Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

DABAR PAPASAKOKIT KAIP TEN SU TUO GIMDYMU, REIKIA ATEITI IR SUSITARTI AR VAZIUOTI KAIP I KLINIKAS IR VISKAS? SEIP LANKAUSI TEN PAS GINEKOLOGE BET KLAUSTI NENORIU.
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 08 26, 17:17)
DABAR PAPASAKOKIT KAIP TEN SU TUO GIMDYMU, REIKIA ATEITI IR SUSITARTI AR VAZIUOTI KAIP I KLINIKAS IR VISKAS? SEIP LANKAUSI TEN PAS GINEKOLOGE BET KLAUSTI NENORIU.

Taip, tiesiog prasidėjus sąrėmiams važiuojate į šiuos GN. Nesvarbu ar diena ar naktis.
Tik iki 37 sav. rekomenduojama gimdyti Klinikose.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 08 26, 20:06)
Taip, tiesiog prasidėjus sąrėmiams važiuojate į šiuos GN. Nesvarbu ar diena ar naktis.

ir poto liepia susimoketi? ar cia duodi kiek pats nori? maciau siandien kaina gimdymo 690lt
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 08 26, 21:33)
ir poto liepia susimoketi? ar cia duodi kiek pats nori? maciau siandien kaina gimdymo 690lt

čia reikia mokėt, jei tariesi su konkrečiu gydytoju ir jis atvažiuoja tarkim iš namų, nes Tavo gimdymo metu ne jo pamaina wink.gif jei su niekuom nesitari mokėt nereikia, nebent pati nori atsidėkot pinigėliais ar dar kažkuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 08 26, 20:33)

Gimdymas ir pogimdinė priežiūra yra nemokami tikrai 4u.gif
Atsakyti
aciu jums labai uz atsakymus :*
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu vieną klausimėlį.
Nėštumo metu lankausi pas gyd. Kulikauskaitę, tad jei viskas gerai norėčiau gimdyti KGN. Buvau dviejų dienų kursuose, per kuriuos aprodė palatas, gimdyklą. Pasakė, kad vienintelis jų minusas - jog nėra lifto ir pagimdžius teks užlipti laiptais į viršų, kur yra palatos. Gimdysiu pirmą kartą, tad gal galėtumėte pasakyti, ar nebūna labai sunku lipti tais sovietiniais laiptais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emos Sferos @ 2011 09 04, 12:46)
Nėštumo metu lankausi pas gyd. Kulikauskaitę, tad jei viskas gerai norėčiau gimdyti KGN. Buvau dviejų dienų kursuose, per kuriuos aprodė palatas, gimdyklą. Pasakė, kad vienintelis jų minusas - jog nėra lifto ir pagimdžius teks užlipti laiptais į viršų, kur yra palatos. Gimdysiu pirmą kartą, tad gal galėtumėte pasakyti, ar nebūna labai sunku lipti tais sovietiniais laiptais? smile.gif

Ten yra palata tam pačiam gimdymo aukšte ir jei mato, kad negalėsi užlipti- nuveža ten. Pagimdžiau vakare, toj palatoj buvau iki ryto, ryte pusryčius jau valgiau atsistojus, tai po vizitacijos užlipau į antrą aukštą
Atsakyti
Kadangi gimdymas (antrasis) buvo tikrai greitas, lengvas ir paprastas, tai jokių problemų nebuvo ir po ~2 val. po gimdymo tais laiptais į antrą aukštą užlipti mirksiukas.gif Manau, viskas nuo savijautos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Emos Sferos @ 2011 09 04, 12:46)

tai yra mažytė smulkmena. man vyras padėjo užlipti, nors svaigo galva, beveik alpau, tai buvo tik kelios sekundės. buvo pasiruošęs nešt, bet atsisakiau. nieks neverčia, jei nepajėgi - duoda pagulėti pirmam aukšte.
man daug didesnis minusas - labai ribotos galimybės pasilikti vyrui per naktį.
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2011 08 26, 18:06)

ne rekomenduojama, o privaloma. iš KKGN išsiųstų nori, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 08 26, 15:23)
drinks_cheers.gif Man irgi tam kambarėlyje darė drinks_cheers.gif
arste, jum gal priėmime iškart suleido? biggrin.gif

Niu nea biggrin.gif. Dusas buvo, kusete buvo, o vat wc nea. Merginos, juk ne pati as sugalvojau i koridoriu begt wc ieskot! Kitai merginai, pasitaike, kad wc buvo uzimtas, tai parode kur kita rast. blink.gif
Gal pinigu reikejo jai duot? doh.gif tai ir viskas vietoj butu buve...

Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2011 09 04, 14:52)
ne rekomenduojama, o privaloma. iš KKGN išsiųstų nori, ar ne.

Tikrai yra gimdžiusių ir iki 37 sav. KKGN. Senoje temoje mamytės dalinosi patirtimi ax.gif
Atsakyti