Laba
Ar yra tokiu, kurios siuose GN gimde visai niekieno nelydimos ir kokie ispudziai?
QUOTE(gabreda @ 2011 05 04, 14:48)
Laba
Ar yra tokiu, kurios siuose GN gimde visai niekieno nelydimos ir kokie ispudziai?
as gimdziau be artimuju,vyras buvo komandiruoteje,tai mane lydejo dukra,pagulde stebejimui,nes kaklelis dar nebuvo atsiveres ,bet saremiukus jau rode ,beskubedama pamirsau mobilu pasiimti,tai dukra paliko savo,bet as vakare bemaigydama ji isjungiau,o pin kodo nezinojau,telefonu num neatsiminiau,tai va likau visai be rysio su artimaisiais ,gimdyma prieme Kulikauskaite ,akusere Zuzeviciene,prieziura buvo puiki
QUOTE(grazina37 @ 2011 05 05, 08:13)
as gimdziau be artimuju,vyras buvo komandiruoteje,tai mane lydejo dukra,pagulde stebejimui,nes kaklelis dar nebuvo atsiveres ,bet saremiukus jau rode ,beskubedama pamirsau mobilu pasiimti,tai dukra paliko savo,bet as vakare bemaigydama ji isjungiau,o pin kodo nezinojau,telefonu num neatsiminiau,tai va likau visai be rysio su artimaisiais ,gimdyma prieme Kulikauskaite ,akusere Zuzeviciene,prieziura buvo puiki
Na su sia gydytoja ir as viena nebijociau gimdyti, noreciau papulti jos budejimo metu
QUOTE(leone @ 2011 05 03, 18:45)
o ar tiesa, kad gydytojo nebuna, jis buna tik iskvieciamas is namu? man siandien taip gine nupasakojo
Cia gal Jūs apie anesteziologą? Nes naktimis jis nebudi, o kviečiamas iš namų.
QUOTE(ravesa @ 2011 05 05, 10:13)
Cia gal Jūs apie anesteziologą? Nes naktimis jis nebudi, o kviečiamas iš namų.
as gimdziau nakti ir anesteziologas buvo. nieko nereikejo kviesti is namu
QUOTE(leone @ 2011 05 03, 18:45)
o ar tiesa, kad gydytojo nebuna, jis buna tik iskvieciamas is namu? man siandien taip gine nupasakojo
gydytojas kvieciamas is namu jei ne jo budejimo laikas o esi susitarus arba kvieciama skyriaus vedeja jeigu gimdymas komplikuotas, sudetingas
QUOTE(Kisė @ 2011 05 02, 08:43)
Na aš gimdžiau ten prieš 5 mėn - vaikiukui rūbelių pasiimkit tik parsivežimui - jei sušlaps ar atpils, ar kaip kitaip susipurvins - vaikiuką perrengs naujagimių slaugytoja, vaikiukui turėkit vienkartinių rankšluosčių - bus patogiau, nereiks marlės džiovint - nušluostysit uodegėlę ir išmesit, pačiai mamytei naktinukus duoda, po gimdymo jie bus šlapi ir nuo prakaito, ir nuo kitų skysčių, tai mane bent jau akušerė perrengė, o jei ne - visada galit pačios paprašyti, termometrą keikvieną rytą atnešdavo akušerė ar slaugytoja, kas dar...net nežinau, klauskit - jau du vaikiukus šiuose gimd.namuose pasitikau
As KGN gimdziau sausio vidury Naktinius duoda ir juos keicia, o jei nepasiulo - pati paprasai Termometra taip pat kiekviena ryta nese, nors as ir savo buvau isimetus. o mergytes ir savo uodegytei turejau isimetus svelnaus tualetinio popieriaus
QUOTE(grazina37 @ 2011 05 05, 10:13)
as taip pat gimdziau ir visa nestuma lankiausi pas kulikauskaite,gimdziau viena nes taip gavosi,ir gimdymas nebuvo labai sklandus,bet jos deka mes abu su maziuku sveiki ir gyvi,puiki daktare,pagimdziau pries3men bet sukasi galveleje mano ir 3leliukas po kokiu 5metu noreciau,vyras labai pries tureti daugiau vaiku,nes sako kaip tada duosim kas geriausia,nu cia materialine prasme,bet dar gal laikai pageres ir abu nuspresime del dar vienos atzaleles,as visada galvojau kad daugiausia 2vaikus turesime,bet po sio nestumo ir gimdymo nuomone pakeiciau,kulikauskaite mane uzbure tuo naturalumu vaiku laukimu ir paleidimu i pasauli,as ir taip labai mylejau vaikus bet dabar tai pasidare kazkas svento,net nzn kaip tai apsakyti,noreciau kad Dievulis dar viena padovanotu
QUOTE(sonca1 @ 2011 05 06, 16:20)
as taip pat gimdziau ir visa nestuma lankiausi pas kulikauskaite,gimdziau viena nes taip gavosi,ir gimdymas nebuvo labai sklandus,bet jos deka mes abu su maziuku sveiki ir gyvi,puiki daktare,pagimdziau pries3men bet sukasi galveleje mano ir 3leliukas po kokiu 5metu noreciau,vyras labai pries tureti daugiau vaiku,nes sako kaip tada duosim kas geriausia,nu cia materialine prasme,bet dar gal laikai pageres ir abu nuspresime del dar vienos atzaleles,as visada galvojau kad daugiausia 2vaikus turesime,bet po sio nestumo ir gimdymo nuomone pakeiciau,kulikauskaite mane uzbure tuo naturalumu vaiku laukimu ir paleidimu i pasauli,as ir taip labai mylejau vaikus bet dabar tai pasidare kazkas svento,net nzn kaip tai apsakyti,noreciau kad Dievulis dar viena padovanotu
o Jus gimdete susitarus, ar tai jos budejimas buvo ir kiek atsidekojoje (galite i AZ), jei ne paslaptis?
QUOTE(gabreda @ 2011 05 06, 19:54)
o Jus gimdete susitarus, ar tai jos budejimas buvo ir kiek atsidekojoje (galite i AZ), jei ne paslaptis?
gimdziau susitarus,atsidekojome tiek kiek oficialiai kainorastyja dienos stacionare parasyta.
as ir turiu toki klausimeli ka pasimt i siuos GN skaiciaus kitose temose vis skirtyngai , ka butent duoda siuose GN o ka savo turet? Skaiciausi kad kitur net puoduka reik savo turet tai jau visai pasimeceu
Papildyta:
na ir dar prasidejus gimdymui jai isikvieti greitaja ar ji nuves i siuos GN ar gereu su taxi vaziuot kolkas savo transporto neturim nuvaziavus kur eiti? ar gimdymas tikrai nemokamas ? labai laukiu atsakymo likus tiek mazai taip jaudinuos kad nepasimesceu
Papildyta:
na ir dar prasidejus gimdymui jai isikvieti greitaja ar ji nuves i siuos GN ar gereu su taxi vaziuot kolkas savo transporto neturim nuvaziavus kur eiti? ar gimdymas tikrai nemokamas ? labai laukiu atsakymo likus tiek mazai taip jaudinuos kad nepasimesceu