Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(drugelis. @ 2011 04 20, 13:08)
Man taip pat įdomu dėl reikiamų daiktų  g.gif
Ar reikia sau įsidėti rankšluostį didelį, nusivalymui apsiprausus, ar ten duoda?

Rankšluosčio sau tikrai reikia 4u.gif

QUOTE(nuotakyte @ 2011 04 20, 13:24)
svarščiau kur gimdyti atrą vaikelį, galvojau apie šiuos gimdymo namus ir persigalvojau.Pati dirbu klinikose, ten irgi negimdyčiau nė už- ką.Krikščioniškieji labai laikosi natūralumo,taigi klinikos beveik kas savaitę gauna lelių,labai natūraliai gimusių su apgar 0-1-2 balai.tikrai nes jie nelabai linkę įsikiškti, kai kam tai gerai ir puiku, bet kai reikia pagalbos-paskatinimo ar epidūro ar CP čia jie to privengia.
Mąstau apie mažylio gn

Kokie skirtingi atsiliepimai iš tų Klinikų biggrin.gif Draugės mama dirba, tai sakė iš Krikščioniškų būna tiek pat kiek ir iš kitų GN - nei daugiau, nei mažiau. Ir dažniausiai tai būna ne gimdymo pasekmės, o širdies ydos, problemos su inkstukais ir kiti negerumai unsure.gif
Man reikėjo CP ir nedelsiant padarė.
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2011 04 20, 14:24)
svarščiau kur gimdyti atrą vaikelį, galvojau apie šiuos gimdymo namus ir persigalvojau. Pati dirbu klinikose , ten irgi negimdyčiau nė už- ką.Krikščioniškieji labai laikosi natūralumo,taigi klinikos beveik kas savaitę gauna lelių,labai natūraliai gimusių su apgar 0-1-2 balai.tikrai nes jie nelabai linkę įsikiškti, kai kam tai gerai ir puiku, bet kai reikia pagalbos-paskatinimo ar epidūro ar CP čia jie to privengia.
Mąstau apie mažylio gn

O kodel blogai klinikose? blush2.gif
Krikscioniskuose GN tas naturalumas tikrai propaguojamas, bet kai yra rizika vaisiui ar mamai nemanau kad kas apie tai galvoja- juk tuomet gelbeja gyvybe, jei reikia atlieka CP ar naudoja kitas priemones unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence*: 20 balandžio 2011 - 17:31
QUOTE(nuotakyte @ 2011 04 20, 13:24)
svarščiau kur gimdyti atrą vaikelį, galvojau apie šiuos gimdymo namus ir persigalvojau.Pati dirbu klinikose, ten irgi negimdyčiau nė už- ką.Krikščioniškieji labai laikosi natūralumo,taigi klinikos beveik kas savaitę gauna lelių,labai natūraliai gimusių su apgar 0-1-2 balai.tikrai nes jie nelabai linkę įsikiškti, kai kam tai gerai ir puiku, bet kai reikia pagalbos-paskatinimo ar epidūro ar CP čia jie to privengia.
Mąstau apie mažylio gn

Ten dirba ne vienas gydytojas ir sakyt apibendrintai "jie" nereikėtų. Kai reikia ima ir daro tuos CP be jokių išsikalinėjimų. Pati ten apturėjau du: vieną neplaninį, vieną planinį. Medikų siūlymu įvertinus situaciją. ;] Beje, pirmojo gimdymo atveju pasiūlė ir epidūrą (įvertinus skausmo lygį). Gydytoja, kuri šiaip nuo jo matydama kad nebūtina, ne vieną moterį atkalba. Gulėjau su "atkalbėta" ir tuom patenkinta palačioke. Bet šiaip epidūrą renkamės arba ne pačios. Gydytojo reikalas pasakyt savo nuomonę, o ne už mus jį pasirinkti arba ne.
Visur visokių tų atsiliepimų būna ir visur ir visada būna ir patenkintų ir ne. Nuo daug ko tai priklauso: ir nuo gimdymo eigos ir nuo žmonių su kuriais susiduriame ir nuo daug ko. Lygiai taip pat mano sesuo pirmą kartą gimdė KMUK (dėl per ankstyvo gimdymo KGN tiesiai ten nusiuntė) ir be jokių priekaištų grįžo ir su sklandžiu nėštumu KMUK ir antrą kartą. Kaip aš po nesklandaus pirmojo grįžau į KGN. Todėl, kad suvokiu, jog gimdymo sklandumas ar ne nepriklauso vien nuo medikų, bet ir nuo gamtos, kurios mes nevaldome. Mano atveju KGN mus išgelbėjo savalaikiu sprendimu ir nemačiau reikalo nieko keisti, nors buvo ir viena moteris iš personalo pogrubė. Kaip kažkas rašė - visos tokios įstaigos deja, bet turi savo skaudžių istorijų. Kai kur dėl gamtos, kai kur gal dėl neatidumo. Bet visos. Kaip ir visos daugybę dėkingų.

