Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(Jaudita @ 2011 04 11, 14:48)
as ta pati pagalvojau, kad nereikia prasyt/reikalaut is ginekologes kad leistu jums/mums gimdyti bet kokia poza, juk jei gal tada labiau pasukinsim darbo salygas, geriau isbandytas budas ax.gif

nesutikciau smile.gif mano nuomone, gimdymas yra didziausias darbas man ir daugiausia pastangu isstumti kudiki reikia man, o gydytojai tiesiog turetu padeti man kuo lengviau atlikti savo darba biggrin.gif juk ir tie patys "tradicines" pozos propaguotojai, jei nesiseka isstumti kudikio, patys liepia bandyti stumti kitomis pozomis - juk yra irodyta, kad pvz., stumiant atsitupus, veikia gravitacijos jega ir gimdyvei reikia daug maziau pastangu ir laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandr @ 2011 04 11, 20:15)
Aciu uz atsakyma  aciuks.gif Su gydytoja, kad dalyvautu jau susitareme, o kiek atsilygint, tai kazkaip nedrisome paklaust  blush2.gif O cia gydytoja ta suma pasidalina su akusere ar dar akuserei atskirai reikia duoti ?  g.gif

Cia tik gydytoja sau sita suma pasilieka. As pati savo gydytojos prie to pacio paklausiau, o kaip akuserei atsidekoti, ir kada - pries ar po gimdymo. Gydytoja atvirai patare, kad tik po gimdymo, nes gali pamaina pasikeisti. Sake, dauguma duoda 100 Lt. Ir dar patare, jeigu epidura daryciausi, anesteziologei 100 Lt duoti.
Gimdymo diena teko skatinti, prasidejus saremiams patare epidura pasidaryti (kad greiciau kaklelis atsidarinetu - cia buvo reikalinga daugiau ne kaip skausmui malsinti, bet kaip vaistai). Idejom i kisene anesteziologei 100 Lt, o paskiau prireike operacijos - tai gerai, kad jau buvom dave jai, nes zinau, kaip svarbu operacijos metu anesteziologe. O akuserei kaip ir neprireike nieko... 4u.gif
Dar paminesiu - kad, mano nuomone, tikrai verta su gydytoja tartis, ir nors pinigai, aisku, ne mazi, bet negaila - juk del svarbiausio zmogeliuko pasaulyje... Kad paskiau nereiketu galvoti, kad gal geriau reikejo tartis, butu kitaip ziureje... Mano atveju buvo daug gimdyviu tuo metu, viena tuo metu jau priesgimdyvineje gimde, nes gimdykla buvo uzimta. Ir butent tuo metu gydytoja pamate, kad krenta vaiko tonai... Tai gerai, kad ji visa laika galejo mane stebeti. Juk kitos gydytojos tuo metu buvo gimdymais uzsiemusios....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindaugiene: 12 balandžio 2011 - 17:09
skaitau ir ziauru ir pikta darosi "As pati savo gydytojos prie to pacio paklausiau, o kaip akuserei atsidekoti, ir kada - pries ar po gimdymo. Gydytoja atvirai patare, kad tik po gimdymo, nes gali pamaina pasikeisti. Sake, dauguma duoda 100 Lt. Ir dar patare, jeigu epidura daryciausi, anesteziologei 100 Lt duoti", tai kai pagalvoji, o jei neduosi anesteziologei, ka- blogai vaistus suleis ar kaip...zodziu, man kosmosas tokie dalykai...
bet turbut mes patys tai skatinam ar ne?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 04 12, 18:26)
skaitau ir ziauru ir pikta darosi "As pati savo gydytojos prie to pacio paklausiau, o kaip akuserei atsidekoti, ir kada - pries ar po gimdymo. Gydytoja atvirai patare, kad tik po gimdymo, nes gali pamaina pasikeisti. Sake, dauguma duoda 100 Lt. Ir dar patare, jeigu epidura daryciausi, anesteziologei 100 Lt duoti", tai kai pagalvoji, o jei neduosi anesteziologei, ka- blogai vaistus suleis ar kaip...zodziu, man kosmosas tokie dalykai...
bet turbut mes patys tai skatinam ar ne?

