Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

Sveikos mamytes! mirksiukas.gif labai noriu paklausti ar kuri daretes krikscioniskuose cezario pjuvi? labai idomu ar jie ten atliekami kokybiskai? aciu uz atsakymus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.V.D @ 2011 03 31, 19:40)
Sveikos mamytes!  mirksiukas.gif labai noriu paklausti ar kuri daretes krikscioniskuose cezario pjuvi? labai idomu ar jie ten atliekami kokybiskai? aciu uz atsakymus...  smile.gif

man dare, nepasakyciau kad lb jau kokybiskai. viena rando puse uzpuliavo
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 03 31, 19:49)
man dare, nepasakyciau kad lb jau kokybiskai. viena rando puse uzpuliavo

uzuojauta,nesmagu.... verysad.gif idomu ar didelis pjuvis ir ar graziai susiuva? labai bijau visokiu komplikaciju...as tarp niestukiu naujoke,man viskas nauja,tai labai idomu patyrusiu ir zinanciu mamyciu nuomone...aciu!
Atsakyti
QUOTE(S.V.D @ 2011 03 31, 21:58)
uzuojauta,nesmagu.... verysad.gif idomu ar didelis pjuvis ir ar graziai susiuva? labai bijau visokiu komplikaciju...as tarp niestukiu naujoke,man viskas nauja,tai labai idomu patyrusiu ir zinanciu mamyciu nuomone...aciu!

jei ne ta supuliavus rando puse,butu viskas puiku,dar net metai nepraejo po operacijos o jau baigia nublukti smile.gif bet as is savo patyrties siu gimdymo namu nerekomenduociau,db aisku mane kitos mamos uzpuls ,apmetys pomidorais , bet sakau savo nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 03 31, 22:19)
jei ne ta supuliavus rando puse,butu viskas puiku,dar net metai nepraejo po operacijos o jau baigia nublukti smile.gif bet as is savo patyrties siu gimdymo namu nerekomenduociau,db aisku mane kitos mamos uzpuls ,apmetys pomidorais , bet sakau savo nuomone  smile.gif

o pats pjuvis nedidelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.V.D @ 2011 03 31, 18:40)
Sveikos mamytes!  mirksiukas.gif labai noriu paklausti ar kuri daretes krikscioniskuose cezario pjuvi? labai idomu ar jie ten atliekami kokybiskai? aciu uz atsakymus...

Man gavosi extra CP. Sakyčiau randas gražus biggrin.gif Neturiu su kuo palyginti, bet man neatrodo baisus. Jei žinote, kad darys CP gal tikrai kitus GN reiktų pasirinkti g.gif Pirma dėl to, kad čia propaguojamas natūralumas, o antra dėl to, kad po operacijos, kitą rytą reikia keliauti į antrą aukštą. Pvz. Klinikose būtumėt nuvežta su visa lova biggrin.gif
Na nežinau konkrečios situacijos, todėl čia tik šiaip, pamąstymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 03 31, 21:45)
Man gavosi extra CP. Sakyčiau randas gražus biggrin.gif Neturiu su kuo palyginti, bet man neatrodo baisus. Jei žinote, kad darys CP gal tikrai kitus GN reiktų pasirinkti g.gif Pirma dėl to, kad čia propaguojamas natūralumas, o antra dėl to, kad po operacijos, kitą rytą reikia keliauti į antrą aukštą. Pvz. Klinikose būtumėt nuvežta su visa lova biggrin.gif

labai jums aciu uz informacija ir nuomones...labai smagu,kad patariate... smile.gif na man dar daug laiko liko,manau,kad pavyks pasirinkti tinkamiausia ir vaikeliui geriausia gimdymo buda... smile.gif
Atsakyti
sveikos, o sakykit ar epiduras kainuoja? drauge gimde ir jai nereikejo uz ji moketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 04 01, 19:07)
sveikos, o sakykit ar epiduras kainuoja? drauge gimde ir jai nereikejo uz ji moketi  g.gif

