QUOTE(vilmandr @ 2011 04 11, 20:15)
Aciu uz atsakyma
Su gydytoja, kad dalyvautu jau susitareme, o kiek atsilygint, tai kazkaip nedrisome paklaust
O cia gydytoja ta suma pasidalina su akusere ar dar akuserei atskirai reikia duoti ?
Cia tik gydytoja sau sita suma pasilieka. As pati savo gydytojos prie to pacio paklausiau, o kaip akuserei atsidekoti, ir kada - pries ar po gimdymo. Gydytoja atvirai patare, kad tik po gimdymo, nes gali pamaina pasikeisti. Sake, dauguma duoda 100 Lt. Ir dar patare, jeigu epidura daryciausi, anesteziologei 100 Lt duoti.
Gimdymo diena teko skatinti, prasidejus saremiams patare epidura pasidaryti (kad greiciau kaklelis atsidarinetu - cia buvo reikalinga daugiau ne kaip skausmui malsinti, bet kaip vaistai). Idejom i kisene anesteziologei 100 Lt, o paskiau prireike operacijos - tai gerai, kad jau buvom dave jai, nes zinau, kaip svarbu operacijos metu anesteziologe. O akuserei kaip ir neprireike nieko...
Dar paminesiu - kad, mano nuomone, tikrai verta su gydytoja tartis, ir nors pinigai, aisku, ne mazi, bet negaila - juk del svarbiausio zmogeliuko pasaulyje... Kad paskiau nereiketu galvoti, kad gal geriau reikejo tartis, butu kitaip ziureje... Mano atveju buvo daug gimdyviu tuo metu, viena tuo metu jau priesgimdyvineje gimde, nes gimdykla buvo uzimta. Ir butent tuo metu gydytoja pamate, kad krenta vaiko tonai... Tai gerai, kad ji visa laika galejo mane stebeti. Juk kitos gydytojos tuo metu buvo gimdymais uzsiemusios....