drinks_cheers.gif mes patys ir pripratinom tuos gydytojus prie pakišų.. tai dabar jei neduodi, tai vos ne tai, kad nežiūrės? nesąmonė... žadu gimdyt šiuose GN, bet tikrai nežadu niekam mokėt, nebent paskui atsidėkot kokiu tortu su geresnio šampano buteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė T.J. @ 2011 04 12, 18:32)
drinks_cheers.gif mes patys ir pripratinom tuos gydytojus prie pakišų.. tai dabar jei neduodi, tai vos ne tai, kad nežiūrės? nesąmonė... žadu gimdyt šiuose GN, bet tikrai nežadu niekam mokėt, nebent paskui atsidėkot kokiu tortu su geresnio šampano buteliu ax.gif

Cia kiekvieno apsisprendimo reikalas duoti, ar neduoti. As daviau, nes man taip paciai buvo ramiau. Be to, artimuju rate pries 7 metus kai gimde siuose GN ir su niekuo nebuvo susitare, gydytoja tik sedejo sau ramiai, visai nesistenge gimdyvei padeti, mergyte paskiau su vaakumu trauke, gimdancioji vis apapldavo ant gimdymo stalo... Galbut dabar tokiu atveju nepasitaiko, nezinau, bet man buvo daug ramiau.
Atsakyti
na kaip sakoma atsargiai pinigų visada geriau pasiimti, o ar duot, tai bus spręst pagal aplinkybes, nes jei matysiu, kad kitaip neišeina, tai ir teks pamint visas nuostatas, aišku svarbiausia pačios ir mažojo piliečio sveikata...

Na bus matyt, bet tiesiog mąstau, kad patys prisipratinom, jog BŪTINA duoti ax.gif
Atsakyti
Nu nezinau, uzmuskit netikiu, kad gimdyve alpsta, o gydytoja ramiai sau sedi, juk yra is akusere, visas personalas...o ka sakyt tokiu atveju, kaip mano draugei, tik ne siuose GN, dave pinigeliu, o vistiek turejo gimdymo trauma... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 04 13, 12:22)
Nu nezinau, uzmuskit netikiu, kad gimdyve alpsta, o gydytoja ramiai sau sedi, juk yra is akusere, visas personalas...o ka sakyt tokiu atveju, kaip mano draugei, tik ne siuose GN, dave pinigeliu, o vistiek turejo gimdymo trauma... unsure.gif

Na tikrai neitiketina,kad ramiai gydytojos sedi doh.gif KGN personalas pasakiskas tikrai nesitiki
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 04 13, 11:50)
Na tikrai neitiketina,kad ramiai gydytojos sedi doh.gif KGN personalas pasakiskas tikrai nesitiki

Pati gimdziau siuose namuose pries desimt menesiu ir niekam nieko nedaviau,ir viskas ok. biggrin.gif Kiekvienas dirba savo darba, mes patys pripratinom gydytojus imt kysi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindaugiene @ 2011 04 13, 09:36)
Cia kiekvieno apsisprendimo reikalas duoti, ar neduoti. As daviau, nes man taip paciai buvo ramiau.

drinks_cheers.gif
Nenorit-neduokit, juk niekas neverčia. Ir be davimo gali būti gera priežiūra.
Man dėl šventos ramybės irgi geriau duoti, tuo labiau, kai pirmą vaikelį gimdai ir nežinai kaip ten kas bus.
Atsakyti
QUOTE(vilmandr @ 2011 04 14, 17:55)
drinks_cheers.gif
Nenorit-neduokit, juk niekas neverčia. Ir be davimo gali būti gera priežiūra.
Man dėl šventos ramybės irgi geriau duoti, tuo labiau, kai pirmą vaikelį gimdai ir nežinai kaip ten kas bus.

O as tariausi ir daviau,ir jeigu reiktu dar karteli gimdyti tikrai TARCIAUSI IR DUOCIAU 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau dukryte pries 7 men. nesitarus, atsilyginau tik po visko, bet neturiu nei vieno nusiskundimo smile.gif Puikus personalas, puiki prieziura smile.gif Nemanau, kad kazkas kitaip butu buve susitarus, pinigeliai greiciau kaklelio neatidarys, o ir gydytojai ar tarusis, ar nesitarus - darys viska, kad sekmingai pagimdytume. Cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti