Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(RutRut @ 2011 01 11, 16:52)
o kai galiausiai leliukui gelta didelė atsirado, įkišo po lempa ir liepė švirkštuku maitint, oi man buvo tris kartus lengviau į taurelę priverkt negu priešpienio po lašą prigaudyt, bet paskui viena sesytė elektrinį pientraukį atnešė, net akyse prašviesėjo lotuliukas.gif gaila kad kitos nepasiūlė.. tai vat žinokit, kad jos turi tokį daiktąsmile.gif

Mano abu tą geltukę turėjo, tai pirmajam irgi pienuką lašindavau į taurelę smile.gif , o mergičkai tai buvo tą inkubatorių į palatą atvežę ir leisdavo išsitraukt pamaitint, kai išalkdavo, tai daug geriau buvo. O šiaip tai jokių „dovanėlių“ nėkart niekam nedaviau, bet dėmesio ir priežiūros optimaliai buvo. O dušas tai gal ir pusėtinos kokybės lotuliukas.gif Tik va vanduo jame vis tik nėra šaltas - jis įšyla, kai kokias 10 min palaikai atsukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar dušas apynaujis, vanduo iškart šiltas g.gif nieko negaliu dėl to prikišt.
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 01 11, 19:04)
Hm, nu bet kokios skirtingos nuomones apie siuos GN  g.gif  Jau seniai seku temte ir negaliu issirnkt kur noreciau lankytis  doh.gif

labukas,

as irgi ta pati galvoju.. g.gif

sakykit, gal kuriai teko pas Jakutiene gimdyt?
Atsakyti
as su pirmaja pas Jakutiene poliklinikoje lankiausi tai nepatiko,o dabar iskarto i kgn uzsirasiau pas gyditoja Banga.
Atsakyti
Mano pirmąjį nėštumą Jakutienė prižiūrėjo (gimdžiau tai pas Kriauzienę abu kartus), tai galiu pasakyt, kad švelni, miela, tikrai neaprėks, balso nepakels, na, nuteiks tikrai gerai, tik aš kažkaip netvirtai su ja jausčiaus, nes man tokia neryžtinga atrodo. Jei kas ne taip, tai kol susigaudys. Na, čia tik įspūdis toks, nes negimdžiau pas ją. O šiaip yra atskira tema apie šią gydytoją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma-Ieva: 12 sausio 2011 - 23:27
Gimdžiau siuose GN 2010-08-30 smile.gif Visa nestuma nuo pat pradziu stebejo gyd. Maciulaitiene, gimdyma prieme taip pat ji (kaip tik budejo ta lemtinga nakti), gimdymas buvo ne is lengvuju, po 9 val. baigesi extra CP, kuri ir atliko gyd. Maciulaitiene, nors galejo perleisti kitai pamainai, nes jau jos buvo pamaina pasibaigus seniai (ACIU jai uz tai, kad nepaliko musu notworthy.gif ).
Po gimdymo para laiko gulejau pogimdyvinej palatoj, kartu gulejo dar viena mamyte, mumis abiem su leliukais taip rupinosi, kad net nebuciau pasvajojus apie geresne prieziura (prause, patalyne pureno, jei sukruvindavom keisdavo, perenginedavo ir t.t.), mums abiems nesiseske is pradziu maitinti, o ypac man, tai vargse sesute su mumis vos ne visa diena ir visa nakti prabuvo, prasokinejo vargse kantriai nuo vienos prie kitos (PAGARBA IR DIDELIS JAI ACIU), epidura atlikes vyras vis uzeidavo pasiteirauti apie savijauta. Tvarkos ir svaros man ten uzteko smile.gif
Sekancia diena mus su kaimyne jau isskyre, nes pas mus su dukryte liko tevelis (3 palata, uz para mokejome po 50 lt.), grindys buvo valomos kiekviena diena, siuksles nesamos 2 kartus dienoje, patalyne keisdavo, nes pati prasydavau ir be jokiu raukymusi, labai malonios slaugutes smile.gif
Kadangi su manim buvo vyras, tai sesutes labai ikyriai nelandziojo, tik vos mergaite suverkdavo ikisdavo galva ir paklausdavo ar reikia pagalbos, jei reikedavo, nesvarbu, kad ir nakti pakilusios is miegu maloniai padedavo.
Kadangi mergyte vis atsisakydavo kruties, sesutes kantriai sededavo prie musu ir mokydavo, kaip jau kazkuri mamyte minejo- visu technikos skirtingos biggrin.gif bet taip dar geriau, pamatai viska ir issirenki kas patogiausia thumbup.gif
As tikrai likau patenkinta siais GN, nesigailiu, kad vaziavau nakti is kito miesto cia gimdyti smile.gif Svarbiausia nesigedinti prasyti pagalbos is sesuciu ir gydytoju, su jom elgtis mandagiai, o ne kaip su tarnaitem, tai ir tau tuo paciu atsakys.
DIDELIS ACIU VISAM PERSONALUI UZ KANTRYBE IR SUPERINE PRIEŽIURA rolleyes.gif

