Įkraunama...
Įkraunama...

E. parduotuvė

QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 28, 21:26)
Mačiau ir žinau, ne vieną esu kūrusi. Neturint jokių WEB žinių, labai sunku kažką padaryti nuo nulio, kad ir turint jau paruoštą el. parduotuvės scenarijų. Hostingo paslaugos už 5lt ar pan. tinka, tačiau priklausomai nuo lankytojų skaičiaus, Jums eis "taffic`as", tai yra atsiunčiamų duomenų kiekis aplankant Jūsų svetainę, už kurį taip pat reikės mokėti. Racionaliausia naudoti už 25lt ar panašiai. Be to, dažnai tam tikslui būna pritaikyti hostingo planai.

Sukuriai sia tema tam kad gauti siek tiek informacijos ir paziuret ko dar nezinau, esu dirbusi su php, programomis, sugebejau sukurti puslapi, nesisamdziau jokiu profu, apskritai su kompais draugauju normaliai, manau man pavyks:), o jeigu ne, programeriu forumuose visada gali sulaukt tikrai naudingu patarimu, tad aciu uz pagalba ir nuomones visiems.
Atsakyti
Lelijja, kaip sekasi? 4u.gif
Iš patirties galiu pasakyti, kad nėra viskas taip paprasta smile.gif Kai jau turėsi el.parduotuvę, parodyk rezultatą - o gal dar ir pirkėja būsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 27, 20:28)
Palemonai o zagatovkiu kur ieskot? Na jei ismanai tai patark plzzzzz!

"Zagatovų" yra čia: http://www.opensourcecms.com/

Kategorija E-comerce
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 10 03, 14:06)
"Zagatovų" yra čia: http://www.opensourcecms.com/

Kategorija E-comerce

Sveiki...dar zinau adresiuka kur gaut zagatovke...Su tuo viskas aisku. Ale kaip surast serveri, na kad ir mokama kur patalpint ta parduotuve? Tada kaip suprantu reiketu pasidaryt verslo liudijima. Ar dar kazka reikia valstybei moketi? Uz domena kiek zinau mokestis eina metinis. Siaip tiesa pasakius, paskutinem dienom labai apsikrovus kitais darbais buvau, tad parduotuves dar nesukuriau ax.gif lotuliukas.gif , bet mintys apie tai nuolat sukasi ir neduoda ramybes, taip kad anksciau ar veliau rezultata tikrai isvysite:)
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2007 10 03, 12:32)
Lelijja, kaip sekasi?  4u.gif
Iš patirties galiu pasakyti, kad nėra viskas taip paprasta  smile.gif  Kai jau turėsi el.parduotuvę, parodyk rezultatą  - o gal dar ir pirkėja būsiu  cool.gif

O gal tu pati jau turi savo e-parduotuve? Pasidaintum patirtim:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 03, 19:50)
Sveiki...dar zinau adresiuka kur gaut zagatovke...Su tuo viskas aisku. Ale kaip surast serveri, na kad ir mokama kur patalpint ta parduotuve? Tada kaip suprantu reiketu pasidaryt verslo liudijima. Ar dar kazka reikia valstybei moketi? Uz domena kiek zinau mokestis eina metinis. Siaip tiesa pasakius, paskutinem dienom labai apsikrovus kitais darbais buvau, tad parduotuves dar nesukuriau ax.gif  lotuliukas.gif , bet mintys apie tai nuolat sukasi ir neduoda ramybes, taip kad anksciau ar veliau rezultata tikrai isvysite:)
Papildyta:
O gal tu pati jau turi savo e-parduotuve? Pasidaintum patirtim:)  mirksiukas.gif

Mano žiniomis verslo liudijimo reikia tik pardavimo daliai. O hostingo paslaugas siūlančių įmonių yra lietuvoje pilna. Galite rinkti bet kurį iš šių: http://www.hostingas.lt/

domeno registravimas lt galūne kainuoja 30 Lt metams.
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 03, 19:50)
O gal tu pati jau turi savo e-parduotuve? Pasidaintum patirtim:)  mirksiukas.gif

