Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(leone @ 2011 07 20, 23:17)
mokama kainuoja 100lt, bet ji yra toliau nuo naujagimiu skyriaus, o jei nori kad liktu kartu tevelis paprastoje palatoje, tai 50 lt.

O čia už 1 naktį ar už tą laiką kol guli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2011 07 20, 23:51)
O čia už 1 naktį ar už tą laiką kol guli?  4u.gif

Už vieną naktį mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gimdyti čia buvo tikrai gera, bet vaiku prieziura tai tragiska. Jei ne viena gydytoja, kuri cia dirba tik kelis kartus per menesi, dabar lankyciau savo vaiko kapeli sad.gif
Atsakyti
Nu nežinau, visą savaitę su savo stebuklu išgulėjau, ir problemų turėjom ir viską, bet gydytojoms tikrai esu dėkinga, kad visų pirma aplamai mano sūnus gyvas, o po to, kad jis sustiprėjo, nebent dabar koks atostogų metas, bet gegužę tai bent jau dvi vaikų gydytojos tai fantastiškos dirbo, labai didelis joms dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tai mes irgi savaite gulejom, bet cia vasari buvo. Na mieko, tik kitakart cia negimdysiu, nes jie neturi nei klausos patikrinimo aparaciuko, nei kitu butinu dalykeliu, kurie patikrina vaikelio sveikata, pvz: echoskopu, plauciuku auginimo inkubatoriu ir t.t. Na mum ju nereikejo, bet rizika buvo...
Atsakyti
Realiai tai galiu pasakyt, kad KGN kaip ir dauguma kitų GN, jei yra kažkokia rizika, ar šiaip leliukui kažkas iš tikrųjų negerai, visus leliukus siunčia į klinikas, tagi jei yra įtarimų, kad kažkas ne taip, geriau iš kart ten važiuot ir gimdyt mirksiukas.gif

O šiaip gi važiuodamos gimdyt juk visada galvojam, kad viskas bus tik gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
KKGN, kiek man žinoma, gimdo moterys nuo 37 sav. Plaučiukai tuo metu jau būna subrendę unsure.gif Esant rizikai visada reikėtų rinktis Klinikas. Mano atveju, net jeigu būčiau gimdžius ir 37-38 sav. būčiau važiavus į KMUK, nes buvo mažas leliuko svoris.
Atsakyti

Aha smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilgutexxx: 01 rugpjūčio 2011 - 19:34
[quote=Soffyyy,2011 06 17, 11:06]
drinks_cheers.gif Aš nieko nenorėjau matyti schmoll.gif tik dukrytę ir MV, bet deja visi veržėsi be jokio supratimo. Ir paskambino pasakyti, kad aplankys tada kai jau prie GN stovėjo doh.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=oma,2011 08 03, 21:04]
[quote=Soffyyy,2011 06 17, 11:06]
drinks_cheers.gif Aš nieko nenorėjau matyti schmoll.gif tik dukrytę ir MV, bet deja visi veržėsi be jokio supratimo. Ir paskambino pasakyti, kad aplankys tada kai jau prie GN stovėjo doh.gif
drinks_cheers.gif
[/quote]

Smagumelis smile.gif
Atsakyti
Pas mane turbūt supratingi biggrin.gif, niekas nesiveržė, o vienos draugės paprašiau, kad ateitų, nes reikėjo, kad šį bei tą atneštų, nes MB dvi paras kitam mieste turėjo būt ax.gif aš iš vis nesuprantu tų lankymų gimdymo namuose... kaip žmonėms nedašyla, kad norisi tik su savo šeima būt, galiausiai, gi ne vienos palatoj gulim, man pasisekė su palatos kaimynėm (turėjau dvi, nes gulėjom savaitę), nes pas jas ačiū Dievui tik vyrai vaikščiojo, nu dar porą kart su vaiku vienos V buvo atėjęs rolleyes.gif
Atsakyti