Epiduras nekainuoja, bet gydytojui i kisense aisku vistiek duodi, nes ir labai laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jiji808 @ 2011 04 01, 20:07)
Epiduras nekainuoja, bet gydytojui i kisense aisku vistiek duodi, nes ir labai laukia biggrin.gif

Man tai pvz. neaišku. Čia žmonės patys ir padaro, kas "visi laukia", nes laukia ar nelaukia patys kiša. Susilaukiau (su visa priežiūra tų pačių gydytojų nėštumo metu) dviejų vaikų ten nieko pati į kišenę neįdėjus. Kažkokio didelio nedviprasmiško "ilgesio" nė karto nepajutau. Ir ką...pamenu tik dar nėštumo pradžioj ginekologijos skyriuj kaimynės nuostabą "kaip čia taip tu nedavei nieko, aš daviau, o tavim vis tiek labiau rūpinas, o mani išvis ne". :]]] Normalūs ten žmonės dirba, t.y. dirba kada reikia ir ką reikia ir "neįkišus". Tik kad "mūsyse" populiaru tas mąstymas "pats muša, pats rėkia". Gal kad patys kitus "per save" žiūrėdami matom.

QUOTE(Soffyyy @ 2011 03 31, 21:45)
Pvz. Klinikose būtumėt nuvežta su visa lova biggrin.gif

Žinok visai nesunku ten iki to 2 aukšto kai dar gauni nuskausminimą prižiūrimai prilaikomai nueit, kažkaip visai nė neįstrigo ta "kelionė" atminty. Visada eina žmogus, kuris prilaiko jei reikia, o galų gale ir vyras ant rankų nunešt gali :]], netoli gi ten, ne klinikų "trasos".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 01 balandžio 2011 - 20:45
QUOTE(Dagilis @ 2011 04 01, 21:45)
Man tai pvz. neaišku. Čia žmonės patys ir padaro, kas "visi laukia", nes laukia ar nelaukia patys kiša.  Susilaukiau (su visa priežiūra tų pačių gydytojų nėštumo metu) dviejų vaikų ten nieko pati į kišenę neįdėjus. Kažkokio didelio nedviprasmiško "ilgesio" nė karto nepajutau. Ir ką...pamenu tik dar nėštumo pradžioj ginekologijos skyriuj kaimynės nuostabą "kaip čia taip tu nedavei nieko, aš daviau, o tavim vis tiek labiau rūpinas, o mani išvis ne". :]]] Normalūs ten žmonės dirba, t.y. dirba  kada reikia ir ką reikia ir "neįkišus". Tik kad "mūsyse" populiaru tas  mąstymas "pats muša, pats rėkia". Gal kad patys kitus "per save" žiūrėdami matom.

Žinok visai nesunku ten iki to 2 aukšto kai dar gauni nuskausminimą prižiūrimai prilaikomai nueit, kažkaip visai nė neįstrigo ta "kelionė" atminty. Visada eina žmogus, kuris  prilaiko jei reikia, o galų gale ir vyras ant rankų nunešt gali :]], netoli gi ten, ne klinikų "trasos".

kaip gali nekisti, jiai gimdymas pirmas ir net neateina neparodo kaip maitinti, kaip pampersa pakeisti, kaip nuprausti kudyki.
o jiai parode, paprasai dar, aukstu tonu atsako, mokejai pasidaryt mokek ir maityt blink.gif
aciu D as cia negimdziau, bet svogerka gimde ir nupasakojo, net as kai gulejau 2ligoninei, ji net stebejosi kai as jai pasakojau ka mane cia ismokino.

zinokit sunkoka, gal jums ne taip skaudziai buvo. bet kai drauge lipo po epidiuro sake kad nukrisiu. vyras gal vaiko ir zmonos nepanes. kai sesute ateina ir pasako einan i palata kol islipi ziurai kad jos jau nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jiji808 @ 2011 04 01, 21:07)

keista, siaip jis visur mokamas kiek zinau g.gif
Atsakyti
Na, jei epiduro pati neprasai, o nusprendzia gydytojas, kad reikia, tada yra jis nemokamas...
Atsakyti