p.s. o kas is blogosios puses, tai bide nesulaukdavau silto vandenuko g.gif na, bet as neispaikus, tai cia baika buvo smile.gif
Atsakyti
as lankausi dabar pas Jakutiene, bet prisiskaiciau cia visokiu komentaru apie ja tai net nzn ka daryt.. g.gif ar keist ja ir ieskot kazka kito ar likt.. g.gif ir del gimdymo niekaip dar neapsisprendziu.. bet cia turbut kiekvienai skirtingai.. vienoms pasiseka, kitoms nelabai. ir cia bet kokiuose GN gali but.. unsure.gif
Atsakyti
Gimdziau siuose gimdymo namuose du kartus. Pirmaji karta vyras dave seselei, kad mane priziuretu. Pasigailejau kad dave. Nes ejo kas valanda ir klause ar viskas gerai, ar nieko netruksta.. Nepamiegojau isvis. Pasikeite pamaina - aciu dievui niekas nosies nebekiso. Maitint parode kaip, pampersa ismoke keist, parode kaip uzpakaliuka plaut, kaip vaikiuka laikyt, nes nieko nemokejau. Ir ne tik ta gavusi sesele, bet ir kitos buvo malonios. Jokios netvarkos nemaciau, viskas buvo liuks.
Antra karta jau pati sakiau kad man nieko nereikia- as viska moku. Palata gavau geriausia - su zidiniu. Esu patenkinta siais gimdymo namais. wub.gif
Atsakyti
neseniai grizau is siu GN. Akuserei ir gydytojai esu labai l abai dekinga uz rupesti ir darba. Jos buvo nuostabios, jeigu antra karta gimdysiu - tai noreciau daryti tik padedamama ju.
Deja, apie naujagimiu skyriaus personala to paties pasakyti negaliu. Kai kurios sesutes - tiesiog dievo dovana. bet viena vaikuciu gydytoja, kurios pavardes nenoreciau mineti, ir kai kurios kitos ssesutes tikriausiai pasirinko ne ta profesija... Dirbti kalejime joms butu tikrai geriau ir, manau, toks darbas teigtu daugiau pasitenkinimo. Gal toks elgesys del to, kad negavo jokiu dovaneliu is musu ( kokios dovaneles gali buti, kai joms visiskai nesvarbu, kaip ju pacientai jauciasi, ar jiems nereikia pagalbos, o jeigu paprasai kazko - tai su didziausiu nepasitenkinimu, kad drisai sutrukdyti ju ramybe (ypac nakties metu) ir bumbejimu padaro). Gaila, kad tokie zmones dirba su mazyliais ir ju mamomis, kuriems yra labai svarbus gyvenimo momentas ir reikia visokiariopos pagalbos.
Atsakyti
Keista. Kadangi mano abiems mažyliams geltukė buvo, tai ilgai šiuose gn prasivoliojom ir tikrai visas vaikų daktarytes ir seseles matėm - nė vienos kalėjiman nesiųsčiau. schmoll.gif Dovanėlių, kaip jau sakiau, niekam jokių nedaviau rolleyes.gif
Atsakyti
pagal jusu pasisakymus nekokia nuomone susidariau apie siuos gn.na aisku cia visu kitokia nuomone.
Atsakyti
Man viskas siuose gimdymo namuose patiko- pradedant gydytoja, baigiant svara..gal tiesiog nelabai i smulkmenas kreipi demesi, nes rupi labiau kas kita wub.gif
Atsakyti