Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai

QUOTE(ausrele123 @ 2011 03 20, 18:51)
ruošiamės ir mes gimdyti krikščioniškuose.labai būčiau dėkinga, jei patartumėt ko reikia atsivežti,..rūbelių, pampersų..ko dar? įdomu kokia tvarka pas juos, nes vienuose gimdymo namuose duoda rūbelių, kituose ne...tiesiog būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte patirtimi.  4u.gif

duoda ir cia tokiu caro laiku , ir 10 ismieriu didesnius. galima ir savo atsivest, bet ju rubai atseit dezinfekuoti
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 03 20, 22:38)
duoda ir cia tokiu caro laiku , ir 10 ismieriu didesnius. galima ir savo atsivest, bet ju rubai atseit dezinfekuoti

o mamoms chalato turbūt neduoda -savo reik vežtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2011 03 21, 09:44)
o mamoms chalato turbūt neduoda -savo reik vežtis? 4u.gif

del chalato nzn, man dave tik naktinius , chalata savo turejau smile.gif
Atsakyti
Duoda tik naktinius, bet galima ir savo tureti, savo vistiek maloniau. O chalata reikia tureti savo butinai, nes tikrai neduoda.
Atsakyti
Kūdikiui drabužėlius duoda tikrai ir netgi pageidauja, kad rengtumėt jų drabužiais Einant į gimdyklą kūdikiui turėkite "pampersą" ir vilnone kojinaites.

Naktinukus gimdyvei duoda. Taip pat ir chalatą, jei neturite savo. Aš turėjau kažkur "tašėj", bet tingėjau ieškot, todėl pasakiau, kad neturiu ir davė be problemų. Tiesą sakant, paskui džiaugiausi, nes gavosi extra CP, todėl kitą dieną, kai jau reikėjo keltis, eiti ir pan. truputį jį supurvinau blush2.gif Savo apsirengiau tik atsigavus ir sustiprėjus jau palatoje.

Beje, nebijokite paprašyti naktinukus pakeisti. Man keitė be problemų, vis paklausdavo ar nereikia naujų (net ir perrengė antrą dieną po gimdymo), tačiau čia merginos rašo, kad būna jog seselės švarių naktinių nei karto nepasiūlo.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 03 21, 18:39)
Kūdikiui drabužėlius duoda tikrai ir netgi pageidauja, kad rengtumėt jų drabužiais Einant į gimdyklą kūdikiui turėkite "pampersą" ir vilnone kojinaites.

Naktinukus gimdyvei duoda. Taip pat ir chalatą, jei neturite savo. Aš turėjau kažkur "tašėj", bet tingėjau ieškot, todėl pasakiau, kad neturiu ir davė be problemų. Tiesą sakant, paskui džiaugiausi, nes gavosi extra CP, todėl kitą dieną, kai jau reikėjo keltis, eiti ir pan. truputį jį supurvinau blush2.gif Savo apsirengiau tik atsigavus ir sustiprėjus jau palatoje.

Beje, nebijokite paprašyti naktinukus pakeisti. Man keitė be problemų, vis paklausdavo ar nereikia naujų (net ir perrengė antrą dieną po gimdymo), tačiau čia merginos rašo, kad būna jog seselės švarių naktinių nei karto nepasiūlo.

taip man nepasiule naktiniu pakeist,kol vyras nenuejo . patalynes iskruvintos ir nelabai dege noru keist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degto molio plyta: 21 kovo 2011 - 21:26
ačiū už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
Na man irgi nesiule keisti nei patalynes, nei naktiniu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jiji808 @ 2011 03 22, 15:32)
Na man irgi nesiule keisti nei patalynes, nei naktiniu... g.gif

kad ir 2-ligoninei kai pagimdziau dukra labai kraujavau ir aisku sukraujavau patalyne, tai net nekeite, tai as vyro paemiau nes jis tik 1 nakti miegojo su manimi, ir savo rubais persirengiau. Matyt taupo vandeni ir dezinfekuojancias medziagas lotuliukas.gif
Siandien buvau Krikscioniskuose g.n., papuoliau pas Banga wub.gif , pirmas ispudis gimdymo namu personalo thumbup.gif , dar sakiau paskaitas palankysiu kad susipazinti su siu gimdymo namu personalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaudita: 23 kovo 2011 - 13:12
idomu labai,kiek zmoniu tiek nuomoniu pasirodo...ir kaip nuspresti neisivaizduoju kur gimdyti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 03 23, 22:27)
idomu labai,kiek zmoniu tiek nuomoniu pasirodo...ir kaip nuspresti neisivaizduoju kur gimdyti...smile.gif

o buwot nuejus i tuos gimdymo namus?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasidalinsiu šviežiais įspūdžiais ax.gif
Likau tikrai patenkinta savo sprendimu antrąjį vaikelį gimdyti šiuose gimdymo namuose. Jei bus trečias - važiuosiu tikrai čia ir vėl thumbup.gif Nei su gydytoja, nei su akušere iš anksto nesitariau, papuoliau pas gyd. Totilienę, o akušerės pavardės nepažiūrėjau.. blush2.gif Viskas buvo super iš jų pusės - gal aišku padėjo ir tai, kad pats gimdymas įvyko l. greit, bet gimdymą priėmusiam personalui neturiu jokių priekaištų - viskas profesionaliai, bet jokio nereikalingo kišimosi į procesą, t.y. per dažno tikrinimo, per daug nereikalingo personalo ar pan. Nes ir norėjau, kad būtų kuo natūralesnis gimdymas, tai visiškai natūralų ir gavau mirksiukas.gif Naujagimių gydytojos, seselės irgi tikrai paslaugios, malonios thumbup.gif Naktinius, chalatą gavau atvykusi, po to naktinius pakeitė. Vėliau naktinių, patalynės keisti iš anksto niekas nesiūlė, bet paprašius visada maloniai viską keitė. Taigi pabuvome lygiai dvi paras ir išvažiavome namo smile.gif
Atsakyti