Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

Sveikos smile.gif
Pries 13 dieneliu ir as pagaliau pagimdziau siuose gimdymo namuose thumbup.gif
Teko gimdyt su "paskatinimu" (gimdos kakleli minkstinanciom zvakutem) nuo 7 ryto, nes 10 dienu mano mazoji neskubejo. O nuo jo prasidejo ir gimdymas. Visa nestuma lankiausi pas dak. Banga, ji kol dirbo stacionare, tol vis uzbegdavo paziuret kaip laikausi as, pati dejo vaistukus nors buvo ir budinti gydytoja. Nieko nebuvau tarusis su gydytoja, tad pasilikau su budincio personalo prieziura. Buvau su vyru, bet niekam nieko nedavem iki gimdymo ir personalas elgesi labai super, maloniai, visos moteriskes snekino, net sanitare atejusi tikrinti palatos svaros vis globejiskai teiraudavosi kaip laikausi, vis paguosdavo per saremio skausmus. Nors buvom keturios gimdancios, skyre laiko pakankamai, nepaliko likimo valiai. Per TUOS skausmus kai atrode gali salia stovinti uzmusti, moteriskes sugebejo islikti profesionalios ir raminancios (Vyra uzmust norejau, o akusere apsikabinti doh.gif rolleyes.gif ). Gimdziau paskutine is visu gimdyviu 1 nakties. Anesteziologas dirbo, tikrai nereikejo iskviest is namu, vyras bande duot pinigu, bet atsisake paimt blink.gif pries iseidamas vyras ieskojo daktares ir akuseres, norejo padekoti pinigeliais, bet neberado gimdykloj.
Po gimdymo irgi prieziura buvo puiki, vis klausdavo ar nereikia pagalbos, labai padejo pirmosiom dienom seseles su leliaus maitinimu, kas buvo labai sunku su susiuta uodega..Ir patvirtinsiu, nebuvo ne menkiausios uzuomenos, kad kazkam reikia duoti pinigu smile.gif Isleido mus trecia diena, kaip tik per Mamos diena, tai bendrai visam kolektyvui nupirkom torta ax.gif Jauciuosi vis dar skolinga, nors ir praejo mazai laiko, bet atrodo geriau atsimenu ne skausma, o personalo pastangas nusiteikti kuo geriau mazosios sutikimui wub.gif
Trumpai:
-leliukus aprengia savais rubais, ir reikia savo tik vaziuojant namo. Aisku, nieks nedraudzia ir nieko nesako jei aprengsi jau antra diena savais. Geriausia turet kelet poru, jei susimurzintu.
-Po gimdymo irgi duoda persirengti naujais naktiniais. reikia turet savo chalata-jo gali prireikti ir saremiaujant.
-patarciau pasiimti ir merliuka ir svelniaus tualetinio popieriaus. praverte ir kelios vienkartines palutes. Dregnu serveteliu neprireike.
-termometro nereikia. personalas matuoja tiek ryte tiek vakare.
-Maitinimas geras, tad nereikia prisitempti visko is namu.
- del visa ko, reiktu pasiimti Mikrolax, nes nepasitustinusios, nieks neisleis namo. (Cia tom, kam klizmavimo procedura atrodo nepriimtina)
Svarbiausia, nesivarzyti ir klausineti visko, kas aktualu ir nesidroveti praprasyti pagalbos ir dar svarbiau pasakyti paprasciausia aciu smile.gif Jei nerodysi iniciatyvos, nieks ir nelakstys ispaskos viska siulydami. Asmeniskai, man svarbiausia buvo mane supantys zmones, ju bendravimas, nes aplinka tikrai prasosi remonto ir inventorius atsinaujinimo, naktiniai ir kudikiu rubeliai toli grazu nespindi naujumu, tad cia svarbiausia pacios moters pasirinkimas, ka ji tikisi gauti . Jei Labiau rupes sienos ir patalynes kokybe, tada teks nusivilti, jei del personalo, tai pasirinkimas puikus ir nesvarbu kokia pamaina, svarbu paciai nusiteikti ir maloniai atsiliepti i bendravima. Tad sekmes dar tik besiruosiancioms gimdyti mirksiukas.gif
P.S. sory, kad tiek prirasiau, tiesiog galva dar pilna ispudziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2011 05 13, 00:30)
Sveikos  smile.gif 
Pries 13 dieneliu ir as pagaliau pagimdziau siuose gimdymo namuose  thumbup.gif
Teko gimdyt su "paskatinimu" (gimdos kakleli minkstinanciom zvakutem) nuo 7 ryto, nes 10 dienu mano mazoji neskubejo. O nuo jo prasidejo ir gimdymas. Visa nestuma lankiausi pas dak. Banga, ji kol dirbo stacionare, tol vis uzbegdavo paziuret kaip laikausi as, pati dejo vaistukus nors buvo ir budinti gydytoja. Nieko nebuvau tarusis su gydytoja, tad pasilikau su budincio personalo prieziura. Buvau su vyru, bet niekam nieko nedavem iki gimdymo ir personalas elgesi labai super, maloniai, visos moteriskes snekino, net sanitare atejusi tikrinti palatos svaros vis globejiskai teiraudavosi kaip laikausi, vis paguosdavo per saremio skausmus. Nors buvom keturios gimdancios, skyre laiko pakankamai, nepaliko likimo valiai. Per TUOS skausmus kai atrode gali salia stovinti uzmusti, moteriskes sugebejo islikti profesionalios ir raminancios (Vyra uzmust norejau, o akusere apsikabinti  doh.gif  rolleyes.gif ). Gimdziau paskutine is visu gimdyviu 1 nakties. Anesteziologas dirbo, tikrai nereikejo iskviest is namu, vyras bande duot pinigu, bet atsisake paimt  blink.gif pries iseidamas vyras ieskojo daktares ir akuseres, norejo padekoti pinigeliais, bet neberado gimdykloj.
Po gimdymo irgi prieziura buvo puiki, vis klausdavo ar nereikia pagalbos, labai padejo pirmosiom dienom seseles su leliaus maitinimu, kas buvo labai sunku su susiuta uodega..Ir patvirtinsiu, nebuvo ne menkiausios uzuomenos, kad kazkam reikia duoti pinigu  smile.gif Isleido mus trecia diena, kaip tik per Mamos diena, tai bendrai visam kolektyvui nupirkom torta  ax.gif  Jauciuosi vis dar skolinga, nors ir praejo mazai laiko, bet atrodo geriau atsimenu ne skausma, o personalo pastangas nusiteikti kuo geriau mazosios sutikimui  wub.gif
Trumpai:
-leliukus aprengia savais rubais, ir reikia savo tik vaziuojant namo. Aisku, nieks nedraudzia ir nieko nesako jei aprengsi jau antra diena savais. Geriausia turet kelet poru, jei susimurzintu.
-Po gimdymo irgi duoda persirengti naujais naktiniais. reikia turet savo chalata-jo gali prireikti ir saremiaujant.
-patarciau pasiimti ir merliuka ir svelniaus tualetinio popieriaus. praverte ir kelios vienkartines palutes. Dregnu serveteliu neprireike.
-termometro nereikia. personalas matuoja tiek ryte tiek vakare.
-Maitinimas geras, tad nereikia prisitempti visko is namu.
- del visa ko, reiktu pasiimti Mikrolax, nes nepasitustinusios, nieks neisleis namo. (Cia tom, kam klizmavimo procedura atrodo nepriimtina)
Svarbiausia, nesivarzyti ir klausineti visko, kas aktualu ir nesidroveti praprasyti pagalbos ir dar svarbiau pasakyti paprasciausia aciu  smile.gif  Jei nerodysi iniciatyvos, nieks ir nelakstys ispaskos viska  siulydami. Asmeniskai, man svarbiausia buvo mane supantys zmones, ju bendravimas, nes aplinka tikrai prasosi remonto ir inventorius atsinaujinimo, naktiniai ir kudikiu rubeliai toli grazu nespindi naujumu, tad cia svarbiausia pacios moters pasirinkimas, ka ji tikisi gauti . Jei Labiau rupes sienos ir patalynes kokybe, tada teks nusivilti, jei del personalo, tai pasirinkimas puikus ir nesvarbu kokia pamaina, svarbu paciai nusiteikti ir maloniai atsiliepti i bendravima. Tad sekmes dar tik besiruosiancioms gimdyti  mirksiukas.gif 
P.S. sory, kad tiek prirasiau, tiesiog galva dar pilna ispudziu  rolleyes.gif

sveikimai sulaukus stebuklelio 4u.gif
saunuole viska taip issamei papasakojai,bus mamytems geriau apsispresti,o akusere ten tikrai nuostabi ,ji su manim irgi buvo ,baisiaus skausmus prie jos kentejau,ji mane snekino guode ,kad uzsimirsciau apie skausma,ir per 1.5 valandos keite 4 naktinius,nes kai tik saremis,taip vandenys bego lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2011 05 12, 13:24)
Sveiki, norejau pasiteirauti gal zinote kiek siuose GN kainuoja privati palata? Ir ar leidzia "paprastoje" palatoje likti kartu su vyru (uz papildoma mokesti)?

Jie turi viena privacia palata, tai ten kaip mini butukas, kaina berods 100 lt, mums ja su vyru siule, bet pabijojau buti toli nuo sesuciu ir gydytoju, tai paprasem, kad leistu vyrui pasilikti paprastoje palatoje. Kadangi mamyciu su leliukais nebuvo tiek daug, tai gavom atskira palata, vyras buvo su mumis visas tris paras, mokejome po 50 litu uz para smile.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti ar galima siuose gimdymo namuose lankyti su vaikais? drauge ketina cia gimdyti, bet abejoju ar mums leis su beveik dvieju menesiu kudikiu lankyt. o ir pati kazkaip nenoriu nestis vaiko del visokiu bacilu pavojaus....
Atsakyti
QUOTE(R_S @ 2011 05 23, 10:30)
sveikos, norejau paklausti ar galima siuose gimdymo namuose lankyti su vaikais? drauge ketina cia gimdyti, bet abejoju ar mums leis su beveik dvieju menesiu kudikiu lankyt. o ir pati kazkaip nenoriu nestis vaiko del visokiu bacilu pavojaus....

Lankiau draugę su vaiku - niekas nieko nesakė, o aš net nepagalvojau, kad gali būti negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2011 05 23, 12:43)
Lankiau draugę su vaiku - niekas nieko nesakė, o aš net nepagalvojau, kad gali būti negalima  g.gif

Mazylyje lyg neleidzia g.gif bet kaip manot nera gresmes kudikiui pasigaut koki virusa/bacila? ar ne per mazas musu leliukas lankyt eiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(R_S @ 2011 05 23, 11:45)
Mazylyje lyg neleidzia  g.gif bet kaip manot nera gresmes kudikiui pasigaut koki virusa/bacila? ar ne per mazas musu leliukas lankyt eiti  g.gif

Aš tai išvis nesuprantu tokių absurdiškų lankymų schmoll.gif Juk grįš namo iš ligoninės - aplankysit. O čia ir tai su mažiuku bus, dar jūs su savo, o jei dar verks ir t.t... Tikras balaganas. schmoll.gif kam to reikia, nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 24 gegužės 2011 - 15:09
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 16:09)
Aš tai išvis nesuprantu tokių absurdiškų lankymų  schmoll.gif  Juk grįš namo iš ligoninės - aplankysit. O čia ir tai su mažiuku bus, dar jūs su savo, o jei dar verks ir t.t... Tikras balaganas.  schmoll.gif  kam to reikia, nesuprantu.

pritariu, kam lankyti ligoninei, koks tikslas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2011 05 13, 02:30)
Sveikos  smile.gif 
Pries 13 dieneliu ir as pagaliau pagimdziau siuose gimdymo namuose  thumbup.gif

didziausi sveikinimai sulaukus angelelio! wub.gif
aciu uz issamu pasakojima, busimoms mamytems tikrai padejote smile.gif sekmes auginant savo stebukliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 15:09)
Aš tai išvis nesuprantu tokių absurdiškų lankymų  schmoll.gif  Juk grįš namo iš ligoninės - aplankysit. O čia ir tai su mažiuku bus, dar jūs su savo, o jei dar verks ir t.t... Tikras balaganas.  schmoll.gif  kam to reikia, nesuprantu.

drinks_cheers.gif Aš nieko nenorėjau matyti schmoll.gif tik dukrytę ir MV, bet deja visi veržėsi be jokio supratimo. Ir paskambino pasakyti, kad aplankys tada kai jau prie GN stovėjo doh.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kokie įkainiai palatų? Žinau, kad yra viena mokama, tai kiek ji kainuoja ir dar žinau, kad jei yra galimybė, tėvelis gali likti ir paprastoj palatoj, tai gal kas žino kiek tada reikia mokėti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2011 07 20, 14:42)
Gal kas žinot kokie įkainiai palatų? Žinau, kad yra viena mokama, tai kiek ji kainuoja ir dar žinau, kad jei yra galimybė, tėvelis gali likti ir paprastoj palatoj, tai gal kas žino kiek tada reikia mokėti? Ačiū 4u.gif

mokama kainuoja 100lt, bet ji yra toliau nuo naujagimiu skyriaus, o jei nori kad liktu kartu tevelis paprastoje palatoje, tai 50 lt.
Atsakyti