Šiuo metu kūrimo stadijoje, parodysiu, kai bus baigta 4u.gif
Atsakyti
Lelija el.prekybai verslo liudijimo nepakanka schmoll.gif ,reikalinga bent jau indv.veikla.Kiekviena mėnėsį moki mokesčius sodrai,ligonių kasoms,po metinių deklaracijų 15 proc. atiduodi mokesčiams,tiek pat sodrai ir .t.t.O kur licenzijos prekiavimui,jei žadi prekiauti medžiagomis ir dar daugybė niuansų doh.gif Taip,kad visų pirma reikia gerai pasiskaičiuoti ar tau verta pradėti versliuką,o tik vėliau galvoti apie parduotuves mirksiukas.gif Jei turėsi daugiau klausimų rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat kadangi pradeu tvarkytis. Tai klausimas pradziai, galzinot kokia institucija man suteiktu info del e-verslo mokesciu?
Nuo ko pradeti, ar pirma sukurti paskui moketi, ar pirma susimoketi o paskui pradet veikla?
Kiek suprantu antrasis variantas butu teisingiausias? Nes legaliai veiklai reikia legalios pradzios.
Ar galiu su klausimais kreiptis i mokesciu inspekcija? Ar cia yra zinanciu nuo ko pradet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 05, 18:31)
Vat kadangi pradeu tvarkytis. Tai klausimas pradziai, galzinot kokia institucija man suteiktu info del e-verslo mokesciu?
Nuo ko pradeti, ar pirma sukurti paskui moketi, ar pirma susimoketi o paskui pradet veikla?
Kiek suprantu antrasis variantas butu teisingiausias? Nes legaliai veiklai reikia legalios pradzios.
Ar galiu su klausimais kreiptis i mokesciu inspekcija? Ar cia yra zinanciu nuo ko pradet? g.gif

Pasiimti verslo liudijima galima is VMI. ten visa info ir suteiks. bet geriausia neskambinti o i vieta nuvaziuoti ir aiskintis, jei kas neaisku.
Reikes pasiimti cekiu knygele, kaina apie 4 Lt.
Parduodant preke reikia israsyti ceki, kurio viena kopija turi likti pas pardaveja. Tame cia beda atsiranda, nes preke tai bus internetu parduodama.
Kitas niuansas transportavimas. Sia kaina reiketu ikalkuliuoti i prekes kaina, nes atskyrai teikti transportavimu negalima, nebent ir siam dalykui butu verslo liudijimas.
Deklaruojant reikes nurodyti uzdirbta suma ir nuo tos sumos sumoketi 15 arba 30 % - priklausomai pagal pasirinkta varianta.
+ mokesciai sodrai, tuo atveju jeigu bedarbis - suma apie 200 Lt (jeigu gerai pamenu). Jeigu dirbantis - papildomai sodrai moketi nereikia.
Verslo liudijimo buhalterija paprastos formos, netgi sakyciau primityvios smile.gif

Senokai tvarkiausi verslo liudijima, gal ka ir netaip busiu parases, bet esme tai panasi smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 03, 18:50)
Sveiki...dar zinau adresiuka kur gaut zagatovke...Su tuo viskas aisku. Ale kaip surast serveri, na kad ir mokama kur patalpint ta parduotuve? Tada kaip suprantu reiketu pasidaryt verslo liudijima. Ar dar kazka reikia valstybei moketi? Uz domena kiek zinau mokestis eina metinis. Siaip tiesa pasakius, paskutinem dienom labai apsikrovus kitais darbais buvau, tad parduotuves dar nesukuriau ax.gif  lotuliukas.gif , bet mintys apie tai nuolat sukasi ir neduoda ramybes, taip kad anksciau ar veliau rezultata tikrai isvysite:)

e-shopui tu turi registruoti firma, ir moketi valstybei mokescius, su verslo liudijimu cia neissiversi, turesi mokeit pvm ir panasiai... taip,kad pries kuriant susitvarkyk dokumentus, nes mokesciai suris tave su kojinem...
Jei reik sukurti toki reikala rasyk i privata, padarys tau zmogus ganetinai pigiai. Uz dizaina ir geruma, garantuoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2007 10 18, 23:21)
e-shopui tu turi registruoti firma, ir moketi valstybei mokescius, su verslo liudijimu cia neissiversi, turesi mokeit pvm ir panasiai... taip,kad pries kuriant susitvarkyk  dokumentus, nes mokesciai suris tave su kojinem...
Jei reik sukurti toki reikala rasyk i privata, padarys tau zmogus ganetinai pigiai. Uz dizaina ir geruma, garantuoju. mirksiukas.gif

Rasiau as tau i privata, neatsakei, bet pradejau dometis ir zinokit suzinojau kad kai kurios parduotuves neturi nei verslo liudijimo nei siaip parinasi o valstybei per menesi moka apie 200 lt, tiksliai man nesake uz ka tas mokestis... tai keista kad visi labai skirtingai pasakoja apie si reikala
Atsakyti
Gan seniai niekas nesikutuoja šia tema. Bet mačiau yra būdas nuomotis el. parduotuvę. Ką manot, galbūt taip patogiausiai? Daug neinsvestuojant turėti savo el. parduotuvę.
Pvz: www.infoshop.lt
Atsakyti