operavo.Po gimdymo lanke ziurejo kaip sekasi,gulejau berots 2 palatoj kur dviviete su TV ir buvau viena,buvo ramu,jauku silta.man ten labai labai patiko,visas personalas kur naujagimius priziuri superinis,moteriskes labai malonios.As likau labai patenkinta. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Cytrynka1986 @ 2011 09 25, 17:04)
Sveikos esamos ir busimos mamytes  4u.gif  drinks_cheers.gif

As lankiausi krikscioniskuose pas D.Statkeviciene visa nestuma,nieko jai niekada nedaviau nes nesu pratusi prie to (pirmas vaikas gime uzsieni ir kysiu nera cia)
ir tikrai negaliu nei vieno blogo zodziu pasakyti apie ja,rupinosi LABAI LABAI gerai,visada buvo labai maloni ir mandagi,tariausi pas ja del cezario,norejau TIK JOS salia(buvo antras cezaris),viska padare labai gerai kartu su vedeja operavo.Po gimdymo lanke ziurejo kaip sekasi,gulejau berots 2 palatoj kur dviviete su TV ir buvau viena,buvo ramu,jauku silta.man ten labai labai patiko,visas personalas kur naujagimius priziuri superinis,moteriskes labai malonios.As likau labai patenkinta. wub.gif

tai 2 palata nemokama,kaip supratau? o cia tik vienoj nemokamoj tv yra? tai gal nedaug gimdyviu siuo metu,kad i dviviete tave viena pagulde?
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 09 26, 10:44)
tai 2 palata nemokama,kaip supratau? o cia tik vienoj nemokamoj tv yra? tai gal nedaug gimdyviu siuo metu,kad i dviviete tave viena pagulde?

nemokama jinai,pirma jei gerai atsimenu tai triviete,o mane i antra pagulde,ten tv buvo,gulejau viena nezinau kodel biggrin.gif gal gydytoja pasistenge,nes uz gimdyma mokejau smile.gif
Atsakyti
Kai aš gimdžiau dvivietėj viena lova buvo sulūžus biggrin.gif Gal dar nepakeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cytrynka1986 @ 2011 09 26, 14:37)
nemokama jinai,pirma jei gerai atsimenu tai triviete,o mane i antra pagulde,ten tv buvo,gulejau viena nezinau kodel  biggrin.gif  gal gydytoja pasistenge,nes uz gimdyma mokejau smile.gif

tai nestumo metu nieko nedavei,nes nepratus,o uz gimdyma vis tiek mokejai. biggrin.gif jo,LT kysininkavimas klesti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 09 26, 14:57)
tai nestumo metu nieko nedavei,nes nepratus,o uz gimdyma vis tiek mokejai.  biggrin.gif jo,LT kysininkavimas klesti... doh.gif

Kodėl kyšininkavimas? Gi gal į kasą mokėjo... tongue.gif
Atsakyti