Keliavietes pogimdyvines palatos KNG?
QUOTE(vytkun_24 @ 2011 02 27, 12:36)
laba diena,ruosiuosi gimdyti sioje ligonineje,gal kas turit foto kaip atrodo gimdykla ir palatos?taip idomu,nes dvejoju tarp mazylio ir siu namu buciau dekinga
Siaip tenai vyksta tokios paskaiteles, ale kursai, berods antradieni ir treciadieni (jie skelbia kada savo tinklalapy), tai po ju galima apziureti ir palatas ir priesgimdyvine, aisku jeigu tuo metu galima. Man aprode..
Gimdžiau ten prie beveik 5 metus, viskas buvo gerai, bet gąsdina tai kad tik viena gimdykla ir tada viena pagimde kol as prišgimdinej palatoj buvau, o po to iškart aš į gimdyklą, vos spėjo paruošti Ir tas vaikščiojimas, po gimdymo į antrą aukšta pačiai lipti tenka
QUOTE(vytkun_24 @ 2011 02 27, 14:36)
laba diena,ruosiuosi gimdyti sioje ligonineje,gal kas turit foto kaip atrodo gimdykla ir palatos?taip idomu,nes dvejoju tarp mazylio ir siu namu buciau dekinga
Nuvažiuok ir pasižiūrėk tikrai tikrai leidžia, bet šiaip kiek žinau, prašosi remonto, ir iš gimdyklos paskui reik pačiai laiptais lipti iki palatos, niekas neveža ir jokio lifto nėra
QUOTE(mausiuke @ 2011 02 28, 15:09)
Nuvažiuok ir pasižiūrėk tikrai tikrai leidžia, bet šiaip kiek žinau, prašosi remonto, ir iš gimdyklos paskui reik pačiai laiptais lipti iki palatos, niekas neveža ir jokio lifto nėra
o jei sunkus gimdymas, ar cezaris?
Po cezario para laiko gulejau pooperacinej palatoj Sekancia diena pati uzlipau tais laiptais ir nieko neatsitiko, lipi is leto, atsargiai, gi niekas su botagu neveja greitai ir su laikmaciu antram aukste nestovi ir nelaukia Sesutei arba vyrui isikibsit i paranke ir bus lengviau
QUOTE(LTindre @ 2011 02 26, 00:28)
O prieš kiek laiko gimdėt? Nes gimdyklą kiek atsimenu, tai buvo tikrai suremontuota ir viskas nauja
Gimdziau pries pusantro menesio, nu ji gal ir suremontuota, bet kai mazoj patalpoj visa aparatura sudeta kiek tik jos turbut turi, tai labai nejauku, vaizdas kaip operacinej, pati gydytoja paironizavo, kad nelabai namu aplinka primena. Cia aisku lyginu su klinikom, kur didelej patalpoj stovi kaip viesbuty uzklota lova ir jokiu aparatu, apart vaiko tonams matuoti, viskas suslepta spintose stalciuose, o jei reikia vaikeli gaivint ar ka - uz stumdomu duru atskira patalpa, zodziu jokie aparatai negasdina
QUOTE(niki0603 @ 2011 02 28, 20:19)
Po cezario para laiko gulejau pooperacinej palatoj Sekancia diena pati uzlipau tais laiptais ir nieko neatsitiko, lipi is leto, atsargiai, gi niekas su botagu neveja greitai ir su laikmaciu antram aukste nestovi ir nelaukia Sesutei arba vyrui isikibsit i paranke ir bus lengviau
o man reikėjo po gimdymo praejus 2 valandom lipti i antra auksta su pala tarp koju gimdymas ne is lengvuju buvo
QUOTE(turbo sraige @ 2011 03 01, 14:48)
Gimdziau pries pusantro menesio, nu ji gal ir suremontuota, bet kai mazoj patalpoj visa aparatura sudeta kiek tik jos turbut turi, tai labai nejauku, vaizdas kaip operacinej, pati gydytoja paironizavo, kad nelabai namu aplinka primena. Cia aisku lyginu su klinikom, kur didelej patalpoj stovi kaip viesbuty uzklota lova ir jokiu aparatu, apart vaiko tonams matuoti, viskas suslepta spintose stalciuose, o jei reikia vaikeli gaivint ar ka - uz stumdomu duru atskira patalpa, zodziu jokie aparatai negasdina
Tai bijančiom aparatų vertėtų gimdyt klinikose Aš asmeniškai nemačiau jokių aparatų, ne tas galvoj buvo
QUOTE(klakšt @ 2011 02 26, 19:54)
Visokių yra.
Yra viena mokama palata. O pagrindę tai arba 2-vietės arba 4-vietės.
QUOTE(klakšt @ 2011 02 26, 19:54)
Man teko guleti trivieteje palatoje