Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Soffyyy @ 2011 09 04, 22:16)
Tikrai yra gimdžiusių ir iki 37 sav. KKGN. Senoje temoje mamytės dalinosi patirtimi ax.gif

Jo, as gimdziau 36 sav, ir niekas nesiunte niekur, net nepatare ten vykt. O man pirmas gimdymas, dar vandenys nubego netiketai, menesiu anksciau, pasimeciau kaip niekad, tad kur reiketu gimdyt, kur geriau ar blogiau, tai net minciu tokiu nebuvo del streso....
Bet dabar tiek su vaiku, tiek su manim viskas saunu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Emos Sferos @ 2011 09 04, 12:46)
Sveikos smile.gif Turiu vieną klausimėlį.
Nėštumo metu lankausi pas gyd. Kulikauskaitę, tad jei viskas gerai norėčiau gimdyti KGN. Buvau dviejų dienų kursuose, per kuriuos aprodė palatas, gimdyklą. Pasakė, kad vienintelis jų minusas - jog nėra lifto ir pagimdžius teks užlipti laiptais į viršų, kur yra palatos. Gimdysiu pirmą kartą, tad gal galėtumėte pasakyti, ar nebūna labai sunku lipti tais sovietiniais laiptais? smile.gif

Na, man buvo labai sunku, nes smarkiai nukraujavau, jegu 0, o kadangi pirmojo auksto palata buvo "uzsakyta" skyriaus vedejos pacientei, tai mane nuolat krutino, kad jau gal gali, gal jau doh.gif Pusiau alpstancia sesute galima sakyt uznese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emos Sferos @ 2011 09 04, 13:46)
Sveikos smile.gif Turiu vieną klausimėlį.
Nėštumo metu lankausi pas gyd. Kulikauskaitę, tad jei viskas gerai norėčiau gimdyti KGN. Buvau dviejų dienų kursuose, per kuriuos aprodė palatas, gimdyklą. Pasakė, kad vienintelis jų minusas - jog nėra lifto ir pagimdžius teks užlipti laiptais į viršų, kur yra palatos. Gimdysiu pirmą kartą, tad gal galėtumėte pasakyti, ar nebūna labai sunku lipti tais sovietiniais laiptais? smile.gif

Tai jau jo, man lipimas tais laiptais po gimdymo buvo sunkus išbandymas, nors per daug nenukraujavau, bet buvo gana silpna, lipau susirietusi su pasiilsėjimais tarp aukštų. Vyras nuėjo su vaikeliu, o man pagelbėjo akušerė. Be dabar antrą lelių vistiek galvoju gimdyti ten pat wink.gif
Atsakyti
Man kažkaip nebuvo sunku, galų gale buvo kas kartu ėjo ir prižiūrėjo. Lipau apskritai po CP, na ne iškart, bet greičiau nei buvo numatyta, nes apačioje naujai gimdyvei palatos ekstra tvarka prisireikė. Kažkaip atminty neužstrigo, kaip kažkoks super sudėtingas išbandymas.
Galų gale vyras ant rankų užnešt gali, jei pačiai per sunku. tongue.gif

QUOTE(smilgutexxx @ 2011 09 05, 08:10)
Jo, as gimdziau 36 sav

Turbūt kalba labiau turėtų būti apie 34 sav. Iki jų tikrai siunčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 rugsėjo 2011 - 13:39
Galiu pasidalinti paciais svieziausiais atsiliepimais apie siuos gimdymo namus, nes tik sia savaite grizom is ju smile.gif Esu be galo dekinga visai siu gimdymo namu komandai: tiek akuseriam, gydytojam, tiek naujagymiu skyriaus personalui. Prieziura tiesiog super: kruopsciai priziuri tiek gimdyve, tiek naujagymius, nuolat tikrina vaikiukus del geltos. Palatos tikrai labai geros, tvarkingos, dusas irgi normalus. Kudikius rengia savo drabuzeliais, kurie man visai mieli pasirode: su katinukais smile.gif Tad nebereikia rupintis, kad kasdien paciam perrengineti. Kudikelius kiekviena ryta apziuri gydytojas, atsako i iskilusius klausimus. Kadangi pirma vaikeli gimdziau Mazylyje, o antra Krikscioniskuose, galiu drasiai teigti, kad Krikscioniskuose prieziura buvo zymiai geresne, ir jei gimdyciau trecia, tai tik Krikscioniskuose. Beja, pinigeliu niekam nedaviau, visa superine prieziura gavau grynai is zmogiskumo ir profesionalumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiukele @ 2011 09 17, 09:56)
Galiu pasidalinti paciais svieziausiais atsiliepimais apie siuos gimdymo namus, nes tik sia savaite grizom is ju smile.gif Esu be galo dekinga visai siu gimdymo namu komandai: tiek akuseriam, gydytojam, tiek naujagymiu skyriaus personalui. Prieziura tiesiog super: kruopsciai priziuri tiek gimdyve, tiek naujagymius, nuolat tikrina vaikiukus del geltos. Palatos tikrai labai geros, tvarkingos, dusas irgi normalus. Kudikius rengia savo drabuzeliais, kurie man visai mieli pasirode: su katinukais smile.gif Tad nebereikia rupintis, kad kasdien paciam perrengineti. Kudikelius kiekviena ryta apziuri gydytojas, atsako i iskilusius klausimus. Kadangi pirma vaikeli gimdziau Mazylyje, o antra Krikscioniskuose, galiu drasiai teigti, kad Krikscioniskuose prieziura buvo zymiai geresne, ir jei gimdyciau trecia, tai tik Krikscioniskuose. Beja, pinigeliu niekam nedaviau, visa superine prieziura gavau grynai is zmogiskumo ir profesionalumo smile.gif

