sveikutes,as ir ruosiuosi cia gimdyti,per daug nesijaudinu del aplinkos,svarbiausia kad prieziura butu gera ir gimdymas svarbiausia,pirmaja "mazyly" gimdziau tai labai patiko man ten,bus matyt kaip bus cia,kiek girdejau atsiliepimu tai nesiskunde moterys
Man teko guleti trivieteje palatoje
[/quote]
Tai su 3 mamytėm ir jų naujagimiais gulima?
[/quote]
man ir arteja laikas
bet turiu dar pora klausimuku, o kur vaziuot i priimamaji? cia iejimas nuo gatves puses ar kur?
ir kur masina paliekat, speju kad i kiema tikriausiai tik darbuotojam galima vaziuot ar ne?
bet turiu dar pora klausimuku, o kur vaziuot i priimamaji? cia iejimas nuo gatves puses ar kur?
ir kur masina paliekat, speju kad i kiema tikriausiai tik darbuotojam galima vaziuot ar ne?
[quote=Tobi,2011 03 13, 16:40]
[/quote]
[/quote]
palatoje pastatytos po 3lovas, ir visad visos buna uzimtos tai aisku kad gulima trys mamos trys leliukai. kas yra blogai, pazystami ten gimde, tai jos buvo toks verksniukas tai sake savo uzsimigdai manai jau pailsesi ir kitas pradeda verkti, tai buna naktys beveik be miego
[/quote]
[/quote]
palatoje pastatytos po 3lovas, ir visad visos buna uzimtos tai aisku kad gulima trys mamos trys leliukai. kas yra blogai, pazystami ten gimde, tai jos buvo toks verksniukas tai sake savo uzsimigdai manai jau pailsesi ir kitas pradeda verkti, tai buna naktys beveik be miego
[quote=Saulutė,2011 03 13, 18:50]
man ir arteja laikas
[/quote]
taip, įeini kur nuo gatvės, naktį yra skambutis. As gimdžiau prieš beveik 5 metus, tai leido pasistatyti vidiniam keime, bet mes atvažiavom vakare.. dieną ten neįmanoma rasti vietos.
[quote=kristynka*,2011 03 13, 22:38]
[/quote]
[/quote]
tai dar leliuko verkimas ne taip baisu kaip lankytojai, pas mane buvo tik vyras, bet va pas kitą tai ištisai ėjo lankytojai, tai mama tai draugės tai brolis...tai vėl kas
Todėl dabar čia nebegimdysiu
man ir arteja laikas
[/quote]
taip, įeini kur nuo gatvės, naktį yra skambutis. As gimdžiau prieš beveik 5 metus, tai leido pasistatyti vidiniam keime, bet mes atvažiavom vakare.. dieną ten neįmanoma rasti vietos.
[quote=kristynka*,2011 03 13, 22:38]
[/quote]
[/quote]
tai dar leliuko verkimas ne taip baisu kaip lankytojai, pas mane buvo tik vyras, bet va pas kitą tai ištisai ėjo lankytojai, tai mama tai draugės tai brolis...tai vėl kas
Todėl dabar čia nebegimdysiu
QUOTE(kristynka* @ 2011 03 13, 22:38)
Matys zavalas su gimdyvėm buvo Aš gulėjau 4-vietėj, bet visąlaik tik dviese. Vieną iškelia, tuomet ateina kita. Aš išeidinėjau irgi, tik tada atvedė kitą Tai kur 4-vietėj trise gulėti, o kur trivietėj, kažkaip keistai čia
QUOTE(Saulutė @ 2011 03 13, 19:50)
man ir arteja laikas
tai priklausomai kada atvaziuosit. Jei nakti- tai ten visa gatvele tuscia, bet kur galima statytis. O ieiti is gatves puses. Pro tas iejus, kitos uzrakintos, tai paskambinti skambuciu reikia
Mes gimdem kovo 9 d. Buvo daug naujagimiu ta diena, taigi, teko guleti 3 vieteje palatoje dviese ssu kita mamyte. Zinoma, paiseti buvo sudetingiau, taciau vistiek miegojome
Gydytoja, priemusi gimdyma, nuostabi. Viska paaiskina, palaiko, parodo kaip kvepuoti ir dar kita diena maziukui dovanele atnese.
Akusere, profesionali, i klausimus atsako, pataria, bet dirba savo darba be sirdies.
Kitas aptarnaujantis personalas (neonatologe, vaiku sesutes, slaugutes): demesingas, rupestingas, mielai parodo ka ir kaip daryti. Atsiliepimai kuo puikiausi.
REZIUME: jei kada susiruosiu gimdyti 3 vaikeli vienreiksmiskai pasirinksiu tik siuos gimdymo namus
Gydytoja, priemusi gimdyma, nuostabi. Viska paaiskina, palaiko, parodo kaip kvepuoti ir dar kita diena maziukui dovanele atnese.
Akusere, profesionali, i klausimus atsako, pataria, bet dirba savo darba be sirdies.
Kitas aptarnaujantis personalas (neonatologe, vaiku sesutes, slaugutes): demesingas, rupestingas, mielai parodo ka ir kaip daryti. Atsiliepimai kuo puikiausi.
REZIUME: jei kada susiruosiu gimdyti 3 vaikeli vienreiksmiskai pasirinksiu tik siuos gimdymo namus
QUOTE(Milinga @ 2011 03 14, 10:15)
QUOTE(Elzė @ 2011 03 14, 15:27)
tai priklausomai kada atvaziuosit. Jei nakti- tai ten visa gatvele tuscia, bet kur galima statytis. O ieiti is gatves puses. Pro tas iejus, kitos uzrakintos, tai paskambinti skambuciu reikia
dekui uz info
QUOTE(Justina1 @ 2011 03 15, 22:02)
Kaip matau, per 6 metus niekas nepaskeite. Mes irgi trise palatoje gulejom, - mano lova buvo prie lango, tai padejau pagalve ant palanges kad vejas nepustu Tada lauke buvo -20.
Aisku salygos ten klaikokos, bet svarbiausia personalas - sesutes labai geros buvo.
Aisku salygos ten klaikokos, bet svarbiausia personalas - sesutes labai geros buvo.
na gal dabar jau plastikiniai sudeti
ruošiamės ir mes gimdyti krikščioniškuose.labai būčiau dėkinga, jei patartumėt ko reikia atsivežti,..rūbelių, pampersų..ko dar? įdomu kokia tvarka pas juos, nes vienuose gimdymo namuose duoda rūbelių, kituose ne...tiesiog būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte patirtimi.