QUOTE(rence* @ 2011 04 20, 17:30)
kai yra rizika vaisiui ar mamai nemanau kad kas apie tai galvoja- juk tuomet gelbeja gyvybe, jei reikia atlieka CP ar naudoja kitas priemones unsure.gif

Būtent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 20 balandžio 2011 - 18:01
QUOTE(Giedrė T.J. @ 2011 04 20, 09:39)
būtų ir man įdomu kaip dabar, gal pasisakys kurios mamytės tuo klausimu, kur gimdė bent pusmečio laikotarpyje, nes tikrai labai įdomu dėl t turėjimo neturėjimo...

Na aš gimdžiau ten prieš 5 mėn - vaikiukui rūbelių pasiimkit tik parsivežimui - jei sušlaps ar atpils, ar kaip kitaip susipurvins - vaikiuką perrengs naujagimių slaugytoja, vaikiukui turėkit vienkartinių rankšluosčių - bus patogiau, nereiks marlės džiovint - nušluostysit uodegėlę ir išmesit, pačiai mamytei naktinukus duoda, po gimdymo jie bus šlapi ir nuo prakaito, ir nuo kitų skysčių, tai mane bent jau akušerė perrengė, o jei ne - visada galit pačios paprašyti, termometrą keikvieną rytą atnešdavo akušerė ar slaugytoja, kas dar...net nežinau, klauskit - jau du vaikiukus šiuose gimd.namuose pasitikau smile.gif
Atsakyti
Kise, labai ačiū už postą 4u.gif , tikrai aiškiau paliko, o tai taip nieko aiškaus iki šiol nerasdavau smile.gif
Atsakyti
Dar pamiršau - prieš dėdamos chalatą į tašę, įsimeskit į chalato kišenę sauskelnes ir vilnones kojinaites - paskui bus ne tas galvoj, o kai jau reiks ar vyras, ar akušerė paims iš kišenės mirksiukas.gif dar mačiau kažkas dėl rankšluosčių mamytei klausė - uodegytę po prausimosi šluosčiausi irgi vienakrtiniais rankšluosčiais, nes ne paslaptis, kad kraujavimas bus, tai neišterlinsit savo medžiaginių rankšluosčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 02 gegužės 2011 - 09:05
labai kvailas klausimas,vienkartiniai ranksluosciai, tai cia apie tuos kalbame popierinius ranksluoscius, kur daznai naudojame virtuvese? nes kitokie i galva ir neateina... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 05 02, 10:29)
labai kvailas klausimas,vienkartiniai ranksluosciai, tai cia apie tuos kalbame popierinius ranksluoscius, kur daznai naudojame virtuvese? nes kitokie i galva ir neateina... doh.gif  doh.gif

Tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
As gimdziau likau patenkinta. Epidura padare be jokiu problemu buvo vyras anesteziologas,atkalbinet net nemegino. Su nieko nesitariau,ant gimdymo kedes uztrukau 15min. Tik kad klizmine nekatru su tualetu tai labai blogai,vos spejau.
O pasirinkau siuos GN nes mama labai norejo kadangi apie kitas vietas visokiu gandu prisiklausius buvo,o ko nepadarysi del tu mamu. Pinigeliu niekam nedaviau,tik po gimdymo torciuka irsiaip saldumynu. Anesteziologas pinigu atsisake(gal del to,kad zinojo,jog anesteziste klinikose dirbu). Likau patenkinta. Palatas plove kas dien bent jau tas 2dienas kur gulejau. Dulkiu kamuoliu ir visa kita nepastebejau ir ne tai rupejo tiesa sakant. Tiesa gimdyt papuoliau ant pamainu keitimosi,bet tai problemu nesudare 4u.gif
Atsakyti
o ar tiesa, kad gydytojo nebuna, jis buna tik iskvieciamas is namu? man siandien taip gine nupasakojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 05 03, 18:45)
o ar tiesa, kad gydytojo nebuna, jis buna tik iskvieciamas is namu? man siandien taip gine nupasakojo  g.gif

Žinok, čia kažkokia nesąmonė, nes man Radavičienė minėjo, kad budintis gydytojas visada yra, net pati sakė, kad šią savaitę daug budėjimų turi g.gif

Nes kiek žinau iškviečiamas tik tada, jei konkrečiai tariesi.... aš nesitariau, ant ko užsirausiu ant to ax.gif gal ant savo papulsiu, kaip savo vienas Dievas težino ax.gif

Atsakyti
Gyrdytojas budintis visada buna,nebent jei susitarus esi tai pranesi 4u.gif
Atsakyti