Sveikinimai smile.gif Dziugu del taves, bet turbut tavo kudikelis gime visiskai sveikas, isnesiotas, tai ir gydytojams lengviau dirbt su jumis buvo smile.gif
Atsakyti
Na va, kaip skirtingai kiekvienam viskas pasirodo. As atvirksciai, pirmaji gimdziau siuose gimdymo namuose, o antraji Mazylyje. Cia gimdymo personalui atsidekojau pinigeliais, o Mazylyje niekam nei lito nedaviau. Tarkim gimdymo personalas man pasirode daugmaz vienodas abiejuose GN, bet prieziuros po gimdymo negaliu net sulyginti. Mazylyje ji buvo superine, tiek mamos, tiek maziuko atzvilgiu, ko negalejau pasakyti apie KGN. Ir, jeigu gimdyciau trecia, tai tik Mazylyje lotuliukas.gif
Zodziu susidaro ispudis, kaip kam kur pasiseka g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgutexxx @ 2011 09 18, 08:45)
Sveikinimai smile.gif  Dziugu del taves, bet turbut tavo kudikelis gime visiskai sveikas, isnesiotas, tai ir gydytojams lengviau dirbt su jumis buvo smile.gif

Na nepasakyciau, kad pas mus viskas buvo gerai. Nei pirmas gimdymas, nei sis nebuvo be komplikaciju. O pastarasis nedaug truko, kad butu baigesi labai liudnai, nes gimda buvo plysusi, laimei, kad laiku buvo atlikta cezario operacija. Vaikiukas ir gime visu kilu mazesnis nei turejo, del to teko savaite ligoninej ir po lempikem paguleti. Kadangi abu gimdymai buvo probleminiai, todel ir palyginau. Bet manau, kad kiekvienam sava situacija yra isskirtine ir kaip kam pasiseka. Svarbiausia, kad dabar viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2011 09 04, 15:52)
Papildyta:
ne rekomenduojama, o privaloma. iš KKGN išsiųstų nori, ar ne.

na ne. mums prasidejo per anksti, per pasimetima ten nuvaziavome. Niekur nebesiunte, nes nebebuvo laiko
Atsakyti
QUOTE(mirksiukele @ 2011 09 17, 10:56)

sveikinu,dziugu girdet,kad viskas sklandziai praejo. drinks_cheers.gif
klausimukas-kokia situacija ten db,daug gimdyviu buvo? as noreciau rinktis siuos GN,bet baisoka,kad netektu koridoriuje laukt savo eiles i gimdykla. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 09 20, 11:03)
sveikinu,dziugu girdet,kad viskas sklandziai praejo.  drinks_cheers.gif
klausimukas-kokia situacija ten db,daug gimdyviu buvo? as noreciau rinktis siuos GN,bet baisoka,kad netektu koridoriuje laukt savo eiles i gimdykla.  biggrin.gif

na cia sito turbut nenumatysi smile.gif mano atveju, buvau viena gimdyve, o be to ten ne viena juk gimdykla, ekstra atveju ir priesgimdyvinej gimdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2011 09 20, 12:03)
sveikinu,dziugu girdet,kad viskas sklandziai praejo.  drinks_cheers.gif
klausimukas-kokia situacija ten db,daug gimdyviu buvo? as noreciau rinktis siuos GN,bet baisoka,kad netektu koridoriuje laukt savo eiles i gimdykla.  biggrin.gif

Na kaip as gimdziau, t.y. rugsejo 7d. tai buvo tikras bumas,nes 6d. buvo 10 gimdyviu, o treciadieni penkios. Bet kazkaip viskas vyko sklandziai, nei vienai neteko laukti koridoriuje smile.gif manau, kad tokio dalyko nuspeti neimanoma, juk niekas nesuplanuos, kuria diena, kuriuose GN bus daugiausiai gimdyviu smile.gif
Atsakyti